שאלה:כל המתקנים והשטויות שאמרתם שיהיו שמה גם יעלה הרבה כסף כמו מחירי הבגדים בקניון??????? וחומצזה שדווקא לדעתי יהיה שמה הרבה אנשים <טוב תלוי במצב הבטחוני..> זה נראה לי נחמד סתם ככה להסתובב שמה... לפחות לראות ת'קניון אבל בטח יהיה שמה פוקס קסטרו וכאלה חנויות עממיות יותר לא? אם כן למה שלא יהיה שמה אנשים גם ממעמד נמוך יותר?
מבחינה חברתית זה נראה לי סתם יראה עד כמה גדולים הבדלי המעמדות... יצא מישהו עם שקית של אוסקר דה לה רנטה ואחד עם שקית של פוקס. מה הדבר הבא שניהם בתור לפיצה בסברו
שיפתחו חנות של אוסקר דה לה רנטה... בכל זאת ילכו על המותגים היוקרתיים שיש להם להציע יותר לקהל יעד גדול יותר... חנות של אוסקר דה לה רנטה ממש לא תשרוד כי שמלות ב-20,000 שקל הן לא קנייה כדאית במיוחד... תראה, אני מודה שסביר להניח שפעם ב... אני אפרגן לעצמי משהו יקר משם כי אני באמת מכור לבגדי מעצבים... עד כמה שאני יכול להרשות לעצמי כמובן....(בכל זאת אני מציאותי...) אבל הנקודה שלי הייתה שאני הוא אחד מתוך 6 מיליון אנשים במדינה הזאת ולדעתי, ההחלטה לפתוח כזה מרכז בישראל היא טעות פיננסית וחברתית... ובזה נסגור את הדיון כי אין לי יותר כוח לזה...