קניות לבית - שאלה

אתי@

New member
אז תקנו בחצי חינם ../images/Emo13.gif

יש יש מישהי שאורזת את המוצרים בזמן שאת מוציאה מהעגלה. בכלל, החצי חינם החדש זה הסופר הכי נוח שהייתי בו. זה סופר מרווח, מסודר, טרי, מגוון, יש בשרים טריים, מאפייה, סלטים וגבינות, וכו´. השירות מעולה, תמיד יש את מי לשאול והם תמיד יודעים הכל, אף פעם אין תור (רק לפני חגים יש), וכמובן זול

דפי26

New member
איפה זה יוצא בדיוק?ליד תחנת הדלק?

(שכחתי את השם) אנחנו מר"ג

דפי26

New member
חוץ מזה בדר"כ אני מעדיפה

לארוז לבד וצריכה שמישהו ישים את המוצרים על הפס הנע.אני אורזת לפי ההארונות שא"חכ אני פורקת בבית אז יש לי שיטה. אגב לאורזים נהוג לתת טיפ?

אתי@

New member
אויש גם הבעלוש כמוך ../images/Emo4.gif

הוא ממש פנאט בעניין הזה. הוא פשוט מוציא את הדברים מהעגלה לפי הסדר שנוח לו ואז הן אורזות בסידור הנכון. אנחנו לא משאירים טיפ. לא נראה לי שצריך.

נופר30

New member
גם אני עושה ככה ואז קל יותר לפרק

את הקניות בבית ( כי הרי זה סיוט לפתוח ולסגור כל הזמן דלתות וארונות

דפי26

New member
נכון אני לא המופרעת היחידה?

איזה עצבים ללכת לשים שמפו באמבטיה לחזור ולגלות איזה סבון קטן שהשתרבב לשקית אחרת? והקפואים שנכנסים ראשונים למקרר (למקפיא)

דפי26

New member
אדב באותו נושא

אני הכי שונאת לפרק אחריי קניות את הירקות!!!!!!!

נופר30

New member
לי אי ן בעיה עם ירקות

פותחת את הקופסא של הטפאוואר שופכת פנימה וסוגרת

אתי@

New member
זה ליד תחנת דלק הסיירים

יש חנות דרומית לתחנה (הישנה) וחנות צפונית (החדשה). לחנות ההחדשה יש שלטי ענק שאי אפשר לפספס. ובכל אופן החדשה החנות השוה ולא הישנה.

דפי26

New member
אני אנסה לסחוב את הבעלול

אפשר לעשות שם מפגש....... בוא נגיד ליד השימורים?

אוסנת123

New member
חצי חינם - המלצה פעם II

בחולון - ברחוב המרכבה (החדש) והישן שנמצא בסמוך לתחנת פז הסיירים... הישן - צפוף ודחוס אבל זול... שווה יותר להגיע לחדש - מקום ענק, מרווח מאוד, מסודר וכיפיי. יש הכל... כל מה שיש בסופרים הסטנדרטיים - רק בגדול, ובנוסף - דגים
, בשר, מאפייה
, מעדנייה, אוכל מוכן
, אגף כלי בית
, טקסטיל, אביזרי רכב
, כלי כתיבה
, גננות
, פינת בעלי החיים
, ובטח יש משהו ששכחתי... כל זה במתחם עצמו. בתוך המתחם עצמו, אבל בקומה 2 יש מיני חנות של כתר פלסטיק, מיני חנות של דלתא ומיני חנות לטקסטיל ומתנות
. במתחם חיצוני נפרד - ממול, יש את "שוק חצי חינם" - ירקות ופירות
. אבל... מעבר לנוחות ומעבר לכיף ומעבר למבחר האדיר... זה משמעותית זול יותר מכל הסופרים האחרים!!! נשמע כאילו אני ממש משוחדת אבל זה ממש ככה!!!

איילתי

New member
ומה לנו יש../images/Emo35.gif

לנו יש את פייסל...
למי שגרה בנהריה והסביבה. אווווףף, למה אצלנו אין מקומות מעניינים כאלה?

אביבית1

New member
תלוי בגודל הקנייה

אם זה בסופר או במכולת לפעמים אני ולפעמים אביחי כנ"ל ירקן. אבל אם הולכים לקניה גדולה ( רק בחצי חינם) הולכים תמיד ביחד, וזה פשוט סיוט, כי הבעל משגע אותי בשאלות:
מתי הולכים?
למה אנחנו צריכים את זה?

fila

New member
איילת

יש את פייסל שלדעתי הוא הכי זול בירקות והפירות והכל ממש טרי שם, אבל אני לא עושה אצלו קניות של דברים לבית כי אני לא ממש אוהבת ... היינו השבוע בג´מבו שפתחו ליד כפר מסריק והמקום גדול ויפה ויש מלא קופות אבל כל מה שלקחתי היה יותר יקר ממה שאני קונה בד"כ ! אז חזרנו למגב ברגבה, אני מאוד אוהבת לקנות שם...וסוף סוף הרחיבו קצת את אזור מוצרי החלב וככה אני לא מוצאת את עצמי יותר מתרוממת ממדפי הגבינות ומוצאת את עצמי מול בית השחי של איזה מישהו שמנסה לקחת משהו מעליי

איילתי

New member
גם אני בעד מגה ברגבה../images/Emo45.gif

אבל לא כל כך בקטע של הפירות והירקות- בקטע הזה אין לפייסל מתחרים. הכי כיף להגיע למגה במוצ"ש, ממש שקט שם. לא שעכשיו יש לי למי לעשות קניות, אבל בכל זאת... אין דרך מושלמת יותר לתאר את סיטואציית מחלקת מוצרי החלב הקודמת.

daldan

New member
גם אני בעד !!! מגה ברגבה

או כמו שכתוב בחיוב שלהם בויזה " מגבה " האמת שלקח לי זמן להתרגל למקום החדש יחסית וגם העובדה שבהתחלה באופן קבוע נתקעתי שם שעות בתורים לא עשתה עלי רושם טוב אבל עכשיו הם בהחלט השתפרו ויש שם מבחר ענק. את ג´מבו בכפר מסריק עוד לא פקדתי אבל בעקרון זה יחסית יותר נסיעה בשביל לעשות קניות ככה שלמגה יש עדיין יתרון. וכמובן גם למכולת מול הבית כשצריך לעשות השלמות או איזה קניית חלב על הבוקר.

fila

New member
גם אני לא ממש התרשמתי מתודעת השרות

שלהם בהתחלה, והאמת שהיתה פעם אחת שכ"כ התעצבנתי עליהם ששמעון התקשר למנהל הסניף והתלונן. מייד התקשרנה אליי זו המנהלת שיושבת שם בשרות לקוחות והתנצלה ושכנעה אותי לחזו לשם, ובסוף באמת חזרתי

למעלה