קיימות דעות כאלה! עובדה!

אענה בקצרה, זה יתן סיכוי לכך שתביני

במקום לסלף. אז יש כאן 2 אופציות: אני לא רואה אפילו טיפה .... אז אני לא מבין למה את מנהלת איתי את הדיון הזה. אני רואה לפחות "קצת", אז אני יכול לדעת את הכוונה של היצור שעומד מולי (את), ולהבין שלמרות חיבורים לא רעים עם היקום את עסוקה מידי בתירגומים ובאשליות, שאת אלימה וגובלת בפעולות של זריעת רעל. את רואה כוונה למניפולציה, סבבה, אז למה את משחקת במשחק? את משחקת במשחק שאת טוענת שאת לא מוכנה לשחק בו... מה זה אומר? את מכירה את אלוהים ואני מכיר את ההנחה שביקום לא קיים שום אלוהים ושום כח עליון... אז? אז את קובעת שמה שאת מכירה מנסיון אישי זה "אמיתי" ומה שאחרים מכירים מנסיון אישי זה "חוסר ראיה" ... היחיד שמנסה כאן לנצח (בהורדת ידיים או בכל דבר אחר) זו את, את זו שטוענת שאת "פרימיטיבית" בישביל להוכיח דברים אך לא מוכנה להסתכל מילימטר הצידה מהקיבעון של עצמך. מעולם לא ביקשתי ממך "להוכיח הנחות", ההיפך, ואני כבר לא סופר כמה פעמים כתבתי את המשפט שאני עומד לכתוב: אם את מבוססת על הנחות, ואני מתבסס על הנחות אפשר להבין שיש כאן 2 תפיסות עולם המבוססות על הנחות שונות ולנהל דיון, אך אם את "מחזיקה עובדות" את אמורה להוכיחי אותם, את לא רוצה, זה עיניין שלך, אך הצהרה ממך ש"ככה זה" לא כל כך משכנעת אותי, ואני מקווה שגם לא אחרים. תקראי את ההודעה שלך על התשובות שקיבלת מהריקוד... חבל להוסיף מילה ... אם זה תאור של הריקוד ללא פירושים אני בתולה בת 22.

אני לא אכתוב שום תשובה

יש בהודעה שלך כל כך הרבה רעל וקישקושים שפשוט אשב לי בצד ולא אגיד כאן מה שעובר לי בראש.

charlila

New member
כן, הרבה רעל

שהופנה אלי ושאני מפזרת לארבע רוחות השמיים כדי שיירפאו הפצעים, וחעלינה ארוכה הצלקות.

charlila

New member
עמנואל

אני נדהמת - אני המומה תגיד - עשיתי לך משהו? משהו כל כך נורא? מה הדבר שאתה לוקח כל כך אישית? אולי זה שלא התקשרתי אליך כשאמרתי שאתקשר?

לא, לא עשית לי כלום.

לא לוקח את הדיון הזה באופן אישי בכלל, ואותך בטוח שלא. את מכירה יצור שלא לוקח באופן אישי ובכל זאת נדהם והמום? חוץ ממך, כמובן. סך הכל אני משמש לך לעזר, אני מאזן הודעות מסויימות שאת כתבת ואנשים יכולים לקחת אותם ברצינות. סך הכל חשתי אחריות לאזן את הדיון ושאנשים יוכלו לראות יותר מצד אחד של המטבע. מתי אמרת שתתקשרי אלי? ממש לא ידוע לי, מה שכן זכור לי שבשירשור הזה ביקשתי ממך שאם יש לך את המספר טלפון שלי לא תשתמשי בו כי בטלפון לא אהיה כל כך עדין ומנומס כפי שאני בכתיבה כאן. אם את מנסה לרמוז ש"התחלתי איתך" ואת "דחית אותי" למרות שזה שקר, אם זה עושה לך טוב בלב לחשוב שזה נכון אני מוכן לשקר למענך ולהגיד שזה נכון... למרות שהשקר הזה לא יעבור בקלות אצל אנשים שמכירים אותי ברמה מינימלית... אך בכל זאת אם זה מה שאת רוצה, זה מה שיגרום לך לחיות ולהיות שלמה עם זה שאת טוענת שאת מחזיקה בעובדות ואחר כך שאף פעם לא אמרת את זה, אם זה יגרום לך לפעול בלי להגיד שיש אנשים מגעילים ואנרגיה מורעלת שמזריקים לך לוריד, אז בסדר, התחלתי איתך, דחית אותי ומאז אני לא יושן ולא אוכל.... מקווה שכעת את מאושרת, אפילו עם האושר נובע משקר גס, את בוחרת איך לחיות את החיים שלך, לא אני. בקשה קטנה ממך, אל תגרמי לי לתאר באמת איך אני רואה אותך, אנא ממך, שלא תגידי אחר כך כמה את נדהמת והמומה מי מה ואיך אני כותב... תשאלי את האגורו שלך, תרקדי את התשובה ואל תפרשי אותה, קבלי את התשובה כמו שהיא, בלי פירושים, בלי תירגומים ... אז יהיה לך סיכוי להבין אותה... ולסיום ההודעה הזו, לא אני לא לקחתי את זה באופן אישי, מה איתך?

charlila

New member
חחחחח!

לא, זה שרצית להתחיל אתי היתה בדיחת-נגד. אבל באמת נדברנו במייל שנדבר בטלפון - אמרת שתעלה לי דף לרשת תמורת עותק של ספרי. אני מודעת לגילי ולהופעתי הלא זוהרת. הרגשת אחריות לאזן את הדיון! ווי, ווי, איזה קטעים אתך! אני פשוט המומה! חחח! נשפכת מצחוק... (זה לא סותר... עובדה! לא, רגע, הנחה! לא, לא, זו מסקנה! טוב, בוא נסכם על קומקום שורק.) חחח! עכשיו עשית לי את הערב!

אם גרמתי לאדם אחד ללכת לישון

מאושר, אז עשיתי את היומית שלי. מעניין המושג "בדיחת נגד" ... נגד מה? הרי אני לא סיפרתי בדיחות.... אם גרמתי לאדם אחד להבין שיש יותר מדרך אחת לראות את העולם אני יכול ללכת לישון ולמות בידיעה שעשיתי את מיטבי. אגב, לא נראה לי עדיין שאת מודעת לכך שאת מתבססת על הנחות ולא על עובדות...... לפחות לא לפי מה שאת כותבת.

charlila

New member
בדיחת נגד להצהרתך שאני לסבית

שכפי שניסיתי להסביר לך בסבלנות, למרות שאתה התכוונת רק לאזן את הדיון, חשפה אותי להטרדה ממש מגעילה. בפעם האחרונה: לא איכפת לי אם אני מתבססת על עובדות, הנחות, מסקנות ועדת חקירה, פקודות מטכ"ל או קומקום שורק. לא רוצה לשחק את המשחק שלך. זה ברור? אל תדאג, אתה מכוסה. אני מעניקה לך פטור מלא מהאחריות על איזון הז- סליחה, הדיון. אתה יכול ללכת לישון בידיעה שעשית את מיטבך. ואו! סוקרטס ודון-חואן במורה רוחני אחד!

לא מכיר את המילה

מטרו-סקסואל, זו באמת מילה שקיימת או מילה שאת המצאת? בכל אופן אני זכר שאף פעם לא שכב ולא רצה לשכב עם זכר אחר, זה עונה על השאלה שלך?

charlila

New member
כן, עונה

הוקל לי לשמוע. מטרו-סכסואל זה אחד שישתמש בקרם הפנים שלָך, אבל הוא לא הומו. (כך הסבירו לי חברה מהשכבה של הבן שלי.)

או שאני לא מבין

או שזה עוד "בדיחת נגד" שלך ... אם אני לא מבין, אז את יכולה להסביר... אם זו בדיחה, אז נראה לי שחוש ההומור שלנו מאוד שונה...

charlila

New member
די, תרגע!

אני לא מנסה להתחכם או לכסח אותך - מנסה לעבור לדיבור ענייני. "מטרוסכסואל" זו מילה שדנה ספקטור כתבה בטור שלה שהיא תופסת תאוצה בציבור, שכולם מאמצים אותה, כולל בעלה לעתיד. מכייון שלא הבנתי מה זה, שאלתי מישהי מחוגי הבן שלי, והיא נתנה לי את ההסבר שלמעלה. שזה אחד שמטפח את הופעתו ומתנהג באופן הנחשב "נשי" בלי להיות הומו. שאלתי כך כדי לא להביך אותך בשאלה אם אתה הומו (למקרה שהתשובה חיובית). אותי השאלה הזו הצחיקה נורא - כמו דון חואן כשאמר פעם לקרלוס "אל תגיד לי שזו היתה to... mama!(כשההמשך הצפוי היה "to chingada madre") (אמש'ך המזדיינת) גם בהודעה הזאת אני לא מנסה לכסח, להעליב או להתחכם... אין פה מסרים נסתרים... אין מוסר השכל... שאלת, עניתי, זה הכל.

למה את כל כך הרבה מנסה "להרגיע"

אחרים במקום להגיד לעמצך "להרגע".... יש לי ככל הנראה כמה "חורים בהשכלה"... בחיים לא שמעתי על דנה ספקטור, לכן אין לי מושג מה היא כותבת וגם לא איפה ה"טור שלה". את לא מסוגלת להביך אותי, בטח שלא על ידי כך שתשאלי אותי אם אני הומו. תפסיקי להניח שאחרים מובכים מדברים שמביכים אותך, או לפחות תהיה מודעת לכך שזו סתם הנחה שלרוב לא נכונה. אם התשובה חיובית, דהיינו אם אני הומו, זה לא היה מביך אותי להגיד שכן, ואם התשובה שלילית, גם לא הייתי נבוך מכך שאני לא הומו... שוב אין לי צל של מושג מאיפה את מצטטת "to mama" ... זה נשמע כאילו שנכתב בספרדית למרות שאין (על פי מיטב ידיעותיי) מילה "to" בספרדית, ושוב אני מזכיר לך שאם תירצי ואם לא, אין לך את יכולת לכסח או להעליב אותי,להתחכם זה משהו אחר, זה משהו שאני אף פעם לא מצליח לעשות....

charlila

New member
אוקיי, אוקיי, אוקיי.

דנה ספקטור היא לא מאור כל כך גדול, זה בסדר גמור לא להכיר אותה. לא ניסיתי להביך אותך אלא למנוע ממך מבוכה. (אגב - לא שונאת מוגעלים... כפי שסיפרתי בגילוי לב, מאוד אהבתי כמה מהם.) אני לא יודעת מה היה מביך אותך ומה לא אם היית שונה מכפי שאתה, וגם אתה לא יודע, וזה לא משנה, ולא מעניין. החזרתי לך כיסוח ועלבון או שניים, אבל די, הקטע נגמר. תירגע. אתה על פול גז בניוטרל.

באיזו מילים אני צריך להשתמש

כדי לגרום לך להבין שאת לא יכולה להביך אותי וגם לא למנוע ממני מבוכה... איך את יכולה "לאהוב" יצורים שאת מכנה "מוגעלים"? מאיזה שורש המילה מוגעלים? מילה שאת משתמשת בעיקביות באופן יותר מידי דומה לכינויים גזעניים אחרים כמו כושון, יהודון וכו'... למה לקרוא יהודון לאדם שמגדיר את עצמו כיהודי? או כושון לאדם שמגדיר את עצמו כאפרו-אמריקאי? או מוגעל לאדם שמגדיר את עצמו כהומוסקסואל? צר לי, לא העלבת אותי ולא כיסחת אותי .... כלל וכלל לא, את יכולה להתעמץ כמה שאת רוצה, גם לא תצליחי, כי אני לא מגן על שום דעה.... את גם לא יכולה "להחזיר" משהו שאף אחד לא נתן לך, אני לא כיסחתי אותך וגם לא העלבתי אותך.... יתכן שאת החלטת להרגיש עלבון ומכוסחת כי את מגינה במרץ על דעות קדומות שלא מקובלות על "כולם". אם ה"קטע" נגמר, אזי את צריכה להירגע, על מנת שיהיה צורך שאני ארגע קודם אני צריך להתעצבן... לידיעתך, אני אף פעם לא בניוטרל וגם לא על פול גז ... זה סתם ביזבוז אנרגיה, אבל בטח אין צורך להסביר לך את זה, כי אז שוב את יכולה "להפגע" מעצם תאור האופן שאת פועלת... יותר מדי מראות סביבך ואת חושבת שאת רואה אחרים בזמן שאת מסתכלת על עצמך.............. השירשור הזה יגמר אם תפסיקי לכתוב בו, אני לא יוזם הודעות..... השירשור הזה יגמר אם בהודעה האחרונה שלך תצהירי בפומבי שאת פועלת על פי הנחות... השירשור הזה לא יגמר כל עוד את ממשיכה לכתוב בו באופן שאת כותבת... גם אם זה מעליב אותך, פוגע בך, פותח חאותך ל"אנרגיות שליליות" וכו' וכו' ... כפי שאת בטח הבנת אני "עובד בהתנדבות" ומעביר לך שיעור פרטי חינם, אם את לא רוצה את השיעור תזוזי הצידה.

לא הצהרתי דבר כזה, רק הנחתי על פי

אופן הפעולה ורמת התגובה שלך. אני לא חשפתי אותך לשום הטרדה, לא "מגעילה" ולא "נעימה", את נחשפת למה שאת מוכנה להחשף. "לא רוצה לשחק את המשחק שלך" - ????? אם באמת לא מעניין אותך אם את מתבססת על עובדות או על הנחות למה עשית כל כך הרבה רעש? את לא יכולה לעניק לי פטור, ממש לא .... אף אחד לא נותן ואף אחד לא מקבל אחריות, אחריות זה דבר שלוקחים, אני לקחתי, ומאותו הרגע עד שאחליט אחרת אני ממשיך להיות אחראי על האיזון בעניין הצגת "עובדות" על קיומו של אלוהים ועל הצגת הומו-לסביות כ"מזיקים" ו/או "מגעילים" בפורום הזה. בכל אופן ברוב הימים אני הולך לישון שלם עם עצמי בידיעה שעשיתי את מיטבי ושאין הבדל בין מה שאני חושב, אומר ועושה. גם בלי האישור (החסר משמעות לחלוטין) שלך. אגב, על איזה מורה רוחני את מדברת?

למעלה