קראת מה כתבתי?
אני מסכימה שריכוזי האוכלוסיה האלה מהווים מטרד בריאותי וסכנה לעליה במפלס הפשע. אני לשניה לא מתווכחת על זה.
אני רק אומרת שהמטרד הבריאותי והעליה במפלס הפשע הם תוצאה ישירה של אי העשיה. אני מציעה דרכים כדי לפתור את הבעיה ולגרום לזה שלא יגורו שם ברחובות כל כך הרבה אנשים שאין להם מה להפסיד.
קראת מה כתבתי?אני מציע לפעול על פי דיני מדינת ישראל
לגרש את מי שנכנס לישראל שלא כחוק ממצרים בחזרה למצרים, וכל עוד הוא לא מגורש לפעול לכליאתו כחוק, שכאמור לא מנוגד לשום אמנה בינ"ל (לא כזו שישראל חתומה עליה, ואף לא כזו שישראל אינה חתומה עליה!).
המצב הקיים הינו אבסורדי, ואני מאחל לכל מי שמגן בחירוף נפש על ה"זכות" הלא קיימת של אותם אנשים לחיות כאנשים חופשיים לחלוטין ואף לעבוד במדינת ישראל, שריכוזי האוכלוסיה הללו (שלדידו אינם מהווים לא מטרד בריאותי ולא סכנה לעלייה במפלס הפשע) - פשוט יתכבדו וישבו בכניסה לביתו הוא.
אני מסכימה שריכוזי האוכלוסיה האלה מהווים מטרד בריאותי וסכנה לעליה במפלס הפשע. אני לשניה לא מתווכחת על זה.
אני רק אומרת שהמטרד הבריאותי והעליה במפלס הפשע הם תוצאה ישירה של אי העשיה. אני מציעה דרכים כדי לפתור את הבעיה ולגרום לזה שלא יגורו שם ברחובות כל כך הרבה אנשים שאין להם מה להפסיד.