את מנסה להרוג אותי?! סקסי !
I InbarKiii New member 18/8/09 #63 אני מאוהבת בתמונה הזאתתתתת וגאד כל התמונות מדהימות כמה הילד הזה יפפפפפפפפפפפפפה אני גם רוצה רגליים כאלה
אני מאוהבת בתמונה הזאתתתתת וגאד כל התמונות מדהימות כמה הילד הזה יפפפפפפפפפפפפפה אני גם רוצה רגליים כאלה
X Xx Whatsername xX New member 18/8/09 #49 זאת התפרסמה כבר לפני כמה זמן... אבל לא של כל הגוף, רק החלק העליון בכל מקרה, הוא תמונה מדהימה, אני אוהבת את השיער שלו ככה
זאת התפרסמה כבר לפני כמה זמן... אבל לא של כל הגוף, רק החלק העליון בכל מקרה, הוא תמונה מדהימה, אני אוהבת את השיער שלו ככה
T t r e c o o l New member 18/8/09 #61 ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gifזהו, מתתי../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif ואוו!!
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gifזהו, מתתי../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif ואוו!!
ר ר ו ח ל י New member 18/8/09 #65 איזו העמדה ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif וסקיני כזה לא מתאים לו, כבר הגענו למסקנה הזאת. אבל זה ממש לא חשוב כי התמונות מעלפות.
איזו העמדה ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif וסקיני כזה לא מתאים לו, כבר הגענו למסקנה הזאת. אבל זה ממש לא חשוב כי התמונות מעלפות.
I InbarKiii New member 18/8/09 #71 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
ר ר ו ח ל י New member 19/8/09 #96 ברור אבל זה נורא מבליט את ליטל אדם, שאין בזה משהו רע, זה מצויין ואני לגמרי בעד אבל יש מקרים שזה נראה קצת לא טוב וטו מאצ' כזה.. נו לא יודעת להסביר. קיצור סקיני יפה עליו אבל אני מעדיפה אותו בג'ינסים רגילים. בעצם בלי ג'ינס עדיף. בלי חלק תחתון בכלל..
ברור אבל זה נורא מבליט את ליטל אדם, שאין בזה משהו רע, זה מצויין ואני לגמרי בעד אבל יש מקרים שזה נראה קצת לא טוב וטו מאצ' כזה.. נו לא יודעת להסביר. קיצור סקיני יפה עליו אבל אני מעדיפה אותו בג'ינסים רגילים. בעצם בלי ג'ינס עדיף. בלי חלק תחתון בכלל..
M mayarel New member 18/8/09 #56 וואו המחשוף שלו התנגש לי בחיים. GOD יפיפה. מקווה שהוא אהב את התמונות. לא היה צריך כל כך הרבה פוטושופ... לא יודעת מיותר.
וואו המחשוף שלו התנגש לי בחיים. GOD יפיפה. מקווה שהוא אהב את התמונות. לא היה צריך כל כך הרבה פוטושופ... לא יודעת מיותר.
X Xx Whatsername xX New member 18/8/09 #59 ../images/Emo45.gif אני תמיד בעד כמה שפחות פוטושופ... הוא מהמם טבעי
T t r e c o o l New member 18/8/09 #60 תמונה מהממת!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וגם אהבתי את הבגד!
R R o c k s e n New member 18/8/09 #53 ואווו וואו וואו. אני על הרצפה |: ../images/Emo99.gif תמונות מהממות!!!!