קישור לאתר איגוד האיגרוף הישראלי...

toy s0ldier

New member
בעע מה שנכון נכון וחבל שכך

ד"א אתם יכולים לקרוא לי גזען אני לא יעלב חח

RoyceG

New member
גזענות מעליבה...

למחוק את התגובות האלו לאלתר!

RoyceG

New member
בטח מה חשבת -

איגרוף מאז ומתמיד היה ספורט שנישלט על ידי מיעוטים שסובלים מדיכוי מסוים או מאפליה זו או אחרת...

BROWN BOMBER

New member
הערבים ממש סובלים בארץ....

סובלים מביטוח לאומי, מזה שאין להם חובות כלפי המדינה אלה רק זכויות, את זה שהחוק לא כל כך ממהר לטפל במעשי העבריינות שלהם... שמעת על סריית מעשי האונס שהיו בנצרת עילית? אני בחיים לא הייתי גזען וגם עכשיו אני לא. אבל כשאני רואה מה שהולך בארץ ובמיוחד איך שזה משפיע על הספורט שלנו... המצב פשוט על הפנים...

eladי

New member
בין אם נכון או לאו

זה לא נושא לדיון בפורום.... בואו נשמור את הפורום נקי וחף מפוליטיקה. זה רק יגרום צרות.

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo45.gif מסכים אתך בהחלט...

פשוט עם כבר נגעו בנקודה הזאת וגם שזה שקור לספורט אותו אנחנו מייצגים אז....

mikiz123

New member
כן בואו נדבר על פוליטיקה- זה יעזור

לקדם את אומנויות הלחימה בישארל (ותפסיקו לרחם על ערבים....הם הורגים את אחייחם...זהו זה..בזה נגמר הדיון על פוליטיקה...אני מקווה)

BROWN BOMBER

New member
עם כבר מדברים על גזענות...

לא רציתי לעסוק שוב בפוליטיקה אבל הגזענים היחידים בארץ זה הערבים...

mikiz123

New member
אחי עזוב למה להתחיל לדבר על בהמות?!

(לפחות רובם...וזה מניסיון) ועכשיו די עזבו ת'נושא הזה....זה לא הפורום לזה...

RoyceG

New member
אתה מכליל, רואים שאתה לא מכיר ערבים

עצם העובדה שאתה מכליל כבר הופכת אותך לגזען.

mikiz123

New member
סבבה אז תמשיך לאהוב אנשים ש-

מתפוצצים כדי להרוג יהודים ברחובות, באים בחבורות לקניונים כדי לריב מכות (ואל תגיד לי לא...אני ראיתי את זה בעיניים שלי וגם איתי התחילו פעם), ואף גרוע מכל: במסגרת החינוך שלהם הם מלמדים את הילדים הקטנים (שאני לא בטוח שאפשר לקרוא להם ילדים) איך לשנוא את היהודים...שים לב שרואים הרבה פעמים בחדשות את הערבים בבתי הספר שרים שירים על כך שהם מוכנים למות למען המלחמה ביהודים...כל מסגרת החינוך שלהם היא שונה (אפילו בשיעור ג"ג לא מסומנת להם במפה ארץ ישראל אלא מסומנת פלשתין). אתה יודע מה, לא איכפת לי אם תבין או לא את עצם העובדה שהם שונאים אותך על זה שאתה יהודי...תמשיך מצידי לאהוב אותם...רק אל תתפלא אם יום אחד תסתובב בשכונות שלהם ביפו ויידקרו אותך...אתה מוזמן לנסות אם אתה כל כך בטוח בעצמך

BROWN BOMBER

New member
מי אמר לך שהוא יהודי??

לפי איך שהוא מדבר - גם שמאלן קיצוני אי אפשר לקרוא לו... בטח איזה ערבי שעבר את שטיפת המוח הזאת מילדות כמו שאמרת... זאת שיטה בדוקה נוסח אדולף היטלר וגבלס. רק חבל שאין להם ראש לחשוב לבד ולהפיק מסכנות...

mikiz123

New member
כן אה?!... עזוב אין טעם להתאמץ איתו

דרך אגב RoyceG הזה זה זאב שאנו מכירים כ: RoyceGracie ??? הוא שינה את השם לקצר יותר? או שזה מישהו אחר בכלל?

joker89

New member
דיייי רקע איזה מעוות

אני בטוח שזה זאב...אני בטוח שמהניסיון שלו עם הערבים הם נחמדים...(כמו האני סקס)...עכשיו תראו...במשלחת לחו"ל היו 5 ערבים 2 מחוננים 1 סתם נחמד ועוד שתיים מעצבנים טרוריטים.... עכשיו לא כל הערבים גזענים יש הרבה אבל..תראו אני חושב ככה ככול שיש יותר ילדים בבית והצומת לב שמתחלקת פחותה כך הילד בילתי מחונך וזה מה שקורה...באמת הערבים לא משלמים ארונונה על הבתים הגדולים שלהם באמת יש להם זכויות יתר אבל לא כווווווווווווווולם רעים אז ככה שלא לעשות הכללה גם אני לא אוהב אות האמת אבל יש כמה שאני שאני מאוד מכבד..עכשיו כל אחד יעיד אם הערבים טובים ורעים לפי הניסיון האישי ,לפי מה ששמע (תקשורת וכל החברים שלו) וגם לפי סטריאוטיפים...אז ככה שזה הדדי מהצד השני... קיצר זה מה שאני אומר ואני חושב שזה נכון

למעלה