קלטו את זה

הצילצול

New member
אוי תפסיקו..

אישתו נראית דווקא מצויין! וגם הוא! שרידן לא משהו כי אני שונאת בנות צעירות עם שיער קצר! זה מכער!

backstreet girl

New member
רגע רגע רגע.......משהו לא בסדר.....

לא רק שגלאן וקווין באותו גיל.... עכשיו כשאני רואה את אישתו של גלאן... היא דומה 2 טיפות מים לקריסטין אישתו של קווין...

python 4

New member
מי זאת קריסטין?

אני חשבתי שקווין כבר נשוי, אם את מבינה למה אני מתכוון??

backstreet girl

New member
בטח שהבנתי........

והלוואי שזה היה נכון...... אני בזרועותיו של קווין..... אוי...... חלום... אל תדאג... הוא עוד יתגרש מקריסטין למעני......... אתה עוד תראה.....

python 4

New member
קדימה רוני, לכי תשיגי את שלך!

אל תתני לאיזה קריסטין מהרחוב לקחת לך את הגבר שלך! תלמדי מקיי איך להשיג את הגבר שלך! (במקום שבו קיי נכשלה את בטוח תצליחי). העם איתך!

backstreet girl

New member
יש רק בעיה פצפונת............

אנחנו טיפה טיפה טיפה רחוקים זה מזו...... שלא נדבר על זה שהוא אף פעם לא ראה אותי.....

python 4

New member
אבל למה את מתייאשת בקלות!

תגידי, קיי התייאשה כשהיא ראתה את מיגל וצ'רי באותה מיטה? סימון הרימה ידיים כשהיא ראתה את צ'אד סוחב את וויטני למיטה? הרי תשוקות זו סדרה חינוכית, היא לא נועדה סתם רק כדי לבדר אותך, אלא את יכולה גם ללמוד הרבה ממנה. גט יור מן, סיסטר!

backstreet girl

New member
וואי פייטון אתה מושפע..............

חמוד, קיי מכירה את מיגל כבר שנים...... קווין לא ראה אותי אף פעם בחייו......... סימון וצ'אד נפגשו ,דיברו ,צחקו....... וחוץ מזה.... הוא בן 32...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בת 14!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

python 4

New member
אבל למה אני כל הזמן שומע

אבל ואבל ואבל ואבל. ואולי ככה ואולי ככה. OK, אז יש בניכם פעם גילאים קטן. את תתני לזה לעצור בעדך? ובסדר, לא ראיתם אחד את השני אף פעם. נו אז מה. אני בטוח שכשקווין יראה אותך בפעם הראשונה הוא ישכח לגמרי מקריסטין-מה-שמה, יקח אותך בזרועותיו ויסחוף אותך אל עבר השקיעה! ומצד שני אולי אני באמת רואה יותר מדי צ'וקות.

python 4

New member
לא נכון... אני בחור נחמד.../images/Emo7.gif

למה סתם לנסות להתחיל ריב? אם תלכי לארכיון של הפורום ותחפשי את הדף הראשון של הפורום תגלי שאני הצעתי את הסקר הראשון של הפורום - מיהו הבקסטריט בוי החביב עליך. אגב אם אני לא טועה נדמה לי שזה נגמר בתיקו בין קווין לאייג'יי. מה עם הסיבוב השני? שכחנו ממנו לגמרי!

למעלה