קלטו את זה

shuis4ever

New member
פייט, יו אר פושינג איט טו פאר!../images/Emo70.gif

זה דבר אחד להגיד שבלי פאש, לואי לא היה מתפרסם. נגיד ש...! למרות שהוא דיגמן הרבה זמן לפני! אבל להגיד שהוא עוד אמריקאי-לטיני שנראה טוב??? כאילו יש איזו חווה של לואיסים (also known as HEAVEN )והvפקה של פאש פשוט שלפה אחד? כדאי מאוד שתחזור להודעה הקודמת שלי, תציץ בתמונה, וברגע שתסדיר את נשימתך-- תתחיל להפנים שלואי יש רק אחד! ואיזה פרחה בלונדה תפסה לנו אותו (ולא! אני ממש לא מתכוונת לשרי!). דאאאאאם יו ג'נה
מבטיחה לך שאם תביא ולו תמונה אחת שתוכיח שיש גבר לטיני עלי אדמות שמגיע לבהונות של לואי------- באותו רגע אני אוסיף 'n' אחרי ה-4 בניק שלי. סגרנו?

python 4

New member
שו, יקירתי,

צר לי להגיד לך את זה אבל לואיסים יש a dime a dozen. תלכי לכל הוד בעיר אמריקאית טיפוסית ותוכלי לשלוף משם עשרות לטינים שנראים טוב כמוהו. הארלם היא חוות לואיסים לא קטנה. זה הכל. נכון, לואיס הוא כוסון, אני מסכים איתך, אבל אם הוא לא היה מתקבל לצ'וקות, ובמקומו היה לופז-פיצ'רלד אחר, את היית מתה גם עליו ולא היית יודעת בכלל מי זה לואיס. ולדעתי ה- FBI צריכים להיות מודעים לעובדה שיש פרחות בלונדיניות שמסתבבות להן חופשי וחוטפות לואיסים תמימים מהרחוב ומתחתנים איתם עד אובדן הכרה. צריך לעצור את התופעה!

shuis4ever

New member
כל עוד אין לך הוכחות../images/Emo26.gif

אני לא קונה! תמונה אחת, שווה יותר מזו---- והסכמתי. פייט, אתה מסרב להכיר בעובדות. הבנאדם חתיך בצורה לא אנושית ועוד כמה שנים הוא פאקינג בן 40
אפילו כשהוא מכוסה בסוודר אני נמסה! יש לו חיוך הורס!
דאאאאאם יו ג'נה כבר אמרתי???

python 4

New member
אבל רגע, אני לא סתרתי

את העובדה שהבנאדם הוא שליחו של האל עלי אדמות אחרי ג'יזס. אבל תגידי, שו, את לא חושבת שקצת נסחפת? בסדר, הבחור כוסון לאללה, חמוד נורא ויש לו חיוך שגורם לבחורים סטרייטים לראות את האור. אז מה? זו סיבה לפסול כל דבר אחר? חביבתי, יש יותר יפים ממנו! עצם העובדה שמרג'נה תפסה אותו אומר שהמצב לא כל כך נואש.. גם את תוכלי לתפוס לך איזה לואיסון חביב, עם קצת רצון וקצת יכולת.

shuis4ever

New member
אווווווווף, אני עייפה -------../images/Emo1.gif

מלהתווכח על זה. עוד מילא להתווכח על היופי הנסתר של קיי, אבל חשבתי שאתה מאלה שלא יביישו את עצמם ויאמרו שלואי הוא כמו סתם אחד, רק כדי לא להודות שאני צודקת. זה הדבר היחיד שכל חברי הפורום (שהם מעל גיל 3, ובעלי ראייה תקינה) מסכימים עליו
הבנאדם הוא פשוט פצצת מין מהלכת!!! צריך להוציא איזה חוק נגד אנשים כאלה!!! בפתיח של פאש צריך להוסיף איזו כתובית אזהרה
לטובת נשים בהריון, ובעלי לב חלש !!! הוא פשוט אלוהי! ואלוהים יש רק אחד!!!

python 4

New member
שו, צר לי לנפץ את עולמך לרסיסים,

אבל אלוהים יש הרבה. יש את ה', ישו, בודהה, זאוס, just to name a few. אני לא אמרתי שלואיס הוא סתם אחד! הוא אכן פצצת מין מהלכת. לואיס הוא יאמי, אין ספק. אבל הוא לא הבחור היפה עלי אדמות. גט אוור איט!

shuis4ever

New member
../images/Emo124.gif אהההההההההההההה!

אתה מעצבןןןן אותי!!!! אוקיי, בהנחה שהוא לא הכי חתיך בעולם... מי הוא בעל התואר הנכסף? אני ממש רוצה להכיר אותו!!!! תביא פאקינג תמונה! שם! כתובת! טלפון! משהו! אתה פשוט מניח שיש מישו יותר מושלם ממנו, אבל אתה לא מכיר אף אחד כזה. אז עד שהוא יופיע------------- לואיס מחזיק בכתר
! תודה ושלום.

python 4

New member
את רוצה מישהו יותר חתיך מלואיס?

בבקשה, קבלי פאקינג תמונה. את מכירה את המשפט beauty is in the eye of the beholder? יש בעולם שלוש מיליארד גברים, ואת רוצה שמתוך כל אלה אני ישלוף לך בחור אחד שכולם יודו שהוא הגבר הכי יפה עלי אדמות? תגידי לי, מיס יוניברס היא באמת האשה הכי יפה בעולם? או שאולי באיזה אי קטן באוקיינוס השקט יש אשה יותר יפה ממנה?

python 4

New member
או או...../images/Emo5.gif

התכוונתי לומר שקווין הוא כל כך יפה, שהוא נראה יפה בכל עין של מי שיתבונן בו.

python 4

New member
אר...../images/Emo5.gif

סליחה, פייטון לא גר פה יותר. לא מכירה אחד כזה. שלום!

backstreet girl

New member
תבקש סליחה או שאני לא יודעת מה

אני עושה לך..... ok... וזאת הפעם האחרונה שאני שומעת אותך יורד על אהובי. מובן......

python 4

New member
אגב רוני, את הבטחת להראות לי

תמונה עדכנית! כל מה שמצאתי בגוגל היה תמונות שלהם מתקופת השיער הארוך של הוואי והאובר-ווייט של ניק.

למעלה