קליפ חדש לנייטויש....

progman2

New member
קליפ חדש לנייטויש....

http://www.youtube.com/watch?v=OwTtDr5JPz4 מרקו כרגיל שר....מדהים. אבל הזמרת החדשה?????

jackmo

New member
OMGGGGG

אוו מאיי פאאקינג גואדדדד כפרות עליהם

mary06

New member
תדייק בפרטים..

זה לא קליפ של נייטוויש, זה קליפ של מרקו בשיתוף עם תומאס..ואיפה אתה שומע קול נשי? /: מידע באתר הרשמי.. ומרקו טוב פה

progman2

New member
לדייק בפרטים

לדייק בפרטים זה שיר שבאיזשהו מקום שייך לנייטןויש ואפילו יככב באלבומם החדש (כבונוס), אבל אני מאמין שכל יצירה שעושים מרקו ותומאס זה נייטוויש. בכל מקרה, השיר מאוד יפה וחבל שלא נתנו איזשהו קליפ חדש של הזמרת שיהיה אפשר להתחיל להתחבר אליה. אגב, מישהו שמע את הדיסק האוסף האחרון של Nuclear Blast בשם Into The Light ויקטור סמולסקי (רייג') עשה שיר עם טריה ושיר עם מרקו....שני שירים מדהימים, מומלץ....

Super Alonit

New member
אוי זה פשוט מקסים!

אף פעם לא שמעתי את מרקו שר ככה, כשכל השיר מתרכז בשירה שלו. זה מדהים. ולמה תומאס מהלך לו ברקע אם הוא לא עושה כלום?
או שהוא בפסנתר ורצה צומי, שידעו שגם הוא היה שותף לשיר?...
בכל מקרה, ממש אהבתי. צריך לתת למרקו יותר במה בשירים של נייט, הוא לא מתבלט מספיק ויש לו הרבה מה לתת. מרקו

chyio

New member
אשכרה צומיXD

או שמארקו ביישן מדי ורצה ליווי...

אם תסתכלי טוב תראי שגם אנט סתם מתהלכת

שם ברקע
וזה הקטע של הקליפ אני חושבת, בכל פעם שמראים את מרקו שר כולם הולכים אחריו.. גם השחקנים הראשיים של הסרט..

Super Alonit

New member
באמת?../images/Emo12.gif

לא ראיתי את אנט שם... מרקו ותומאס הסיחו את דעתי
|מריירת|

blacknwhite

New member
חשבתי שראיתי אותה שם!!!../images/Emo6.gif

אבל גם אני הייתי עסוקה ב... אממ.. להסתכל על דברים אחרים
אבל באמת.. אולי גם היא הייתה צריכה הגנה ממארקו? "מארקו! תשמור עלי!"

אוי פאק,

רק אתמול ידיד שלי שלח לי הורדה לשיר הזה ואמר לי שזה מהאלבום החדש של נייטוויש, אבל בגלל שזה לא הופיע ברשימת שירים הייתי בטוחה שזה לא שלהם וזה מזוייף
מרקו הזה מדהים!
כל פעם מחדש מפתיע אותי, יש לו קול מצויין פשוט. גם הלחן מצויין, מיוחד כזה, זה לא כמו מה שהם עושים בדרך כלל. אהבתי :]

למעלה