את צודקת.
אם מישהו היה פותח שירשור שמופי שמופי זה הי ה נחמק...אזהרה זה אולי קצת קיצוני מ די אבל נמחק על בטוח. ההבדל הוא שהשרשור לא נפתח ב"שמופי" אלא נפתח במשהו שקשור להודעה וגלש קצת לשיחה אישית, זה משהו שקורה הרבה כאן...כמה פעמים שירשור אחד נפתח וממשיך לוויכוח צדדי _בצד של השירשור) בין שני אנשים. אז מה זה משנה אם זה ויכוח או לשם שינוי מילה טובה? אם אני וגלעד היינו רבים פה ב הודעה שקשורה להופעה - אבל בצד...אף אחד לא היה מתלונן. אז בסדר, קשה לכם קצת לראות שמופי. סבבה. הבנתי. תודה. אבל הדרך שאתם העברתם ביקורת זו לא דרך. פונים לבן אדם אישית ואומרים לו שזה מפריע. לא מתחילים במרד המוני ומביאים אנשים מפורומים אחרים. זו לא חוכמה. זו לא דרך. זה לא שהתחלתם למרוד והתחלתי להציף את הפורום בהודעות" אני אוהבת אותך, שמופי" ועשיתי דווקא. הבנתי את ה"רמז" והפסקנו. אבל שי התעקש להמשיך ולאיים שעל כל הודעה שתמחק יבואו 2 חדשות והמרד לא יפסק, ויהיה מ רד גלובלי, והלך והביא אנשים מפורום אחר למרוד.על זה מגיעה לו חסימה. אם אתמול הוא היה פונה אלי במסר ואומר "תקשיבי, אני וכמה אנשים לא אוהבים את מה שהולך ביניכם בפורום" הייתי אומרת "סליחה, מתנצלת, אפסיק עם זה" למרות שגם את זה אני לא חייבת לכם כל עוד אני לא פותחת שירשורים שלמים לגבי זה . הרי מה הבעיה עם שרשור אישי? כל שרשור מוריד שרשור אחר מהעמוד, אם אני אפתח שרשור "מה נשמע שני?" אז שרשור אחר, המוני יותר יכול לרדת....אבל השיחות שלי ושל גלעד היו ממילא בשרשור שמתקשר להרבה אנשים (ההופעה..) אז זה לא באמת נחשב לשירשור אישי שגורר מחיקה, ובטח שלא אזהרה. בקיצור, למרות שלא הייתי חייבת בכלל להקשיב לכם, הבנתי את הבקשה והפסקתי. שי לא הפסיק. זה ההבדל. מסקנה: שי נחסם. אם שי רוצה לדבר איתי על זה, שי יפנה אלי. מבחינתי כל ההסברים כאן ניתנו לכם מנחמדות כי לכם אני לא חייבת שום הסבר. היחיד שצריך לקבל כאן הסבר זה שי.