קניון "ארנה"

O Boy

New member
בהחלט...

קניון מאגניב לעשירים ומנקר עיניים לעניים

i l0ve u

New member
חחחח כן

שאלה:כל המתקנים והשטויות שאמרתם שיהיו שמה גם יעלה הרבה כסף כמו מחירי הבגדים בקניון??????? וחומצזה שדווקא לדעתי יהיה שמה הרבה אנשים <טוב תלוי במצב הבטחוני..> זה נראה לי נחמד סתם ככה להסתובב שמה... לפחות לראות ת'קניון אבל בטח יהיה שמה פוקס קסטרו וכאלה חנויות עממיות יותר לא? אם כן למה שלא יהיה שמה אנשים גם ממעמד נמוך יותר?

dark eyes

New member
לא נראה לי שכדאי

מבחינה חברתית זה נראה לי סתם יראה עד כמה גדולים הבדלי המעמדות... יצא מישהו עם שקית של אוסקר דה לה רנטה ואחד עם שקית של פוקס. מה הדבר הבא שניהם בתור לפיצה בסברו

אני לא חושב

שיפתחו חנות של אוסקר דה לה רנטה... בכל זאת ילכו על המותגים היוקרתיים שיש להם להציע יותר לקהל יעד גדול יותר... חנות של אוסקר דה לה רנטה ממש לא תשרוד כי שמלות ב-20,000 שקל הן לא קנייה כדאית במיוחד... תראה, אני מודה שסביר להניח שפעם ב... אני אפרגן לעצמי משהו יקר משם כי אני באמת מכור לבגדי מעצבים... עד כמה שאני יכול להרשות לעצמי כמובן....(בכל זאת אני מציאותי...) אבל הנקודה שלי הייתה שאני הוא אחד מתוך 6 מיליון אנשים במדינה הזאת ולדעתי, ההחלטה לפתוח כזה מרכז בישראל היא טעות פיננסית וחברתית... ובזה נסגור את הדיון כי אין לי יותר כוח לזה...

i l0ve u

New member
מאמי שלי אם לא היה רוצים להראות

עד כמה גדולים הבדלי המעמדות לא היו פותחים כזה קניון.... תגיד לי אבא שלך המנהל של הקניון הזה או משו שאתה ככה מגן עליו?!

O Boy

New member
אמממ...

כל המתקנים והיוצא בזאת לא יעלו המון כסף לפי הכתבה בידיעות אחרונות. ושוב, לפי התיאור של 'ידיעות' קסטרו ופוקס לא הולכות להיפתח שם, לפי הבנתי...

למעלה