קמפטרבלי

היום בתפוז../images/Emo43.gif 30.12.04

יהונתן שנברג, מכוכבי ראש גדול, יתארח Live ב-17:30 בפורום הרשמי של הסדרה וב-BlogTV ויענה לשאלות הגולשים.
הערב הגדול הגיע - ב-21:00 תעלה להקת Nova לבימת מועדון ה"בארבי" למופע מיוחד (אמן אורח: עברי לידר) שיועבר Live בפורום הרשמי של הלהקה וב- BlogTV. אל תפספסו!

rainbow demon

New member
הרשו לי קצת להתלהב

כנסו לדף הראשי של ויקיפדיה וראו מהו הערך המומלץ היומי http://he.wikipedia.org/wiki/ :) כן כן, יקירנו פינק פלויד, שעד שהגעתי לויקיפדיה לא היה להם שום ערך משמעותי באתר, והנה - רואים שהעבודה הקשה שהשקעתי בערך (בעזרתם האדיבה של כמה מקורות ברשת, ותיקונים פה ושם של חברים בויקיפדיה) השתלמה. דרך אגב, אני שגיא, למי שלא זוכר:)

One Echoe

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif

אהבתי את זה ששמת את הביוגרפיה! מאוד שימושי!

hgal

New member
אפרופו ויקפידה..

כתוב במאמר על פינק פלויד שמתוכנן איחוד, ומסע הופעות לקראת 2005 מישהו יודע על זה חדשות יותר חדשות ? תודה..
נ.ב. אני חדש קוראים לי גל, אני בן 17 וכמה נדוש האלבום שאני הכי אוהב זה דארק סייד וגם פיינל קאט, כמו כן אני חושב לווטרס יש כמה דיסקים לא רעים בתקופת הסולו שלו...

One Echoe

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ועכשיו גם קראתי את הערך של פינק פלויד בויקיפדיה. ניסוח מאוד טוב! תמציתי, אך עם זאת עושה סדר בראש ומזכיר כמעט את כל האירועים החשובים והמשמעותיים של הלהקה.. עם זאת יש כמה טעויות...אבל טעויות מזעריות לעומת הביוגרפיה המלאה:) בקשר לאיחוד...זה מה שבאתי לשאול. היה לזה כבר הודעה ראשית?...יש חדש עם זה?

אין כל

תכניות רשמיות לאיחוד או הופעות. יש פרסומים פיראטיים על כך, מצד גורמים המנסים לגרוף כסף מאוהדים נואשים. התעלמו.

The Albatross

New member
גם במוסף 7 לילות של ידיעות אחרונות

היה כתוב משו על שמועות טורדניות שמבשרות את איחוד הלהקה...

זה היה בגלל

הראיונות שנתן מייסון לעתונות הבריטית, בהן אמר כמה הוא רוצה שהם יתאחדו, תוך הפעלת לחץ בלתי-מתון על גילמור מחד, ויצירת ציפיות בקרב מיליוני אוהדים, מאידך.

flowerboy69

New member
לא יתכן כי

לווטרס וגילמור יש תכנון לסיבובי הופעות סולו כל אחד והאלבום שהוא עושה אבל אולי הדיבורים האלה ילחצו על הלהקה להגשים את החלום של כל מי שאוהב אותם ואני חושב שמגיע לאספנים ולאוהבים של הלהקה לקבל את האיחוד הזה וכעונש על התקופה של הפרדה ההופעות צריכות להיות חינם...

האם יש לך במקרה

לידיעות על תכניות של גילמור או ווטרס להופעות? או אפילו לסיום העבודה על אלבומי הסולו שלהם, ותאריך הוצאתם? נשמח לקרוא על כך.

flowerboy69

New member
ידוע לי מתוך שיחה עם...

brain damade מלפני כמה חודשים וגם נדמה לי שזה פורסם שגם לווטרס וגם לגילמור מתוכננות הופעות עם אלבומי הסולו החדשים.לגילמור זה אמור להיות באמצע השנה.לווטרס יותר לכיוון סוף השנה.אני רק יודע שהאופרה צריכה לצאת משהו כמו תוך חודשיים אבל לא ברור אם זה יהיה על דיסק אחד או דיסק כפול.

אשמח אם תמציא לנו לינק)ים( לידיעות

הנ”ל, שכן אני לא ראיתי ושמעתי בשום מקום על פרסום תאריכים של יציאת אלבומי הסולו של ווטרס וגילמור, או הופעות שלהם. נהפוך הוא: הידיעות האחרונות היו על כך שסיום העבודה על אלבומי הסולו האלו, מתמהמהת. לגילמור בוודאי אין תוכניות לסיבוב הופעות כרגע, ומנהלו של ווטרס אמר שאין מה לדבר על סיבוב הופעות לפני 2006.

flowerboy69

New member
בסדר...

אני ינסה לחפש את זה כשאני יהיה בבית בסוף השבוע.אני יעבור על הכל לראות שלא יצא משהו שלא ידוע לי.אני שמעתי שהיו עיכובים בסיום ההקלטות אבל ידוע לי שגילמור תכנן לתת כמה הופעות השנה.אני יבדוק אם זה השתנה.ווטרס אולי באמת יופיע רק בשנה הבאה כי גם הדיסק החדש ייצא קרוב לסוף השנה לפחות זה התכנון...

The Albatross

New member
מעולה.

אגב, One Echoe, אם יש איזשהן טעויות, אתה מוזמן לתקן לבד. זה הכל הרעיון של ויקי.

One Echoe

New member
אין טעם לתקן...

זה סתם יהרוס את הרצף... פשוט בגלל שקראתי ביוגרפיה ממש גדולה של הלהקה אז יש כמה אירועים שהוא לא הזכיר אבל אין טעם להזכיר אותם, למי שרק רוצה להכיר את הלהקה למשל. ועוד כמה טעויות ממש מזעריות... בכללי זה מעולה!

hgal

New member
מנצל"ש

מחר יש מחווה של שליחי הבלוז בבארבי בכפ"ס.. משהו היה במחווה כזאת שלהם מישהו הולך מה אתם חושבים על הנסיון לחכות את ווטרס ? זה טוב זה לא טוב ? זה עדיף מכלו ם ?

One Echoe

New member
לא הבנתי את השאלה..

אבל יש מצב שאני הולך... שליחי הבלוז מעלים מופע לייזרים לפי מה שהבנתי...יהיה מעניין..

hgal

New member
התכוונתי לחקות

ז"א מישהו יכול להגיע לרמה שלו בכל הנוגע לשירה ?

למעלה