קניון "ארנה"

O Boy

New member
להההה...

אין מצב שהייתי נכנס לשם, דווקא "ארנה" מה-זה שווה

סנוביניישן חוגג..

יש שמה לפעמים מציאות אם יש לך עין טובה וארנה הולך להיות משהו חבל על הזמן וגם לא רחוק אז לא צריך יותר:)

שמענו,

הלכנו, הקאנו, התאכזבנו... טוב שזה לא החור הכי מסריח בעולם... אי אפשר למצוא שם כלום!!! אבל פשוט כלום!!!

אתה לא מבין

שהקניון הזה הוא לא כמו כל קניון שקיים כיום בארץ ?! זה לא עוד קניון יהיה בו "קסטרו", "רנואר" ושאר המותגים המקומיים... נסה לדמיין לעצמך את כיכר המדינה בתוך קניון ממוזג ויפה- וזה מה שהולך להיות שם... גם ככה כמעט אף אחד לא קונה כיום בכיכר המדינה, כי רוב בנות ישראל לא בדיוק קופצות על "המציאה" של שמלת רוברטו קוואלי (
) ב-10,000 ש"ח, או חולצה של דולצ'ה גבאנה במחיר מבצע של 6000 ש"ח... צריך לדעת לשים את הדברים בפרופורציות, מה שמתכנני הקניון לא ממש ידעו לעשות כי בינינו- ה"עשירון העליון" שבשבילו בנו את הקניון הזה, הוא אולי אולי בלחץ 10% מאוכלוסיית המדינה...

dark eyes

New member
10%

ממדינת ישראל זה שש מאות אלף איש!!!! קחו אתם פרופורציות אני מכיר מעל 40 ממשפחות מחוג המשפחה הקרוב שכן נוסעים לקנות בכיכר המדינה כי אין קניון שמספק את צרכים אילו של בגדים קצת יותר אקסלוסביים בארץ!!

זה הרבה פחות מ-10%...

סתם זרקתי מספר שיהיה המקסימום, אבל בפועל זה לא ככה... קח עוד מספר: 12%... זה אחוז המובטלים השנה.... תאמין לי, שהחנויות בכיכר המדינה יותר מפסידות כסף מאשר עושות... זאת פשוט לא מדינה של הרגלי צריכה יוקרתיים... בארה"ב זה עובד....

dark eyes

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה ממש לא נכון... יש חנויות שלא מרויחות אבל רובם המכריע מלא במספיק קונים... תחשבו לרגע מבחינה כלכלית חנות כזאת מרוויחה נקי על כל בגד פי 5 ויותר מכל חנות אחרת הם לא צריכים או רוצים שיבואו אליהם בכמויות שיש בזארה להם מספיק מספר מועט של קונים ביום כדי להרוויח קופה יפה
אישית אני מכיר בעלת בוטיק בכיכר ותאמיני לי מצבה הכלכלי מעולה והחנות שלה מצליחה פלאים... אם לא, לא היו רוצים להקים קניון כזה
אם לא, לא היו כל כך הרבה חנויות מותגים בארץ... אתם תראו שהקניון לא יפסיד.

נו.. יאללה תגיד שאתה מיליונר וזהו..

כל הדיון הזה אתה רומז שאתה מלא כסף.. ועם זה את מפתח דיונים טיפשיים.. אז יאאלה.. תגיד את זה וזהו
חחחח חבל על הדיון הזה.. הוא לא מגיע ולא יגיע לשומקום

סמוראית

New member
צודק ../images/Emo45.gif

יש לך התנהגות מגעילה ומתנאשת... אני לא מכירה אותך ואני כבר יודעת להגיד את זה בעיניים עצומות... אתה לא צריך לנופף בכסף שלך, זה לא מוסיף להערכה של האנשים כלפייך רק להיפך... כסף יכול לקנות לך דירה אבל לא בית הוא יכול לקנות לך מיטה אבל לא מנוחה הוא יכול לקנות לך שעון אבל לא זמן הוא יכול לקנות לך ספרים אבל לא ידע הוא יכול לקנות לך מעמד אבל לא הערכה הוא יכול לקנות לך תרופות אבל לא בריאות...

i l0ve u

New member
סופסוף הגיע חכםםם

יאללה מה אתה מז**ן במוח שלנו על עשירים שמשירים?! אם יש לך כל כך הרבה כסף לך אתה לקניון הזה ותחרוש אנחנו נישאר בפורום ה"נחות" שלנו ונמשיך להתלהב מקסטרו אוקי??

O Boy

New member
אכן כך...

TOP SHOP, רשמתי טופ בכללי כי יש גם את הTOP לגברים

Adi15

New member
TOP SHOP../images/Emo70.gif

זו רשת יקרה
כי אמרת בהודעה הראשונה שיהיה יקר..... מה סגנון הבגדים שלהם
ובקשר לוויכוח על הצלחת הקניות או לא: אני חושבת שרוב הקניונים מכילים מותגים והברבה באמת חושבים פעמיים לפני שהם מוציאים את הארנק, אבל הציפייה של 25 אלף אנשים ביום
זה כבר מוגזם....

טופ שופ חנות חמודה, יופי שהיא מגיעה

גם לכאן, ומי שאוהב חלק מהדברים ולא יכול כל כך להרשות לעצמו יכול להכנס לאתר וחולצות פשוטות אפשר לנסות לעשות לתפור משהו דומה לבד

אני מאמינה שבקרוב אקפוץ לבקר..

אך רב הסיכויים שאעשה שם סיבוב קצרצר ותו לא. לדעתי, כך יעשו גם שאר באי הקניון... ומדי פעם יהיה מישהו שיקנה איזה פריט.

ארנה

תשכחו מכל מה שהכרתם עד עכשיו זה הולך להיות ממש שונה רכבת הרים דוכני אוכל דיסני אטרקציות אין ספוריות, ומותגים ענקיים מכל העולם. רק חבל שלפי התגובות של אנשים פה, לא כולם יהנו ממנו כל כך, הוא הולך לעשות פערי מעמדות, לא שחסר פה, ובגדול... וכתבה מקול הרצליה..

למעלה