קניות לבית - שאלה

התאכזבתי מחצי חינם בירקונים

לפני כמה ימים החלטתי עם חברה שדי לבזבוזים, צברנו קניה גדולה והגיע זמן ללכת לחצי חינם. נסענו לצומת ירקונים, ומה אומר בננות ? איכסה, פשוט איכסה. צפוף, לא מסודר, רצפה עקומה (מילולית), לא נעים, פשוט לא נעים. והמחירים ? לא משהו. הרי הולכים בעיקר בשביל מוצרי הניקוי, ואני חייבת לומר לכן שבסופר-סנטר איילון או בג´מבו גלילות המחירים מאוד מאוד דומים והסה"כ מתאזן יפה מאוד. מה גם, עבור אילו מאיתנו שגרות בקומה 4 בלי מעלית (אני !) שווה היה להוציא עוד 15 ש"ח משלוח ולקבל הכל ישר לידיים במקום לעשות חמש נגלות למעלה-למטה. הקיצר, אולי ב´הסיירים´ יותר טוב, אבל אני לא מצאתי יתרון בלנסוע רחוק.

נופר30

New member
אני לא קונה חומרי ניקוי בחצי חינם

אני נכנסת לחנות המפעל של קרליין / נקה שבע וקונה שם הכל במחירים ממש ממש זולים ( אני חושבת שיש גם אחת באזור חולון אני מוכנה לבדוק ) הגעתי למסקנה שחומרי הניקוי של נקה שבע טובים לא פחות משל סנו וחביריו ואם יש משהו שאני ממש ממש אוהבת אז אני אקנה בחנות אחרת אבל פרט לכך אני מרוצה מהמוצרים שלהם מחירים לדוגמא ? ליטר של סבון גוף נוזלי (10 ש"ח ) ליטר וחצי של סבון כלים רגיל (10 ש"ח) 2 בקבוקים של נוזל לשירותים (12 ש") אבקת כביסה 4.5 קילו (20 ש") מרכך כביסה 4 ליטר ( 19 ש"ח ) ועוד אם משיהי מעוניינת יוצא חיסכון אדיר בחומרי ניקוי והם מחזיקים הכל שמפו / מרככים / סבונים / איפור / דואודורנטים ומה לא מומלץ

Ronnie*

New member
אגב קניות ומחירים... ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif (ארוך)

חזרתי עכשיו מהסופר ואני פשוט המומה! בדרכי לסופר (היפרכל? שופרסל? נו, הכתום הזה) לקנות כמה מצרכים, החלטתי לעבור בסופר-פארם ולבדוק כמה עולה שם חבילת טישו של קלינקס (הסוג המעולה עם הקרם לחות - במצבי המצונן קשות אני לא מתפשרת על פחות מזה), כדי להשוות למחיר בסופר. בסופר פארם, חבילת קלינקס עלתה 17.99. בסופר, אותה חבילה עולה 28 ש"ח!!! מייד ויתרתי על הרעיון לקנות שם משהו, ויצאתי תוך שאני נשבעת שלעולם אני לא אקנה כלום בסופר הזה, אפילו חלב! אז חזרתי לסופר פארם, וכשלקחתי את חבילת הקלינקס, פנתה אליי מוכרת חביבה ואמרה "זה במבצע. תבקשי בקופה קופונים". בקיצור, זה עלה לי 11.99. פחות מחצי! מייד לקחתי עוד חבילה. (לא שהסופר פארם כאלה זולים, כן, אבל הסופר הזה יקרן פחד. מה הם חושבים, רק בגלל שאנשים גרים ברמת השרון הם ישלמו כל מחיר?)

1טינטין

New member
קניות ../images/Emo21.gif

אז למרות שאנחנו עדיין לא נשואים אבל גרים יחד במעונות של המכללה אנחנו הולכים לקניות כל סופ"ש בחצי חינם שבחולון (החנות הענקית שלהם) ביחד ולפעמים כשחסרים דברים הוא קופץ לבד לקנות. הסיפור מתחיל כשאנחנו הולכים ביחד עם רשימה הוא חוטף לי אותה מהיד ומתחיל לחלק פקודות :"אני יביא ככה ואת תביאי ככה"
וכמעט תמיד אנחנו נזכרים ששכחנו לקנות משהו (בדר"כ זה חול לחתולה).

יעלי2

New member
בקשר לסופר פארם באופן כללי

מאוד מומלץ לחפש את המוצרים של LIFE. למעשה זה אותם מוצרים אבל מכוסים בעטיפת הסופר פארם ולכן זולים בצורה משמעותית. זה חוץ ממבצעים על מוצרים תוצרת חוץ ואחרים.

מיקה11

New member
בדיוק חזרתי מהסופר...

היינו אמורים ללכת ביחד.אבל פתאום התקשר אליו חבר אז הקפצתי אותו אליו והשארתי אותו שם... הבעיה היא שאני תמיד עסוקה בלהסתכל על ספרי בישול, חומרי ניקוי וכל שאר הדברים שהם לאאוכל. ואז שאני חוזרת הביתה הוא תמיד צוחק שאני הולכת לסופר ולאקונה אוכל

רחלילי

New member
זה לא יוזמה זה הרגל וצורך

אני זו שעושה או שנינו אני שונאת ללכת לסופר שונאת את הצפיפות והדוחק לכן הולכת בשעות שאין הרבה אנשים (לא בחמישי בערב, וכן בשעות של משחקי כדורסל וכאלה). במשך השבוע אוספיםמה חסר וכאלה ורביעי או שישי בשבע בבוקר לפני הציפורים אני מתייצבת.

אצלנו...

יש רשימה על המקרר, על פתקיות דביקות, שאח"כ מדביקים על העגלה בסופר - מאוד נוח! הוא אף פעם לא ממלא אותה. פעם אחת ראיתי שם כתב יד גברי ומאוד התפעלתי. היה כתוב "קטשופ", אבל דווקא היה עוד אחד בארון... לא הייתי צריכה להגיד לו כי מאז הוא לא כותב. הוא לא כל כך אוהב ללכת לסופר אבל תמיד מקפיד לבוא איתי. עכשיו, כשאני לא עובדת, נראה לי שאני אלך בשקט לבד באמצע השבוע, ולא ביום שישי כמו שהיה עד עכשיו, איתו.

תתפלאו

80% מהקניות עמית עושה, כמובן שתמיד יש טלפונים באמצע (איזה גבינה לקחת? גרבר לאיזה שלב? כדאי לקחת עוד עוגיות?) ואני נשארת בבית עם אופק (כי ממש לא כיף לעשות קניות עם תינוקת יבבנית...) אז הוא הקונה, אבל אני היוזמת... פשוט דוחפת לו פתק עם רשימת קניות ליד ומקווה שהוא יבין את הרמז העבה....

למעלה