קניון "ארנה"

O Boy

New member
קניון "ארנה"

153 מיליון דולר הושקעו בקניון החדש בהרצליה, שייפתח בשבוע הבא ולא יהיה דומה לשום דבר שראיתם עד היום בארץ. חוץ מחנויות מותגים יוקרתיות יהיו שם מתקני דיסנילנד, גן חיות, דוכני אוכל מעוצבים, תפאורה משתנה והסעות מיוחדות שיביאו את אנשי העסקים מאיזור ההיי-טק הסמוך. צופים הגעה של 25 אלף איש ביום בממוצע. התמונה והכתבה ב"24 שעות", 'ידיעות אחרונות'. הקניון הוקם במיוחד בשביל העשירון העליון... הדבר האין הבא? (זכרו: כנראה שהרשת TOP פותחת שם סניף ראשון בישראל, אז זה הולך להיות יקר בטירוף)

top-shop...

לא top... ולפי דעתי הקניון הזה יהיה כישלון... הכל נשמע טוב ויפה, אבל במצב הכלכלי של היום מי יקנה שם משהו...? במקסימום, אנשים יגיעו לשם כדי לעשות סיבוב של חצי שעה וילכו....

../images/Emo45.gifאת צודקת../images/Emo70.gif

המצב הכלכלי לא יאפשר לרוב האוכלוסייה לקנות שם ואולי גם להסתובב שם

dark eyes

New member
למה שלא יבואו

באמת זה שלא לכולם יש מצב כלכלי מעולה לא אומר שחסרים כאלה שיכולים להרשות לעצמם ללכת לקנות מותגים אישית אין לי בארון מותג שהוא פחות מקסטרו מן.... הארון שלי מלא בראלף לורן ואנחנו לא מחויבים להיות מליונרים בשביל זה...

אני לא אמרתי שאף אחד לא יבוא../images/Emo70.gif

תמיד יהיו כאלו שיוכלו להרשות לעצמם לקנות רק מותגים
וגם תמיד יהיו כאלו שהם לא מיליונרים אבל קונים רק במותגים.. ואני לדוגמא קונה במותגים ואני לא מיליונר ואני מודע לסוג אנשים האילו.. זו מן התמכרות כזו..
אבל עדיין יהיו גם את האילו שיעדיפו לקנות אותו הדבר בשוק מאשר מקסטרו (לדוגמא) כי בשוק זה יותר זול.. בקיצור - יש ויש.. ולפי המצב הכלכלי כיום
רוב האנשים לא כ"כ מרשים לעצמם לקנות בגדים בחנויות של מותגים.. ואם הם קונים, הם קונים לעיתים רחוקות ובגלל זה אני חושב שלא יהיו לקניון הרבה רווחים כמו שמצפים שיהיו

SsssTaaaR

New member
הוא בן......../images/Emo163.gif

מסכימה איתכם... הקניון נשמע מדהים אבל עם המצב הכלכלי בארץ רוב האנשים לא יוכלו לקנות שם

dark eyes

New member
למי איכפת מרוב האנשים

רוב האנשים לא נוסעים בב.מ.וו אזמה אין סוכניות שלהם
רוב האנשים לא יכולים לקנות בגדי מעצבים אבל אלה שכן הם לא מעט והקניון ידבר אליהם, בגלל זה הקניון ממוקם שם ולא בבאר שבע לדוגמא

אבל קניון.. ועוד קניון שלא נראה

מסוגו בארץ שלנו, זה לא סוכנות מכוניות
זה בכלל לא דוגמא ועוד שמכונית לא קונים כל יום או כל שנה.. ומה זאת אומרת למי אכפת מרוב האנשים
הצלחת הקניון תלויה ב-"רוב האנשים".

cutey

New member
הי הי..

יש לך הרבה חוצפה! למה אתה חושב שיש לך את הזכות להעליב את באר שבע ככה?! מה אתה חושב שהם נחותים ממך? מאיפה אתה בכלל? מה..אתה חושב שאין אנשים עשירים בב"ש?

dark eyes

New member
אני לא יורד על בער שבע בכלל לא

יש לי קרובים בעומר שזה ממש בבער שבע.... אבל בכל מקרה הכוונה שלי שזאת לא תהיה חוכמה לפתוח קניון כזה שם כי מן הסתם ריכוז האנשים שיכולים להרשות להם בגדים כאלה נמצא יותר באיסור הרצליה קיסריה סביון וכל אלה ז"א איזור המרכז פלוס מינוס ולא איזור בער שבע...

סמוראית

New member
מה יש לאנשים מב"ש?! ../images/Emo46.gif

כל הדיבורים האלה על באר שבע... מה יהיה עם כל הסטיגמות האלה?! זה כבר נמאס! רק שתדע באר שבע "לוקחת" את הערים האחרות בגלל האנשים שהם אמיתיים ולא צבועים... ומה כל השטויות האלה בנוסח "למי אכפת מרוב האנשים"?! מה אתה, פוליטקאי?? תסכל על המצב של האנשים שחיים איתך, ונאבקים כל יום על עוד שקל! נ.ב. ורק לידע הכללי שלך (הלא כל כך מפותח כמו שהראת) יש הרבה בב"ש שיכולים להרשות לעצמם בגדי מעצבים... ועוד עצה קטנה: על תלכלך, אני בטוחה שאף פעם אפילו לא היית בב"ש, אבל אתה מרשה לעצמך לפלוט שטויות בקצב מסחרר.

O Boy

New member
אם מי יש לך עסק...

לא הייתי רוצה להתחיל עם הסמוראית... סתם, סתם... והסטיגמות שדיברת עליהן באמת מיותרות ואף מעליבות

dark eyes

New member
את פשוט לא מבינה את הנקודה

את מסתכלת על התפל
לידיעתך לא יעזור לך, נכון יכול להיות שהרבה אנשים בבאר שבע יכולים לקנות בגדי מעצבים, אבל תסתכלי על נתונים יבשים נטו עשירי הארץ לא גרים בבאר שבע ולא בדרום בכלל הם גרים במרכז, בהרצליה, ת"א והפריפריות באיזור!!!!! אני לא יורד על באר שבע שלך ולידיעתך גדלתי המון בבאר שבע ולא מתחתי עליה ביקורת כעיר או על תושביה "כנים" לא כנים את מי מעניין, עם כנות לא קונים בגדים! דמוגרפית בבאר שבע ובאיזורה, ערד וכל אלה אין אנשים שהקניון יעניין אותם
את תוקפת בכזאת ילדותיות שזה מעצבן תקראי את התגובה עד הסוף ואז תגיבי לא לפני
אני אוהב את באר שבע אבל אני יודע שקניון כזה הסיכוי שלו להצליח נמוך יותר מאשר קניון כזה בהרצליה

סמוראית

New member
אם עצבנתי אותך...

אם הצלחתי לעצבן אותך ב"ילדותיות" שלי אז הכל היה שווה...

dark eyes

New member
למי איכפת מרוב האנשים

רוב האנשים לא נוסעים בב.מ.וו אזמה אין סוכניות שלהם
רוב האנשים לא יכולים לקנות בגדי מעצבים אבל אלה שכן הם לא מעט והקניון ידבר אליהם, בגלל זה הקניון ממוקם שם ולא בבאר שבע לדוגמא

O Boy

New member
אמממ...

כל הקולגות כבר מחכים לנפילת הקניון, וזה די בצדק, אני לא מאמין שהקניון יחזיק מעמד... ההורים שלי בכל אופן הבטיחו לי שהבגדים הבאים שלי זה משם, במידה ואכן הדברים שם ימצאו חן בעיניי...

אם בקניונים בהרצליה עסקינן אז..

חיחיחי .. שמעתם על קניון העודפים
זה קניון שיש בו הרבה חנויות של מותגים אבל עודפים.. אם כבר - נראה לי שזה יצליח
חחחח..

למעלה