N nini18 New member 18/8/09 #20 OMG, OMG, OMFG הפסקתי לנשום .... איזה תמונות מהממות מאיפה הן????? כאילו למה הוא הצטלם?? אלבום, עיתון??? מדהיםםם תודה
OMG, OMG, OMFG הפסקתי לנשום .... איזה תמונות מהממות מאיפה הן????? כאילו למה הוא הצטלם?? אלבום, עיתון??? מדהיםםם תודה
T t r e c o o l New member 18/8/09 #35 אההההההההה!!!!! איזה יפיוף! איזה פוזות! איזה בגדים ! מה הקטע של החגורה הזאת לא הבנתי מאיפה הם..זה מי שילביש אותו?.. העיקר שנקבל תמונות שלו בפוזות שונות והזויות
אההההההההה!!!!! איזה יפיוף! איזה פוזות! איזה בגדים ! מה הקטע של החגורה הזאת לא הבנתי מאיפה הם..זה מי שילביש אותו?.. העיקר שנקבל תמונות שלו בפוזות שונות והזויות
X Xx Whatsername xX New member 18/8/09 #46 פאק, הוא מדהים ../images/Emo23.gif מתה על הפוזות המוזרות האלה שלו !!!!
N nini18 New member 18/8/09 #21 ווואו מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים אוי הלב שלי
ווואו מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים אוי הלב שלי
N nini18 New member 18/8/09 #22 וואי הוא פשוט מהמם,כזה יפיוף ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif
N nini18 New member 18/8/09 #29 ../images/Emo45.gif זה מפה ../images/Emo26.gif http://dawnritz.com/portfolio.html ובקרוב הוידאו
H heart1soul New member 18/8/09 #39 וואו יהיה לזה גם וידיאו!?!?! אני אמות... רק כשאני חושבת שהוא כבר לא יכול להיות יותר יפה ממה שהוא הוא מפתיע אותי מחדש.. אין דברים כאלה
וואו יהיה לזה גם וידיאו!?!?! אני אמות... רק כשאני חושבת שהוא כבר לא יכול להיות יותר יפה ממה שהוא הוא מפתיע אותי מחדש.. אין דברים כאלה
H heart1soul New member 18/8/09 #38 לקחתי את זה מהIDF השרשור של התמונות אין לי מושג מתי הוא הספיק להצטלם אליהם... הוא עושה הכללללללל מספיק הכלללללל ויוצא מעולה בכל דבר הוא אנושי בכלל!?!?!?
לקחתי את זה מהIDF השרשור של התמונות אין לי מושג מתי הוא הספיק להצטלם אליהם... הוא עושה הכללללללל מספיק הכלללללל ויוצא מעולה בכל דבר הוא אנושי בכלל!?!?!?
M mayarel New member 18/8/09 #28 הוא כל כך יפה. האמת הוא לא צריך את כל האובר כיסוי הזה. לא בפנים. לא בגוף... רוצה נצנצים
N nini18 New member 18/8/09 #30 חחחחחח לאאאאאאאאא הפוזה בתמונה הראשונה מראה בדיוק מיהו לא צריך נצנצים.. ואל תדאגי בהמשך מתישהו בטוח מישהו ירצה לצלם אותו בלי בגדים.. והוא יהיה חייב מתישהו להתגבר על הבושה, שאני לא מבינה למה היא קיימת עכשיו, יש לו גוף מושלם
חחחחחח לאאאאאאאאא הפוזה בתמונה הראשונה מראה בדיוק מיהו לא צריך נצנצים.. ואל תדאגי בהמשך מתישהו בטוח מישהו ירצה לצלם אותו בלי בגדים.. והוא יהיה חייב מתישהו להתגבר על הבושה, שאני לא מבינה למה היא קיימת עכשיו, יש לו גוף מושלם