קיטורים חדש

Tin Doll

New member
נראה לי

שאכזבתי אותו אתמול. ואת עצמי.. לא יודעת איזה מצברוח נפל עליי פתאום, אולי כי אני במחזור? בבוקר הכל היה מושלם, בערב הייתי בדאון לגמרי.... וסתם, נגמר מהר מידי, ובאסה. ואין לי כח לשבת בבית. ולא יודעת מה אעשה במוצא"ש. וכל כך חיכיתי לסופ"ש.

Tin Doll

New member
יש לו איזו

ג'ינג'ית רוסיה מסריחה בקיצור אנחנו חייבים לשבת לדבר על הקשר דחוף. ולצאת בסילבסטר

yaeli87

New member
האף!!!

אפילו הספר שלי אמר שלא יעזור לי פן בשביל להיות יפה היום
אני חולה מתה...מתקשרים אלי אני עונה תוך כדי שיעול...זה כ"כ מציק וכואב. אין טעם לאוכל,אין טעם לשתיה אפילו למסטיק אננס חמוץ מאד שתמיד גורם לי להתכווץ מרב חומץ- אין טעם!!!!! נמאס לי!!!

THE ronch

New member
הקול שלה

פשוט עושה לי רע רע רע רע ויפה ועצוב ומשום מה אני לא יכולה להפסיק להקשיב לו והיא אומרת את כל המילים שאני לא אוכל לעולם להגיד עליו זכות שלנצח תהיה שמורה לה, והיא צועקת וזה ישר לתוך הורידים כמו סם משוגע כואב לקלוט שאפילו אני לא מצליחה לשנוא אותה.

P i x i e s

New member
אני כזאת ילדה מפגרת

נראה לי שהרסתי את הסיכוי היחיד שהיה לי בזמן האחרון לקשר נורמלי. אז הייתי שבורה חודש אחרי שנפרדנו, באמת בכיתי כל יום והכל... היה לי כזה קשה ואז הכרתי אותו וזה היה נראה כמו הזדמנות מושלמת לעבור הלאה ובמקום זה רק המשכתי להיפגש עם האקס ולא שאני מתחרטת על המפגשים האלה עם האקס, הם היו מדהימים אבל גם זה כבר מרגיש ההתחלה של הסוף, כאילו בקרוב הוא ימצא מישהי חדשה מה שאומר שהמפגשים האלה יגמרו. ושוב נשארתי קירחת משני הצדדים, זה תמיד תמיד תמידדדד קורה לי. תמיד הייתה לנו שיחה היום וסיפרתי לו עד גבול מסויים את הבעיה עם האקס והוא אמר שאני צריכה להיות לבד ושהוא שם בשבילי אם אני רוצה ודיייי מה זה הבולשיט הזה אתה לא שם ועכשיו בבצפר אני אצטרך להתעלם ממך ואני לא יכולה אולי אני לא יכולה להתנשק איתך אבל באמת חשבתי שזה יילך לאנשהו

aYaLoLy

New member
הוא צלצל ;[

אהיעהעכאהבדהבדה ואני חייבת להתבגר ולהפסיק להיות כזאת זונה. הוא לא עשה לי כלום דאמט! זאת אני שרוצה את אחד החברים הכי טובים שלו וכוסאומק עם כל החבורה הזאת!!#$ זהו, היום יוצאים רק בנות ומכירים אנשים חדשים

©big smile©

New member
קיבלתי, סעמק :\

ודווקא שיש לי את התורנות מטבח הזאת. לפחות שישי בערב בבית, אבל זה לא שאני עושה משהו מיוחד חוץ מלהתלונן. יא אללה, זה לא עוזב אותי.

נמאס לי מבנות.../images/Emo119.gif

אני חוזרת להיות סטרייטית. לעזאזל עם העם החרא הזה :(

למעלה