קמפטרבלי

One Echoe

New member
אה.

יש רגעים בכמה שירים שהוא באמת מחקה טוב, בשאר לא משו... אבל הוא זמר נחמד :)

One Echoe

New member
אל תדאג...

אתה תהנה+...הם מנגנים יפה מאוד. אני מקווה שגם אני אוכל ללכת :)

MellowShip

New member
הו דני שושן!

למי שלא היה לו מושג אז הסולן של שליחי הבלוז הוא דני שושן האגדי שמוכר (או לא מוכר) לנו מלהקות כמו הצ'רצ'ילים (אוצו רוצו אל חנות התקליטים הקרובה ורכשו לכם את הדיסק שלהם אם אין לכם כבר במדף) הוא גם היה באריות..ובכלל סולן מאוד מוכשר. לגבי הנגנים. אתה כנראה לא תתאכזב..למרות שאני תמיד מתאכזב מצ'לי כל פעם מחדש... תתאפק לא לנשק את הקלידן בסוף ההופעה גם.. הו שאנז אליזה!!!

MellowShip

New member
צ'לי גיטריסט מעולה

אבל לעתים הוא מאוד מזלזל בהופעות..מאלתר בחופשיות יתרה על חלקים שעליהם יש רק לדייק בשביל לקבל את התחושה המלאה של השיר... אני לא מתלהב ממנו יותר מדי, אולי בעיקר שאני לא רואה יותר מדי חשק עליו כשהוא מנגן, אבל הוא פרפורמר טוב ללא ספק!

One Echoe

New member
../images/Emo45.gifבזה אני ממש מסכים איתך!!...

אמנם הייתי רק בהופעה אחת, אבל לפעמים הוא לא מדייק באמת כמו שציינת, כדי שתהיה את ההרגשה האמיתית!!... בסך הכל אנחנו, שבאים להופעה רוצים לשמוע את השירים כמו שהם נכתבו!... אבל אין רע בקצת אילתורים...למשל לאלתר אחרי שיר כמה דקות...זה סבבה. חוץ מזה, אני חושב שמה שחסר לשליחי הבלוז זה הדיוק בפרט... הם מנגנים ממש יפה, יש להם אחלה נגנים(במיוחד הקלידן)אבל חסר משהו...הם לא מדייקים כשצריך... אפשר להוריד שירים מהופעות מהאתר שלהם ולהשים לב שיש קצת זלזול בניגון...וחבל...כי באמת יש להם פוטנציאל.

FloyDviR

New member
צ'לי לא מדייק זה נכון,מה לגבי שושן?

הבנאדם שר חצי משפט נכון חצי שני ממציא מילים... ולדוגמא אתמול בהופעה של השליחים באשדוד, הם התחילו לנגן את Child in Time של דיפרפל... ו-וואלה זה בין השירים של הסגולים שבאמת אסור לחפף!! אז שושן בבית הראשון עשה טובה ששר רבע בית... אבל אחרי שכולי הייתי מלא עצבים שכללו גם תנועות ידיים מכוונות בגלל שהוא הרס ת'שיר מבחינתי... אז את הבית השני הוא שר במלואו ! (זה קרה גם בעוד הופעה שהייתי) צ'לי גיטריסט מצוין!! הוא מאלתר ומנגן בצורה חלקה ומצויינת!! נכון שיש קטעים רבים שהוא לא מדייק וסתם מוותר על חלקים.... אבל כשמגיע הסולו השני של Comfortably Numb אתה שוכח מכל השאר! הוא עושה את זה מצוין !!

hgal

New member
טוב הייתי שם היה נחמד מאוד

היו כמה זיופים בוויש יו וור היר, אבל חוץ מיזה הגיסטריס היה בן זונה דני שושן, היה בנוני אבל היו קטעים שהוא נתןשהיו טובים סה"כ מאוד נהנהתי עוד מ י היה ורוצה לחלוק חוויות? שנה אזרחית טובה

FakePlasticTree

New member
כן, היתה הופעה טובה

הייתי בהופעה שלהם ללד זפלין ודיפ פרפל, שהיה גם גדול. בהופעה היום של הפלויד היו הרבה יותר אנשים. אבל חשבתי שיהיו יותר לייזרים... חחח הם אחלה להקה. נאמנים למקור בדר"כ, כך אומרים.

הופעה של השליחים

הייתי בהופעה שלהם של Animals ו Wall לפני כשבוע וחצי. בארבי ת"א. הייתה הופעה נחמדה בסה"כ. הם ביצעו את Animals בצורה שהייתי נותנת להם נאמן למקור. לא סטו ולו בתו אחד משם, ודני שושן היה מעולה. דווקא בחומה הייתה בעיה. הם לא התכנוננו טוב מספיק או משהו, אבל הם פעמיים עשו טעות והתבלבלו בסדר השירים (קלידן עושה משהו 1 גיטרה משהו אחר), דני לא זוכר את המילים ומסתכל בקדתנות בדפים (הקהל משלים לו יופי יופי), זיופים פה ושם, אבל מה? קומפרטבלי נאמב היה עם סולו על 10 דק' מדהים מדהים. הגיטריסט ירד מהבמה, רקד על שולחנות, נתן לאנשים אחרים לנגן, ישב עם אנשים תוך כדי נגינה. היה ממש עוצר נשימה (הוא לא הגיע לשולחן שלנו). ואז היה וויש יו וור חיר. דני עשה כקודמו (הדרן, הופעה עם קהל מאוד קטן, עושים שטויות), ירד לקהל. הוא ישב יחד עם האנשים בשולחן הקידמי, לחץ לכולם ידיים והיה ממש נחמד. אלינו הוא שוב לא הגיע, אבל הזמין אותי אליו (תנועות גדולות של "לא יכול להגיע, בואי לפה נלחץ לך את היד") ואז נתן לי את המיקרופון, ושרתי לי בית פלוס פיזמון). מבחינתי- שווה ביותר

flowerboy69

New member
רגע!תאמרו לי משהו!

יש עוד הופעות שלהם שהם שרים שירים של פינק.1?!למה לא מספרים לי שום דבר...מתי יש ואם מישהו יכול לתת לינק לאתר זה יהיה נחמד הייתי בהופעה לפני 3 חודשים היה נחמד ומרגש בעיני אבל לא משהו ממש ענק כי הם טובים ולא יותר מזה:( לפחות בעיני...

hgal

New member
אני יודע שיש להם אתר

אבל אני לא יודע את הכתובת חוץ מזה יש את האתר של הבארבי והאמת הגיטריס פעם מצוין, והם שרו ממש יפה את קומפטבלי וזהו

למעלה