מבחינתי,
ביום בו נשים ירוויחו בממוצע כמו גברים, יתברגו בצורה שווה יחסית בכל התפקידים המוגדרים יוניסקס (כי כן, יש תפקידים שמותאמים טוב יותר לנשים או לגברים. למשל נשים טובות יותר בד"כ עם ילדים בעוד גברים טוב יותר באופן כללי במקצועות טכניים), יקבלו ייצוג שווה בתפקידים ציבוריים ושלטון; וביום בו יהיה הסדר הגיוני ושווה בחלוקת חופשת הלידה, משמורת על הילדים ומזונות; וביום בו אנסים ומטרידים יקבלו את מה שבאמת מגיע להם - אז כן, יהיה צדק ויהיה שיוויון יחסי עד כמה שאפשר להשיג כזה בהתחשב בהבדלים הביולוגיים ברמה הרגשית, מנטלית ופיסית בין גברים לנשים.
"שהחבר הטרול והנרדף שלך קילל והשתלח כאחרון עכברושי הביבים ואתה החרית-החזקת אחריו בשמחה כדי למקם אותך קרוב אליו" - אין לי פה חברים בפורום ואני לא נגרר אחרי אף אחד. יש כאלה שאני מסכים איתם יותר ויש שפחות, זה הכל.
"מאחר ו99% מהגברים הנכנסים לפה הם טרולים (או שוביניסטים שלא מודעים להיותם כאלו, להלן "שיוויוניסטים")" - ומי קבע שהם כאלה? את? ולגבי הזלזול שלך ב"שוויוניסטים", האם את מגדירה אותי בקטגוריה של הלכאורה שיוויוניסטים שהם בעצם שוביניסטים? אם כן אשמח אם תסבירי למה.
"ובחברה-קולם של הגברים הללו הוא מיעוט שבמיעוט (אם בכלל)" - אין ספק שהגברים שקוראים לאפלייה מתקנת וזכויות יתר לנשים כמוך הם מיעוט שבמיעוט, אבל השיוויוניסטים כמוני נפוצים הרבה יותר משנדמה לך.
"בקשר למתי אני מגיבה ועל מי אני מגנה- אני ממש מצטערת. לא ידעתי שאני עובדת אצלך" - הכוונה הייתה שבפורום הזה פשטה צביעות נוראית ,שגם את נדבקת בה בין היתר, כשמשתתפות הביעו דעות פשיסטיות, גזעניות ומלאות בשנאה. ויותר מכך, התנכלו לכל אחד ואחת שחשבו קצת אחרת מהן. לא המנהלים ולא אף אחת מהמשתתפות והמשתתפים האחרים העיר להם. בעצם ההתעלמות וההיטפלות הסיסטמטית לגברים ה"טרולים", זו הייתה הבעת תמיכה באותן נשים רק מעצם היותן נשים, בהתעלמות מוחלטת מכך שדעותיהן והתבטאויותיהן מחרידות, כמו גם היטפלותן האובססיבית לכל גבר בפורום. ברור לכל שאם אלה היו גברים הם היו נזרקים במשפט השנוי במחלוקת הראשון. ואאל"ט, POV הצהיר שהוא מנהיג מדיניות "אפלייה מתקנת" לנשים, ובכך בעצם נתן להם לגיטימציה להתנהג כמו חלאות המין האנושי.
בעיני פמיניזם הוא לא יצירת המצב ההפוך משוביניזם פטריארכי, אלא תיקון המצב המעוות שנוצר במהלך ההיסטוריה נגד נשים. ובאיפה ואיפה לטובת נשים וחלוקת זכויות לא שיוויונית לטובתן יווצר אותו מצב לא צודק לרעתם של הגברים.