אהמ
אני אגיב על כמה דברים, אבל לפני זה - אציין שאני בעצמי קנאית.
ראשית, הוא היה בחו"ל כשביקשת שיוריד את התמונות עם האקסית. בחו"ל לא תמיד יש זמן לשבת ולחםש תמונות ולהוריד אותן. עדיף שיטייל ויבלה ויטפל בזה אח"כ. לא היית צריכה להתעצבן כאן.
(כל עוד הוא הוריד את זה אחר כך, לא מבינה למה זה נורא).
שנית, למה היית צריכה לנו תלאקסית כדי שהיא תוריד את התמונות? למה לא מספיק שהוא יוריד את התיוג מהתמונות שהיא העלתה וזהו?!
שלישית, אני מבינה שלראות תמונות שלו עם בחורות מתחרות יופי זה לא נעים... השאלה למה הוא הגיע לשם ואיך וכו'.
ובל מקרה, זה היה ממש בתחילת הקשר שלכם. אם זו הטעות היחידה שלו אני חושב תשכדאי שתסלחי ותשכחי מזה כבר.
באופן כללי, אני חושב תשאת צריכה להבין שנשים הן בערך חצי מאוכלוסיית העולם, ואת פשוט לא יכולה למנוע ממנו לתקשר עם כל אחת רק כי היא ממין נקבה.
אבל למה לעזאזל הוא העמיד אות ךלשטוף כלים אצל ההורים שלו?!
יש הבדל בין לעזו לפנות את השולחן, לבין ממש לשטוף.
בכל מקרה, הקשר שלכם לא בריא... בעליל...
ורפרפתי קצת על השרשור.
בשביל מה זה טוב לדעת איפה האקס שלך שכב עם האקסיות שלו? זה עשה לך טוב לשמוע פרטים כאלה? והאם זה בכלל רלוונטי לעכשיו?
אני לא חושבת שאפשר לדעת *הכל* על מישהו. תמיד תמיד תמיד יהיו דברים שלא תדעי. כי זה פשוט ככה.
הוא גם אף פעם לא יוכל לספר לך כללל מה שקורה לו ביום יום, אלא אם את רוצה שהוא ידלקם לך כל שיחה עם כל אישיות נדומלית. אולי תציבי עליו מצלמה?
דבר נוסף, הייתי ממליצה לך לקחת את הדברים יותק בקלות. תנסו לדבר, תסבירי מה מפריע לך. נשמע שהוא פשוט חושש לומר לך את האמת כי אתם תריבו והכל יתפוצ. אולי אם היית מקבלת את הדברים בצורה רגועה ומבליגה קצת, זה היה מקל עליו והוא היה מרגיש בנוח לשתף אותך גם בנושאים שאולי פחות תחבבי.