קישור לאתר איגוד האיגרוף הישראלי...

BROWN BOMBER

New member
למה מוקדם?

הרי יש להם מאזן זהה... למרחב אפילו יש יתרון בשתי נוק אאוטים 10 לאומת ה 8 של יורי. זה שיורי פורמן ערך קרבות מול יריבים הרבה יותר טובים מאלה של מרחב זה מה שעושה את ההבדל בינהים. יורי פורמן הוא אחד המתאגרפים הגדולים שהצמיחה מדינת ישראל בין עם בזירה החובבנית ולמקצוענית... לצערי אני לא יכול להגיד אותו דבר בנוגע למרחב עדיין לא....

joker89

New member
נתתה תשובה לבד..

מרחב עשה מספר קטן של קרבות בחו"ל לעומת יורי...

BROWN BOMBER

New member
כל אחד בחר את דרכו...

מרחב בחר להיות חביב הקהל בארץ ולשעשע את הקהל. יורי לאומתו ויתר על התענוג ובחר בדרך הקשה לגדול ולהתפתח כספורטאי. בארץ ישמעו עליו רק עם יזכה במשהו רציני אבל אצלו זה יהיה אמיתי לחלוטין. יורי לא מתרגש ממתאגרפים מנוסים וחזקים ממנו מכיוון שהוא כבר קיבל את המכות שלו בזירה החובבנית. עכשיו הגיע הזמן להחזיר לגויים ולהביא את התואר העולמי הביתה...

ETZ301

New member
תגיד, יורי הוא

לא במקרה חניכו לשעבר של אלי לוקסמבורג מירושלים?

BROWN BOMBER

New member
עם אני לא טועה..

במקור יורי מחיפה אבל מאמנו היה דניס קוזלובסקי שעזב גם הוא לארצות הברית.

ETZ301

New member
הבנתי.

אני כמעט בטוח שאלוף הארץ בחובבני בשנת 95 (או 96) היה יורי מירושלים חשבתי שזה אותו אחד.

BROWN BOMBER

New member
לא... זה לא אותו אחד

יורי היה בן 14 או 15 בתקופה שאתה מדבר עליה יורי פורמן אכן היה אלוף ישראל פעמים רבות אבל לא בשנים האלה. הוא יליד 1980...

joker89

New member
בררה..

אכן היו ליורי קשיים..הוא בחר בדרך האלמונית... בקושי פעם אחת בעיתון כולבו עשו סיקור על החיים שלו..גם על רומן פעם אחת בערוץ 10..זהו אין אין כבוד...בטוח הם עושיםן יותר כותרות מהטניסאים :X

joker89

New member
אהם

אני לא הייתי חברי לקבוצה היו... אני גם דיברתי בקורס האחרון לשופטים עם המתאגרף הירושלמי הזה...(אחלה בחור).כמובן שהיו עוד מקרים...בוא נסכם ככה אם אתה לא מנצח ניצחון ברור אין לך מה לחפש נגדם

לכן אל תתטעה באתר חדש שלהם...

ובהצהרות הענקיות שלהם..... הם אותו דבר!! חייבים להחליף שם את ההנהלה!!! העולם לא אוכל את הלוקשים שלהם!!-- מתאגרפים לא עוברים את אחוז החסימה כבר שניייםםם רבות!!, וזה אומר דרשני... למה שיכנסו לשם מועדונים חדשים?, אם ככה הם מתנהגים בתחרויות כפי שציינת וכפי שראינו על בשרנו? יניב

go man1111

New member
אני לא חושב שזה גרייסי מהפורום

למה לו לפתוח שם חדש ועוד באותו שם ולהגן על ערבים ?

mikiz123

New member
זאב אתה תותח אתה חחח

העתיקו ממך קצת את השם הייתי אומר...מבלבל טיפה, אבל חפיף.

למעלה