קיבלתי SMS מיאיר גולן להצטרף למיפלגת העבודה שנת 2,024.שוקל בחיוב.

אביב 2019

Well-known member
מיפלגת העבודה שנת 2,024 היא שלד בורסאי.היא מיפלגת מדף ריקה.
קיבלתי SMS מיאיר גולן שקורא לי להצטרף למיפלגת העבודה.אני שוקל בחיוב.מדוע? ##
אני רוצה להשפיע.אני רוצה לפעול איפה שאני יכול.מיפלגת העבודה היא פחות או יותר
המקום האחרון שבו לציבור הכללי,העמך,יש אפשרות להביע דיעות חופשיות ולהשפיע.
כל השאר-יאיר לפיד,בני גנץ,סער,ש"ס וכו'. הם בעלי חברה פוליטית שמחלקת מניות, ולא מיפלגה אמיתית.##

לדעתי הצנועה,מיפלגת העבודה צריכה להיפטר מהפריקים המוזרים של מירב מיכאלי,נעמה לזימי וקריב.
להיות "מיפלגת בוטיק" שתתרכז בשתי היסודות של השמאל הנכון-יוקר המיחיה ומצוקת דיור.
והייתי מוסיף גם את ריסון הבג"ץ.עזבו אותכם מרבין,אוסלו והפלסטינים.רק דיור וטיפול ביוקר המיחיה.##
המודל שלי הוא סתיו שפיר,איציק שמולי ומשה כחלון.

סתוונית333

Well-known member
כל השאר-יאיר לפיד,בני גנץ,סער,ש"ס וכו'. הם בעלי חברה פוליטית שמחלקת מניות, ולא מיפלגה אמיתית.##

לדעתי הצנועה,מיפלגת העבודה צריכה להיפטר מהפריקים המוזרים של מירב מיכאלי,נעמה לזימי וקריב.
להיות "מיפלגת בוטיק" שתתרכז בשתי היסודות של השמאל הנכון-יוקר המיחיה ומצוקת דיור.
והייתי מוסיף גם את ריסון הבג"ץ.עזבו אותכם מרבין,אוסלו והפלסטינים.רק דיור וטיפול ביוקר המיחיה.##
אתה יודע מה ,
תשקול בשלילה .
אתה לא מתאים למפלגת העבודה עם הדמויות המפוקפקות שמשמשות לך מודל לחיקוי (כחלון ושמולי הכושלים)

סטילהוק1

Well-known member

מפלגת העבודה היא מפלגה גוססת השרויה עמוק בקונספציה הישנה והמסוכנת שקוראת להפוך את מדינת ישראל כולה לעוטף חמסטאן שתוקם בלב מדינת ישראל ותסכן כל אזרח ישראלי באשר הוא. ולכן היא גם לא תעבור את אחוז החסימה, אלא אם כן אזרחי ישראל מתאבדים שיעים.

evglev1

Well-known member
מנהל
מפלגת העבודה היא מפלגה גוססת השרויה עמוק בקונספציה הישנה והמסוכנת שקוראת להפוך את מדינת ישראל כולה לעוטף חמסטאן שתוקם בלב מדינת ישראל ותסכן כל אזרח ישראלי באשר הוא. ולכן היא גם לא תעבור את אחוז החסימה, אלא אם כן אזרחי ישראל מתאבדים שיעים.
למרות הסקרים לא מפלגת העבודה ולא מר"צ לא ירוצו, העבודה לא תתבזה לקבל פחות מ-2% ולמר"צ אין תקציב לרוץ לכנסת, ברור שמכינים פלטפורמה לאיחוד בין מר"צ והעבודה ואולי גורמים נוספים. למרות שמר"צ מקבלת 5 מנדטים בכל סקר, הסיפור של העבודה ומר"צ נגמר ולקראת הבחירות תקום מפלגת שמאל חדשה במקומן. ברור שהמפלגה הזאת תעבור את אחוז החסימה, אלא אם כן לראשות המפלגה ייבחר/תיבחר עוד מנותק/ת מהמציאות כמו מירב מיכאלי שירצה/תרצה לרוץ לבד כמפלגת העבודה. יאיר גולן לא כזה ואת המועמדים האחרים אף אחד לא מכיר. אבל ברור שלא העבודה ולא הימין הממלכתי לא ירוצו לבד וישרפו קולות כמו ירון זליכא.

סתוונית333

Well-known member
למרות הסקרים לא מפלגת העבודה ולא מר"צ לא ירוצו, העבודה לא תתבזה לקבל פחות מ-2% ולמר"צ אין תקציב לרוץ לכנסת, ברור שמכינים פלטפורמה לאיחוד בין מר"צ והעבודה ואולי גורמים נוספים. למרות שמר"צ מקבלת 5 מנדטים בכל סקר, הסיפור של העבודה ומר"צ נגמר ולקראת הבחירות תקום מפלגת שמאל חדשה במקומן. ברור שהמפלגה הזאת תעבור את אחוז החסימה, אלא אם כן לראשות המפלגה ייבחר/תיבחר עוד מנותק/ת מהמציאות כמו מירב מיכאלי שירצה/תרצה לרוץ לבד כמפלגת העבודה. יאיר גולן לא כזה ואת המועמדים האחרים אף אחד לא מכיר. אבל ברור שלא העבודה ולא הימין הממלכתי לא ירוצו לבד וישרפו קולות כמו ירון זליכא.
יאיר גולן יתמודד בפריימריז בסוף מאי על ראשות מפלגת העבודה ובכוונתו להקים מסגרת פוליטית חדשה שתאחד את המחנה.
כל הסיכויים שהוא יבחר.

Harrington

Well-known member
מנהל

קיבלתי SMS מיאיר גולן להצטרף למיפלגת העבודה שנת 2,024.שוקל בחיוב.​

דמות נאלחה מזהה התהליכים. כולי תקווה שיישאר מחוץ לבית הנבחרים. אבל בגדול אני לא מבין איך אנשים מסוגלים להצביע כשהוא אומר במפורש שבכוונתו לפרק את המפלגה :).

1ספי11

Well-known member
דמות נאלחה מזהה התהליכים. כולי תקווה שיישאר מחוץ לבית הנבחרים. אבל בגדול אני לא מבין איך אנשים מסוגלים להצביע כשהוא אומר במפורש שבכוונתו לפרק את המפלגה :).
לא נעים לאמת אותה עם עובדות אבל אתה וחלק גדול מהימין היום מוכיח את צידקתו של גולן.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא נעים לאמת אותה עם עובדות אבל אתה וחלק גדול מהימין היום מוכיח את צידקתו של גולן.
מצטער, לא מעונין לנהל דיון (משהו שממילא לא צפוי להצליח איתך מעבר לכתיבתך שורה זו) לגבי מזהה התהליכים. אין לי מספיק כדורים נגד בחילה בבית. עמך הסליחה.

סטילהוק1

Well-known member

הוא גם אומר בפירוש שהוא מתכוון להקים את חמאסטן בלב מדינת ישראל ולהפוך את כל המדינה לעוטף חמאסטן. על פי חוק העונשין הישראלי רק על זה לבד מגיע לו עונש מוות. אבל בג"צ לעולם לא יטיל אותו עליו, כי כולנו כבר יודעים היטב את מי משרת הבג"צ. רמז?: לא את מדינת ישראל ואזרחיה
מצטער, לא מעונין לנהל דיון (משהו שממילא לא צפוי להצליח איתך מעבר לכתיבתך שורה זו) לגבי מזהה התהליכים. אין לי מספיק כדורים נגד בחילה בבית. עמך הסליחה.
הברנש ווקיסט שמאלני שטוף מוח, לדבר איתו זה כמו לדבר לקיר. ווקיזם זו מחלה סופנית. מי שחולה בה לא יבריא לעולם עד המוות.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא גם אומר בפירוש שהוא מתכוון להקים את חמאסטן בלב מדינת ישראל ולהפוך את כל המדינה לעוטף חמאסטן. על פי חוק העונשין הישראלי רק על זה לבד מגיע לו עונש מוות. אבל בג"צ לעולם לא יטיל אותו עליו, כי כולנו כבר יודעים היטב את מי משרת הבג"צ. רמז?: לא את מדינת ישראל ואזרחיה
זו דעה פוליטית שרבים שותפים לה, מה לעשות. כמובן שגם אני מתנגד לה, כמו שלדעתי כל בר דעת צריך להתנגד לה. אבל מכאן ועד לסתימת פיות יש דרך. אז כאמור, לדון במזהה התהליכים יתר על המידה אין בכוונתי לעשות. פשוט לא מעונין להרעיל את עצמי במחשבות עליו. אבל מעבר לכך שהחוק הישראלי כמובן לא קובע מאומה ממה שציינת, כמות המחזיקים בדעה הנ"ל לפחות לפני שמחת תורה, בהחלט הייתה עוברת את אחוז החסימה.
הברנש ווקיסט שמאלני שטוף מוח, לדבר איתו זה כמו לדבר לקיר. ווקיזם זו מחלה סופנית. מי שחולה בה לא יבריא לעולם עד המוות.
לא יודע בדיוק מה זה ווקיסט, אבל מבחינתי אני מדבר עם (כמעט) כולם :). אמנם חלקם לא משיבים לי, אבל זו זכותם מן הסתם :). אני מתייחס לדבריהם, לא לאישיות שלהם (זולת כאמור מקרים בודדים וחריגים ולעולם לא ביוזמתי). בכל מקרה, לא ארכל עם גולש א' על גולש ב', כך שעל אף שאני חולק על חלק מתיאורך את הנ"ל, נשאיר זאת בזה ברשותך.

xyxy210

Well-known member
תקשיב מר אשרייך מיציתי....תראה לי פתיל אחד שבו מישהו מנהל איתך דיון - במשמעות האמיתית של המילה .
אפילו חבריך , עם דיעות דומות לשלך מדירים רגלם כאשר אתה פוצח בחפרנות.
רק לאחרונה ראינו איך פולגאר נגעל ממך שלא לדבר על דיברגנט שמוצא אןותך פעם אחר פעם משקר .
ואני לא מזכיר בכלל את אלו מהפורום השכן......
נ.ב טוב שאתה מחזיק בבית כדורים נגד בחילה כדבריך !!
אני מניח שהם לשימוש שאר דיירי הבית.
זה יפה והוגן מצידך, כל הכבוד אשרייך מיציתי.

Harrington

Well-known member
מנהל
תקשיב מר אשרייך מיציתי....תראה לי פתיל אחד שבו מישהו מנהל איתך דיון - במשמעות האמיתית של המילה .
יקירי, אני מבטיח בהן צדקי, ברגע, מה זה ברגע, באלפית השניה בו יתחשק לי לקרוא מה דעתך עלי או על כתיבתי, אתה הראשון שתשמע על כך. בכותרות מפוצצות כמו שרק גולשים מעטים כאן יודעים לעשות, אצווח זאת מהגגות.

למרבה הצער, העת הזאת טרם הפציעה. כך שתצטרך לסלוח לי, לא קראתי את המשך הגיגיך בפוסט הנוכחי ועם כל הכבוד, תמצא לך כבר תעסוקה. לא שמפריעות לי התגובות הפבלוביות שלך, אבל הן כל כך חוזרות על עצמן, שזה פשוט נהיה משעמם ברמות-על.

נו שוין. כמו שאימי ז"ל נהגה לומר, גם אנשים כאלו צריכים להיות. לא יכול אלא לאחל לך הרבה בריאות ומעומק ליבי להתפלל שתמצא מזור בהקדם [ובחייאת זומזום, תפסיק(ו) לחשוב שככל שתגיבו היום יותר כך אקלל מתישהו מישהו או שאר המצאות שיש מי שמבקש לקחת להנהלה. לא אקלל גולשים היום כמו שלא עשיתי זאת בעבר, וגם השיטה (השחוקה והמיושנת) הזאת לא תגרום לי לעשות זאת.].

מיצינו.

xyxy210

Well-known member
יקירי, אני מבטיח בהן צדקי, ברגע, מה זה ברגע, באלפית השניה בו יתחשק לי לקרוא מה דעתך עלי או על כתיבתי, אתה הראשון שתשמע על כך. בכותרות מפוצצות כמו שרק גולשים מעטים כאן יודעים לעשות, אצווח זאת מהגגות.
חחחחחח אבל עובדה שאתה קורא ומגיב [שטויות ושקרים כי זה אתה..] אבל זה חזק ממך.
למרבה הצער, העת הזאת טרם הפציעה. כך שתצטרך לסלוח לי, לא קראתי את המשך הגיגיך בפוסט הנוכחי ועם כל הכבוד, תמצא לך כבר תעסוקה. לא שמפריעות לי התגובות הפבלוביות שלך, אבל הן כל כך חוזרות על עצמן, שזה פשוט נהיה משעמם ברמות-על.
קראת , אתה קורא וגם תקרא.
אם לא תקרא , איך תחפור ? [מחפרון BOBCAT כשי לפסח בדרך אליך].
אשרייך מיצית, הכל משעמם ואתה תמשיך לקרוא , מה יש לך לעשות במקום ? אתה מעדיף לגרפן [מלשון גרפומניה] כאן מאשר בבית וזה יפה מצידך.
שככל שתגיבו היום יותר כך אקלל מתישהו מישהו או שאר המצאות שיש מי שמבקש לקחת להנהלה.
? לקחת להנהלה ? אותך ? בלעדיך אנא הפורומים באים ?
לא אקלל גולשים היום כמו שלא עשיתי זאת בעבר, וגם השיטה (השחוקה והמיושנת) הזאת לא תגרום לי לעשות זאת.].
גרוע יותר , אתה מקלל במסווה [כי אתה פחדן] , גולשים , אישי ציבור שאינך מגיע לקרסולם.
וזה חמור כפליים.
אשרייך מיציתי.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה חשוב לך עכשיו יקירי? שאציין את דעתי שזה צחוק של מטורף? זה מספיק כדי שתוכל (או מי מטעמך) לרוץ להנהלה? רק תגיד מה חשוב לך שאכתוב ואנסה למלא אחר מבוקשך. אבל אנא ממך, כתוב זאת כבר בתחילת תגובתך, כי מעבר ל5-6 האותיות הפותחות לא טרחתי לקרוא מילה מדבריך. משאיר זאת למשועממים ממני, עמך הסליחה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אפילו חבריך , עם דיעות דומות לשלך מדירים רגלם כאשר אתה פוצח בחפרנות.
רק לאחרונה ראינו איך פולגאר נגעל ממך שלא לדבר על דיברגנט שמוצא אןותך פעם אחר פעם משקר .
ואני לא מזכיר בכלל את אלו מהפורום השכן......
נ.ב טוב שאתה מחזיק בבית כדורים נגד בחילה כדבריך !!
אני מניח שהם לשימוש שאר דיירי הבית.
זה יפה והוגן מצידך, כל הכבוד אשרייך מיציתי.
אני מנהל איתו הרבה דיונים.

והעניין של דיברגנט הוא בעניין של וויכוח ישן נושן על האם הוא הצהיר שהוא דתי או לא. זה כמו החפירות של מירב בן ארי על כך שמאי גולן התחזתה לדתיה כשהייתה בת 18 כדי להשתמט מגיוס כך לדיברגנט מתחשק לחפור בכך שלכאורה הרינגטון הצהיר שהוא דתי וכתב בשבת.

xyxy210

Well-known member

והעניין של דיברגנט הוא בעניין של וויכוח ישן נושן על האם הוא הצהיר שהוא דתי או לא. זה כמו החפירות של מירב בן ארי על כך שמאי גולן התחזתה לדתיה כשהייתה בת 18 כדי להשתמט מגיוס כך לדיברגנט מתחשק לחפור בכך שלכאורה הרינגטון הצהיר שהוא דתי וכתב בשבת.
יבגני אני לא רוצה להעליב אותך, אבל אם אתה חושב שההתכתבות שלך איתו היא מתאימה להגדרת "דיון" אתה ממש טועה , ולא רק בגלל התגובות של אשרייך מיציתי, אלא גם בגלל התוכן שאתה מעלה.

xyxy210

Well-known member

חחחחח
אתה מוזמן להציץ לפורום השכן.....זה שיש בו המון חרוזים לראות "דיונים" מה זה איכותיים חבל"ז.
תתחיל ב"דיון" של מר אשרייך מיציתי עם אבי בן.

evglev1

Well-known member
מנהל
בדיוק להיפך לאור העובדה שהרפורמה העלתה את גנץ בסקרים ולפחות לפי הסקרים לפחות כרבע מתומכי הממשלה התנגדו לרפורמה ונטשו את גוש הימין בגללה, מוכיחה עד כמה יאיר גולן טעה, אלא אם כן אתה מסכים עם הרינגטון ו-ai27 שהסקרים שקרים והקואליציה לא איבדה אפילו תומך אחד, לפחות לא לפני ה-7.10.2023.

סתוונית333

Well-known member
בדיוק להיפך לאור העובדה שהרפורמה העלתה את גנץ בסקרים ולפחות לפי הסקרים לפחות כרבע מתומכי הממשלה התנגדו לרפורמה ונטשו את גוש הימין בגללה, מוכיחה עד כמה יאיר גולן טעה, אלא אם כן אתה מסכים עם הרינגטון ו-ai27 שהסקרים שקרים והקואליציה לא איבדה אפילו תומך אחד, לפחות לא לפני ה-7.10.2023.
לא נכון!
הכמיהה של חלק מהעם לאחדות ולממלכתיות (הסיסמה הנבובה של גנץ) והצטרפותו מיוזמתו לממשלת החורבן ,
זה מה שהביא לעלייתו בסקרים.
ולא ההפיכה המשפטית.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא נכון!
הכמיהה של חלק מהעם לאחדות ולממלכתיות (הסיסמה הנבובה של גנץ) והצטרפותו מיוזמתו לממשלת החורבן ,
זה מה שהביא לעלייתו בסקרים.
ולא ההפיכה המשפטית.
אולי לא התעכדנת בחדשות לפני המלחמה, אבל גנץ עלה בסקרים וביבי איבד את הרוב גם קודם. גם הסיסמא של רפורמה בהסכמה עבדה יפה, ולכן גם גלנט יותר פופולארי מחבריו לממשלה וגם אדלשטיין היה פופולארי יותר עד ה"תעוף לי מהעיניים". העובדה שלרפורמה לא היה רוב בסקרים, ולפי הסקרים אם הייתה מתקבלת הצעתו של פייגלין ללכת למשאל עם על הרפורמה, הרפורמה לא הייתה עוברת במשאל עם.

הייתה שאיפה לאחדות בתחילת המלחמה, עם ההרגשה שכולם באותה הסירה, אפילו היה נראה שהחרדים מוכנים להתגייס ועכשיו התקשורת המומה מהתגובות שלהם שכל כך מאפיינות את החרדים של השישה באוקטובר וגם סמוטריץ' שקורה לאחרים לכוון את התאריך בשעון לשביעי באוקטובר לא עושה זאת בעצמו ומחלק תקציבים לבוחרים פוטנציאליים כמו בשישי באוקטובר.

למעלה