נראה לי אני מסיימת את זה עם זה שאני יוצאת איתו עכשיו. ואני שונאת את זה.. סעמק, כבר חתכתי קשרים עם שלושה מאז האקס. מה נסגר איתי, למה אף אחד לא מספיק טוב בשבילי?!! רבאק.
וזה די מעצבן כי אני מבסוטה על איך שהייתי קודם. ואני רבה עם אנשים ונמאס לי מהאגו של החברות שלי. היא פגעה בי אז אני צריכה לבוא ולהתנצל כי אין לה מספיק כבוד עצמי בשביל זה.. ראבק מה אנחנו בנות 5? אני מרגישה מטומטמת בכלל להתלונן על זה, כאילו חזרתי לימי היסודי עם הבכי משטויות והירידות המטומטמות. אין טיפת פרגון, אין טיפת אהבה. לא טוב לי ככה.. וגם לא עם הבנים. המגמת תאטרון הזאת הורידה לי את הבטחון לרצפה. אני כל כך עפה משם בסוף השנה. זה עשה לי רע. אני מתוסכלת בגלל אלפי דברים וזה לא נגמר, ואין לי את הכתף התומכת הזאת שפעם הייתה שם תמיד. היום זה- תפסיקי להתלונן את עושה לעצמך רע. ואתן באמת לא מבינות שרע לי. איך זה הגיוני שאני מכירה כל אחת עד לעמקי נשמתה, פרצופים ומבטים, ולכן אין מושג מתי אני צריכה עזרה... אני כבר לא יודעת אם לצחוק או לבכות. מי הפראיירית פה?
אני כבר לא נהנית. לא נהנית שם. התנועה,השבט-היו הבית השני שלי. היום זה רק מקום שאני רוצה להתרחק ממנו,להתנתק. כי ההדרכה היא כבר לא הדרכה-היא מחויבות. ואנחנו אולי בעלייה, אבל אצלי בלב,הכל מתרסק,נשבר-מתמוטט. עצוב לי. כי שנה שעברה הייתי הכי מורעלת בעולם הרעלתי אנשים להדרכה לקחתי תפקיד מרכזי,משמעותי[הדרכת ט'] ומה ניהיה ממני היום? איכס.
לפי התוכנית החדשה של בית[ ספר כדי להוסיף שעות שנלקחו בשביתה זה להוסיף לנו ימים עד 17:30 במקום הכי מאוחר 14:35. אז רבאק מתוך 5 ימים בשבוע יום חמישי היה היום היחידי שאני לא יכולה להישאר אחה"צ כי אני עובדת מ17 ולסיים ב17:30 זה להגיע ב18:15 לעבודה תשושה ועייפה [ואני עובדת רק ימי חמישי]. אז הפלא ופלא איזה יום בחרו בו שיהיה לנו תיגבורים במתמטיקה? ונגיד ואני גם מחליטה שאם הלחץ של הלימודים לא יהיה לי זמן להוציא כסף ואתפטר, בימי חמישי אני מסיימת ללמוד ב12:55 [כל שאר המגמות לומדות 7 שעות שבועיות וספרות זה רק 5 אז רק המגמה שלי מסיימת ב12:55, שזה רק 10 בנות] והתיגבורים בגלל המגמות האחרות יתחילו ב14:35 אז יש לי גם שעתיים חופשיות שהכי לא מתאימות לי בעולם כדי להגיע לשיעורי מתמטיקה שהמורה לא תצליח להשתלט על הכיתה. והייתי מוכנה להשלים לבד בבית את השעות תיגבורים בימי חמישי שאני אפסיד אבל הבית ספר המזדיין ילך איתי לקטנות וירשמו לי חיסורים [שאחרי שהפסדתי 7 שעות מתמטיקה זה יורד לי מהמגן].