אני יודע שלא צריך לעשות זאת כאן אבל מכיוון שאני לא מכיר ככ את הלוח ואני לחוץ בזמן אז...תסלחו לי קיבלתי היום את הסינגל החדש של ווטרס מיפן. אני -כמישהו שמאוב אוהב את ווטרס אהבתי את שני השירים החדשים. אבל בטעות קיבלתי שני העתקים של הסינגל.לכן אני שואל עם מישהו רוצה לרכוש אותו.אני חייב לדעת תוך יום יומיים אחרת אני ישלח אותו חזרה לחנות באנגליה. מי שמעוניין שיכתוב אלי הודעה אישית... לדעתי-כל מי שאוהב את ווטרס חייב את זה...
אחרי 7 שנים של חיפוש מצאתי אתמות את התקליט radio waves בגרסת הפרומו האנגלית.זה תקליט שנוצר לרדיו והוא ערוך ללא קטעי הדיבור שבין השירים תקליט נדיר ונהדר ורק 16$!!! איזה כיףףףף...
הערב ב-17:30 תוכלו לפגוש ב-blogtv את גור מורד, מכוכביה הצעירים של הסדרה "ראש גדול" שהספיק גם להשתתף בחנוכה במחזמר "ממאמיה".
וולאס לייטן ושונה פרייז'ר - כוכבי הסדרה "עדן לנצח", יתארחו LIVE מארה"ב ב-blogTV, מיד לאחר שידור הפרק האחרון של סדרת המציאות עמוסת ההורמונים והתככים - "עדן נצח". השידור יתחיל ב-0:30.
או להעלות הודעה עם כל הפרטים הרלבנטיים, ל”לוח המודעות” של הפורום, במקום המתאים (אתה יכול לעשות זאת בעצמך), או להעלות הודעה לשרשור האוף, כפי שכתבתי. פשוט שרשר לשרשור שבראשו יש
ראש המוסד לשעבר, ח"כ דני יתום, יגיע בשעה 16:00 לפורום מפלגת העבודה ויענה על שאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות בפורום.
ובשעה 21:00 יגיע נפתלי אופטובסקי, סמנכ"ל חברת Eyron לפורום פוקט PC ויענה לשאלות בנושאי עברית לפוקט PC לסוגיו ועל לוקליזציה לעברית של תוכנות נוספות. השאירו שאלות עכשיו.