קיימות דעות כאלה! עובדה!

קיימות דעות כאלה! עובדה!

יש אנשים שחושבים, באמת ובתמים, שיחסי מין עם בני אותו מין זה פחות טבעי או רצוי מאשר יחסי מין עם בני המין האחר. עובדה. ראו למשל את ההודעה הזאת שכבר הגיעה לתחתית העמוד. בעיני זו רק "הוכחה" קטנה נוספת לכך שהמוח יכול להחזיק בכל דעה שהיא, בלי הגבלה, כולל למשל הדעה שיצורים ירוקים מהחלל הם אלה שמביאים תינוקות לעולם, או כל דבר אחר שמתחשק לבעל-המוח. עובדה.

נספח קטן להודעה...

כבר כילד התקשיתי להבין מדוע אנשים מתייחסים בכזאת רצינות לדעות כאלה-או-אחרות של עצמם או של אחרים. מישהו חושב או אומר "X" וממש מתייחס לכך ברצינות, כאילו זה נכון. החשיבה האנושית עובדת ב"כן" או "לא"? סימן שבכל היקום יש רק שני כוחות בסיסיים...
לנו יש ידיים, רגליים, עיניים ואגו? סימן שגם לאלים יש - ובכלל, אנחנו דומים להם, או הם לנו...
בינתיים, אגב, רוב בני האדם המערביים, כך נדמה, הפסיקו להאמין באלים, אבל זה כבר סיפור אחר... במשך עשרות אלפי שנים דומה שאף אחד לא פקפק בכך שיש אלים והם נראים בדיוק כמונו (וכי אפשר אחרת? איזה עוד אפשרויות יש?
) ויש להם "כוחות" מיוחדים וכו' וכו' וכו'... הכל לפי החשיבה האנושית, של אותם יצורים שחשבו אותה.
ואף אחד בכלל לא חשב שזה מוזר, או חשוד
לעתים זה ממש דברים ש"צועקים" לעין באוויליותם, בהקשרם-הבלעדי לאנושיות של אותו יצור שחושב אותן (דוגמאות נוספות, שכדור הארץ נמצא במרכז היקום כי אנחנו עליו, או שחיות אחרות לא יודעות לדבר כי הן לא מדברות כמונו וכולי וכולי וכולי... דברים פשוט מוזרים, בעיקר בגלל שמישהו באמת לוקח אותם ברצינות, כאילו הם האמת. יש ודאי אלפי דוגמאות לכך. דומה לי שזוהי מעין פעילות מוחית שמכונה בטעות "חשיבה", אבל היא יותר מעין "חשיבה מדומה" או משהו כזה).

kung fu

New member
לא קראתי את ההודעה לפני

שנתת אליה קישור. אז אחלה!

התהוות

New member
חה! בדיוק היום/אתמול קראתי את

ההודעה הזאת וחשבתי לי מה הקשר בין ללכת נגד העולם לבין לעשות סקס עם בני אותו מין/ בני משפחה. ידע כללי- ראיתי בערוץ שמונה תוכנית על זבובים הומואים, תמנונים הומואים, קופות לסביות ועוד...

התהוות

New member
הבהרה:

כתבתי את השורה האחרונה כידע כללי וזה לא אומר שום דבר על הדעות שלי או על השקפת העולם שלי. אני לא חושבת שזה אומר משהו מסוים על העולם, חוץ מ, כמובן, העובדה שיש קופות לסביות.

וגם דעת כאלו....

ושלא יהיו אי הבנות, אני מסכים איתך בגדול על העיניין הזה, לכל אחד "מותר" להתנהג לפי ההעדפות המיניות של עצמו. אבל הדעה שלך ושלי לא יותר טובה או גרועה מהדעה של צ'רלילה. או כפי שאני נוהג לאמר: כל הדעות הם דעות קדומות, חוץ מאלו שאני לא מחזיק.

charlila

New member
העובדה שלכל אחד "מותר" להתנהג

לפי ההעדפות המיניות של עצמו - לא הופכת התנהגויות הרסניות למשהו אחר.

סליחה על השאלה....

אבל, מי קובע מה זה התנהגות הרסנית ומה לא? אולי התנהגות "הרסנית" זה להגיד שכל ההומו-לסביות הם נחותים? שהם מתנהגים בצורה "לא טבעית"? לא טבעית בעינייך! קראתי בהודעה אחרת שלך שאת מייעצת למישהי להתעסק פחות עם שיפוט.... עצה ממש טובה, אולי תתני אותה לעצמך? וכך תפסיקי לשפוט אחרים שלא מתנהגים כמוך? או אולי את מהנשים ש"פוחדות" לגלות את העדפות המיניות של עצמם? ומה שאת כותבת וצורת ההתנהגות שלך זה תוצאה מהתיסכול....

charlila

New member
ווי, איך לא גיליתי את זה קודם!

כמובן, המניע הנסתר שלי (לצד תסביך אדיפוס ) הוא לסביות לטאנטית! איך לא שמתי לב שבגלל זה אני פוחדת ומתוסכלת? (סתאאאם) (כדי למנוע אי הבנות - ההעדפה המינית שלי זה גברים)

charlila

New member
חבוב, הגזמת

אתה ממש טוען שאני לסבית? מאיפה הבאת את השטות הזאת? האם אתה מנסה לגרור אותי בכוח לשאלת ההעדפות המיניות שלך? או להכפיש אותי? (וזה עוד עלול להצליח לך... הצהרת איפשהו שנפגשנו... מניין להם לדעת שבפגישה הזו ניסיתי לפתות אותך ואתה זה שנרתעת בגלל נטיותיך המיניות?) (סתאאם, סתאאם! גם זה מצוץ מהאצבע, באותה מידה בדיוק.) קונג-פו - הודעת שלא תרשי רעל בפורום? נא טיפולך.

בוא נגיד שאני הומוסקסואל.

גם אם זה נכון וגם אם לא, אישית ממש לא מעניין אותי אם את או אחרים חושבים כך.... מעניין למה את קופצנית כל כך בעניין הזה.... אגב לא רמזתי שום דבר, אמרתי בדיוק את מה שאמרתי, ואם לא הבנתאגיד את זה שוב: תבדקי את העדפות המיניות שלך, כי יש סיכוי שהם הבסיס ל"שנאה" שיש לך להומוסקסואלים.

charlila

New member
אהבתי כמה

מוגעלים (זה המונח המקובל עלי להומוסכסואלים.) זו הקרמה שלי. לאהוב מוגעל זה להילחם בכוחות האופל. אהבתי הגדולה נע בין "עכשיו אני לא יכול, אבל אולי אחר כך" לבין "את יודעת שאני אוהב אותך, את יודעת שאני קשור אלייך, זה חסר תקווה." הוא אף פעם לא ממש נגע בי. שנה נלחמתי על חיי שנינו. כשהבנתי לבסוף שהעניין סגור, לקח לי עוד שנה לחזור לחיים. (לפני מותו מאיידס, מישהו הזכיר לו אותי והוא הגיב "מי, צ'רלילה המשוגעת?) מוגעל אחר היה חבר שלי - מן הסתם הייתי שומרת מרחק אילו הייתי חושדת שהוא מוגעל, אבל הוא היה גרוש ואב לילדים - איש מופלא ונוטף רעל. אתו שכבתי. שלוש פעמים, בחצי שנה של חיים משותפים. הוא סיפר לי על חברה שלו לשעבר, שהותקפה בביתה ומתה מדממת מן הפות, מתדפקת על דלת שכנים שלא פתחו, ועל חבר שלו שקפץ מגג כשהיה בטריפ, ואיך בכה אחרי מותם שהוא מקולל, שהוא הורג את כל מי שהוא אוהב - אני נמלטתי בעור שיני מן הקללה שהלכה איתו, שפיעפעה סביבי בלילות שישנתי בזרועותיו. גם הוא מת מאותה קללה. השלישי... ייבש אותי. הוא באמת ניסה - אבל - גברו עליו חרצובות הקרמה שהפכו את אש אהבתו לזפת. הייתי נרדמת לצד חבר ומתעוררת לצד אויב. הרעל הזה עודו חי בפצעי הפתוחים. מוגעלוּת, מנסיוני, היא פחד, ושנאה, והיבגדות, ובגידה, ואופל, וקללה. בדיוק כמו התמכרות להרואין - כמו צרעת -היא בולעת אנשים בעודם חיים ומי שנוּגע בה, סיכוייו להשתחרר קלושים ביותר.

charlila

New member
ועמנואל - אחרי כל הקשקשת הזאת

על אחוזי הסיכוי שהגורם לחופה שמביאה לי מגעילות (הומוסכסואליות) הוא לסביות לטאנטית, ומכיוון שקונג פו לא עמדה בפרץ ולא עצרה את הארס, אני מרשה לעצמי להגיד לך: עמנואל - אתה טמבל עם עור של פיל. ואני מקווה שזה לא משהו יותר גרוע.

גם אני מקווה שזה לא משהו יותר גרוע

אני מקווה שבסך הכל הרעל והמרירות שלך ינדפו. אני מקווה שלא ימחקו את ההודעות שלך (המלאות ארס ונסיונות להעליב) וכשתפכחי את עינייך תצחקי מהצורה שהתנהגת. אני לא מרשה לעצמי להגיד לך איך את נראית כשאת נלחמת נגד הומו-לסביות ובעד קיומו של אלוהים.... במסווה של "ידע", את פשוט מצחיקה ואם עושה לך טוב על הלב לחשוב שאני טמבל אז אגיד לך תודה על המחמאה. רק תעשי לי טובה קטנה, אם יש לך את הטלפון שלי אל תתקשרי, כי בטלפון לא אהיה כל כך נחמד ועדין כמומ שאני כותב כאן.

charlila

New member
עמנואל

לאחר ההתכתבות שלהלן בינינו, בפעם הבאה שנרדמתי, ניסתה להטריד אותי מינית בחלימה מישהי, שכשפגשה אותי, לפני שנים, לא ניסתה, כי היה ברור לה שאין מצב. התופעה מוכרת לי היטב: כששמץ מן האנרגייה המגעילית ניתזת על מישהו, זה חושף אותו ללחצים אדירים: להיעתר לפיתויים, לזהות את עצמו כגאה. נראה לי שכשעשית את זה לי - העלת את סברת הכרס שאולי אני כועסת בגלל שאני מוגעלת בסתר לבי - פעלת באופן אוטומטי בלבד. אז הנה, רצית עובדות, הרי לך עובדה. רוב העובדות האחרות שבידי מחיי אנשים קרובים הן לא לפרסום - אז אביא דוגמה מן הספרות. בספר שכתב צעיר, בן של שחקנים הוליבודיים, הוא מספר על חבר שלו שעבד כזונה ממין זכר והציע לו פעם שותפות חד פעמית - לבוא לצפות בלקוח שמוכן לשלם הרבה על כך שמישהו יצפה בו בעודו מבצע את זממו (בחבר). הבחור בא, צפה מן הצד. ואז בעל הסוכנות שהעסיקה את החבר שלו הציע לו "עבודה". הוא סירב, ולא לקח את הכסף בעד הצפייה. זה לא עזר לו. בעל הסוכנות הודיע לו שמבחינתו הוא עובד שלו, והחל לרדוף אותו באיומים ובתככים אלימים. לא תמיד החיים מספקים נוסח כל כך בוטה וברור של הלחץ הזה - לרוב הוא מופיע בנוסחים רכים, קשים לזיהוי, שקשה להתנגד להם.

חשבתי שהדיון הזה נגמר.....

על פי ההצהרה שלך, אך נראה שלא.... תעצרי שניה ותסתכלי על המילים שאת משתמשת, למה את קוראת להומו-לסביות "מגעילים"? שום דבר שאת לא מרשה להכנס לתוכך לא יכול להכנס. העובדה, בלי מרכאות, שאת אומרת שאת מחזיקה וביקשתי ממך הוכחה או את הבנתך לכך שאת מחזיקה בהנחה ולא בעודה היא קיומו של אלוהים. יצירות סיפרותיות הם לא הוכחה לכלום, יצירה סיפרותית יכולה להיות טובה, גרועה, מהנה, מצחיקה, מעוררת מחשבות ועוד המון דברים, אך לא מכיר שום יצירה ספרותית שהיא מהווה הוכחה לקיומם של עובדות כאלו או אחרות... הרי אם הבנתי נכון, את טוענת את מה שאת טוענת על הומו-לסביות כתוצאה מכך שאת חושבת שקיומו של אלוהים הינה עובדה... את מושכת את מה שאת מושכת ומרשה להכנס לתוכך את הדברים שאת רוצה, גם אם נח לך יותר להאשים אחרים .....

charlila

New member
מה?!

הרי אם הבנתי נכון, את טוענת את מה שאת טוענת על הומו-לסביות כתוצאה מכך שאת חושבת שקיומו של אלוהים הינה עובדה... מאיפה לקחת את זה? לא ממני. כפי שהסברתי, מה שאני חושבת על הומו-לסביות הוא תוצאה של נסיוני האישי, מחיי האלה והקודמים, ונסיונם האישי של אנשים קרובים לי. מה שאני חושבת על אלוהים גם הוא תוצאה של נסיוני האישי, בחיים האלה והקודמים. שים לב - הבנת הנקרא שלך קצת מבוססת על הנחות מוקדמות. לו יירפאו כל הפצעים ויעלו הצלקות ארוכה.

לא הנחות מוקדמות, פשוט הנחות...

לא יותר ולא פחות מהנחות...... אילו היית מבינה את זה כל ה"דיון" הזה היה מנתהל בצורה אחרת לגמרי. אך אולי גם כעת "הבנת הנקרא" שלי לא בסדר, ואני לא מבין אלא מניח שאת אומרת שהדעות שלך הם תוצאה של נסיון האישי שלך..... ושעדיין את חושבת שאת מחזיקה בעובדות. את מחזיקה בעובדות אני מחזיק הנחות ..... עד כאן ברור? ובכן זה הטוען שמחזיק עובדה ולא הנחה אמור "להוכיח" שה"עובדות" הן עובדות. את לא מחדשת לי כלום שאת אומרת שאני מחזיק הנחה, הרי זה בדיוק מה שאני טוען מלכתחילה, ההוכחות שלך (שאת מתחמקת ללא אלגנטיות מהלהציג אותם) יכולות לחדש משהו, אם הם קיימות כמובן. חיים קודמים.... זו בטח גם עובדה מבחינתך, אז יש לך 3 דברים להוכיח, או לשתוק ולהבין שאת מחזיקה הנחות: 1- אלוהים קיים 2- הומו-לסביות זה עיניין מזיק 3- יש גילגול נשמות לעבודה, אני ממתין בקוצר רוח שתראי לי, שתאירי את עיניי, ותוכיחי ששלושת העובדות הם לא הנחות.

charlila

New member
האם לדעתך יש בסיס אחר לידיעה

מה עובדה ומה לא עובדה, מלבד נסיון אישי? אתה מכיר את אבא שלך? על אילו הנחות מוקדמות מבוססת הנחתך שהוא קיים? לעבודה, אני ממתין בקוצר רוח שתראי לי, שתאירי את עיניי, ותוכיחי ששלושת העובדות הם לא הנחות. יא חבוב, תמצא לך עובד זר אחר.

למעלה