קיטורים חדש

yaeli87

New member
כוווווווווולםםםם זונווווותתתתתת$#%#%$^^

אני כ"כ עצבנית!!! כל החברות שלי זונות! האקס שלי זונה! קופיקו זונה! מאמי זונה! כולם זונות זה לא יאמן!!! נמאס לי כבר מכל החראות האלה... הלוואי ופשוט הייתי יכולה לקחת תיק ע-נ-ק ולטוס מפה קיבינימט לדרום אמריקה!!! נשבר לי הזין. ואני חולה פאקינג מתה!!! האוזניים כואבות לי הגרון שלי שורף לי כבר מרוב שיעולים האף שלי נושר כבר מרוב קינוחים והראש מתפוצץ והסינוסים שלי עפים באויר. והשומן,אוי השומן!! לא נדבר עליו בכלל... אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

yaeli87

New member
כאילו מה הקטע???

מה הקטע של לגמרי להתעלם ממני כשאתה עם חברים שלך ואז כשאתה קם מהשינה החשובה שלך פתאום לשלוח לי הודעה אם אני רוצה שהוא יקפוץ??? ל-א! לא רוצה שתקפוץ,לך לחברים שלך... אני שונאת גברים ואני שונאת שאין לי חבר ופתאום אני מרגישה לבד כזה... ויום שני נראה לי יהיה מעפן,איך נחגוג את השנה החדשה??? איזה זין זה!!! שנה שעברה סגרתי את הלילה בבסיס ואז התחיל כל הסיפור של ההטרדה והחקירה המזדיינת הזאת!! ומה השנה? אני אלך לישון??? כמה שהסופ"ש היה אמור להיות מעלף ומבוסס על מלאאאא שתיה וריקודים בסוף גם חמישי וגם שישי נשארתי בבית עם חום
נמאס לי כבר. נמאס לי מהכל כבר. ומה לחזור לצבא מחר??? אני לא משתחררת כבר?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

Small talk

New member
כבר השלמתי עם העובדה שלאבא שלי יש פייסבוק

אבל הגבול עובר כשאני מוצאת את עצמי עונה בשביל דודה שלי למסרים של גברים שמתחילים איתה בפייסבוק [ועוד משקרת בשבילה לגבי הגיל]. רבאק מתי מבוגרים ילמדו שאינטרנט זה לצעירים. לא רוצה לקרוא את הבלוג של אבא שלי!,לא רוצה להיות חברה של דודה שלי בפייסבוק,לא רוצה! תחזרו למערה שלכם ותשארו שם!.

RainbowL

New member
../images/Emo45.gif חח זה כזה נכון

אחותי הראתה לי את הפייסבוק שלה ואת החברים ואני קולטת שם את דודה שלי בתמונות הזויות ואת דוד שלי שהוא הזוי בלי שום קשר לפייסבוק אז בכלל. ומלא בני דודים שניים כאלה מבוגרים ומה אתם עושים שם יש לכם ילדים!!!!!

Mooa-Numi

New member
אהה

התלבשתי ממש יפה ובסוף הלכנו למקס ברנר (וישבנו בחוץ אז אפילו נשארתי עם סוויטשירט! גרעיני! מבאס). היה מצחיק ממש אבל בראש שלי דמיינתי משהו יותר מטורף לנסוע בפעם האלף לפולג לא נורא. (מכירים את זה כשאתה מרגיש יפה אבל מבוזבז? דווקא שאף אחד לא רואה אותך? ובצבא אני כלכך לא מושכת שזה באמת בזבוז) וממש בא לי חבר ובכלל מערכת יחסית קרובה כזאת,ומלא זמן לא היה אפילו משהו של כמעט (נראה יל מאז הדברהמוזר הזה שהיה עם דור לפני שנה בערך, אבל שנינו כלכך היינו בריבאונד שאף אחד לא באמת התייחס לזה ברצינות), והקטע שאני לא רואה אף אחת כזאת בעתיד. (נו, אני מוגבלת חברתית, ועד שאני כן מרשה שיכירו אותי אני גם נורא קשה) וזה מבאס רצח כי אני רוצה. וזהו

s h a r o n 7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כ"כ"כ מבינה אותתתתך !!../images/Emo126.gif

בעיקר לגביי הפסקה הראשונה ... למרות שגם הפסקה השנייה מתאימה לי ...

Lost Lullaby

New member
מאיפה את?

אני כל הזמן קוראת שאת בנתניה והאיזור אבל אני לא באמת יודעת :(

לא יצאתי אתמול../images/Emo71.gif

והלכתי לישון כמו ילדה מיסכנה בתשע. אבל וואטאבר. וחוצמזה היא מעצבנת אותי.ממש.אני שונאת אנשים מתנשאים..

למעלה