קינאה וחוסר אמון בקשר זוגי (לודווקא בגידה)

mayamayamaya1

New member

על כך שהצהרת שאת קנאית

אני לא מבינה למה זה כזה טאבו

הייתי במע יחסים ארוכה מאד ובהמון אספקטים גם ממש טובה (הרבה ספייס הרבה כבוד הרבה שיתוף בדברים המהותיים) ואחת הסיבות שהיא התפוצצה היתה שנורא הפריע לי שהוא לא מקנא בכלל בכלום
ממש בכלל
מרוב שכל הזמן הוא שלח אותי לעשות מה שאני רוצה התחלתי לחשוב מחשבות.. לבדוק גבולות.. לדבר עם מי שבא לי... על מה שבא לי... גם קצת נפגעתי הרגשתי פחות אהובה
זה התחי לממחשבות אח״כ חלומות אח״כ שיחות, בכל שלב סיפרתי לו והוא אמר תעשי מה שאתה רוצה
בסוף התפתתי, ניסיתי, נסחפתי, נכוותי, הצטערתי, התוודיתי, הסברתי, הוא סלח ו... ונפרדנו....
כי הוא לא באמת לא קינא והוא לא באמת היה מסוגל לסלוח
הוא פשוט לא הודה בזה גם לא לעצמו
וכשזה קרה זה שבר אותנו לגמרי
כמובן שממש הצטערתי והוא ממש נפגע
והכל היה ממש רע ואני יצאתי ממש טיפשה

אבל אי אפשר היה להחזיר אחורה ועכשיו אני מבינה שהייתי תמימה
כשחשבתי שאפשר וכדאי לחיות ולאהוב ללא קנאה

עכשיו אני במע׳ יחסים עם יותר מדי קנאה וגם זה לא טוב

ובכל אופן המסקנה- לא לפחד מקינאה זה רגש נורמלי ונפוץ ולפעמים חשוב, רק שישאר במידה..

p0st

New member

גם אני הרבה פעמים לא מבינה למה זה כזה נורא להודות לפעמים.. שכן, קנאה זה רגש, הוא קיים, וכשהוא מתון הוא לגיטימי. יותר מזה, הוא בעיני הכרחי.

קנאה מוגזמת, כמו כל דבר אחר מוגזם, זה דבר נורא.
ובלי קנאה בכלל - מוזר מאוד.

כמו שאמרת - שישאר במידה.

בהצלחה במע' היחסים שלך, מקווה שהכל יפתר

וכן, אמנם לא מגיבה להודעה של עצמי - אבל גם אצלי זו הקלדה עיוורת על מקלדת לא הכי נוחה. מיליון שגיאות הקלדה.

Hermineh

New member
לא יודעת. את חייבת להתאפס על עצמך. הגזמת

לאללה. מה זה הקנאה הזאת?
שיקפיץ שיתחבק עם בנות כשהוא בחו"ל. אם הוא חבר שלך אז סמכי עליו ואם נראה לך שאי אפשר לסמוך עליו אז רדי מזה. את מתארת זוגיות מייאשת ולא בריאה.
בקשר לתספורת, לכי לראות פסיכולוג.

את המשוגעת, וזה לא עיניין של להנמיך ציפיות

אלא לחיות במציאות.

אני באמת לא יודעת מאיפה באה התפיסה המעוותת הזאת שגבר שנמצא בזוגיות לא יכול להיות באינטרקציה עם אף אישה אחרת.
מה, אנחנו באיראן?

יש לו עבר, הוא היה במערכות יחסים עם בנות אחרות לפנייך, וזה בסדר. את לא יכולה למחוק את האקסיות שלו, גם אם תורידי את כל התמונות שבעולם מהפייסבוק.
לתת טרמפ לבחורה מהעבודה זה נורמאלי. בתור בחורה שבטוח הקפיצו אותה פעם או פעמיים לעבודה/הביתה את בטח מבינה שטרמפ זה טרמפ ולא סקס ולא אהבה.
להצטלם עם בחורות בחו"ל זה גם נורמאלי. ותתפלאי, אבל גם להסתפר זה נורמאלי.

מה שלא נורמאלי פה זה הרצון שלך לשלוט בכל צעד וכל מחשבה שלו.
ואת חייבת לעשות עם זה משהו, כי זה לחלוטין יוצא מפרופורציה.

sweetjane1982

New member
תשמעי, את פרנואידית ומתישה, אבל אם גם הוא

קנאי אז יש מצב טוב מאד שהוא אוכל מהצד.
זו תכונה של גברים קנאים להיות בוגדניים כי הם בעצמם כאלה.

את ממש לא אוהבת אותו

את אוהבת את הדרמות שיש ביניכם. כשזה ירגע את תשכחי שהוא קיים.

למעלה