קניית iRiver/iAudio בארה"ב

bitonano

New member
מה אתה כבר עושה עם הליין אין מקליט.

ויש מיקרופון פנימי...

ותחשוב שאתה רוצה להקליט מנגן אחר

משוה, אין usb הוסט אין ליין אין.. אבל זה תלוי אם משתמש בזה בעיקרון.. אם לא מן הסתם אתה לא צריך את זה..

orimaor

New member
אל תשכח שה100 יותר יפה

ה100 למי שזוכר היה מכשיר מדהים ביופיו הרבה יותר מה320 הדי מכוער לדעתי

Kodak997

New member
שלב ב'

אתמול בלילה הלכתי לישון במחשבה שאני אקנה iRiver 340 בארץ. עכשיו נכנס כל נושא ה-X5L, שהבנתי שאותו לקנות בארה"ב זה בסדר. הבעיה שאני לא מכיר את המכשיר (בטח לא כמו ה-iRiver), ולכן אני שואל: א. מה הבעיות המרכזיות שלו? ב. האם הוא עונה על בעיות של הiRiver? ג. האם באמת יהיה יותר זול לקנות בארה"ב ולהביא לארץ (כמה צריך להוסיף מכס/מע"מ?) מאשר פשוט לקנות בארץ (במחיר של ה-iRiver, סביבות ה-2100 ש"ח)? תודה

Kodak997

New member
הבעיה הכי גדולה בעצם

חלמתי על לחבר מצלמה לנגן ועכשיו קראתי שיש בעית תאימות עם Canon כיוון שהמצלמות שלהם דורשות דרייברים. לי יש Canon A95 אשר מזוהה אוטומטית ע'י XP בלי דרייברים (עדיין בתור מצלמה, לא כונן קשיח), וכן יש לה פונקציה של התחברות ישירה למדפסת והעברת תמונות אליה (קוראים לזה PictBridge או משהו). השאלה האם באחד מן המכשירים אשר נידונו כאן באמת אוכל לחבר אותה? האם בקושחות חדשות יותר הם משפרים תאימות לדגמים נוספים או שזה פשוט לא קורה? זה מאוד מטריד כיוון שזו פונקציה מאוד חשובה בשבילי (הרבה יותר מווידאו למשל).

gt-master

New member
פתרון אפשרי>>>

אפשר לחבר ל H300 קורא כרטיסים גנרי,וע"י כך להעביר תמונות ממצלמת CANON ללא תלות במחשב.

gt-master

New member
ג'נרי=פשוט ביותר>>>

כל קורא כרטיסים פשוט שאינו דורש דריבר לווינדוס,יתאים ל H300 (לא מתחייב שבאמת כולם יעבדו אבל זה אמור). מבחינת מחיר תברר בזאפ.אני מאמין שבסביבות 50 ש"ח +-

Kodak997

New member
אתה מתכוון קורא כרטיס CF?

אם הבנתי נכון אז זה אחלה פתרון, כי גם ככה אתה מוגבל ע"י גודל הכרטיס (לא ראיתי אפשרות של צילום במצלמה ושמירת הקובץ ישירות לiRiver - מגניב אם יהיה), כל שכל ההבדל הוא שאתה מוציא את הכרטיס מהמצלמה ושם אותו בקורא. בכל אופן אני מתכוון לקפוץ מתישהו לבאג עם המצלמה שלי ולראות אם זה עובד. תודה!

weird dust

New member
לא משפרים את הקושחות של זה לרוב

אני בכלל חושב שלא הוציאו מזמן קושחה ל-H300.

Kodak997

New member
מידע סותר באותו עניין..

התקשרתי היום לבאג ואלה אמרו לי: א. שאפשר לחבר קאנון ל-300 בלי בעיה. ב. {וזה עוד לא שמעתי} : שה-300 תומך בעברית בלי בעיה. האם שיקרו לי? או שזה באמת ככה? כי כל המידע שראיתי עד עכשיו אמר בדיוק ההיפך

bitonano

New member
תשובה בקשר לעיברית...

יש עדכון פיראטי שארקדיה אמרו שלא מוריד את האחריות.

Kodak997

New member
לפי מה שאתה אומר..

באג מתקינים את העדכון לפני שאני קונה אותו כלומר "לוקחים את הסיכון" לעצמם? אם יוצא עדכון קושחה רשמי חדש יותר (באנגלית), האם אאבד את העברית ה"פיראטית" (נשמע לי שכן, כי קושחה=מע' ההפעלה של המכשיר)?

יאיר B

New member
באג לא מתקינים כלום

הם לא יכולים לפתוח את הקופסא ולא לגעת במכשיר (וגם צריך מחשב לזה) - פשוט אסור להם כי אם יקרה משהו, אתה תתלונן עליהם ואז מי ישלם על הנגן? באופן כללי, באג בכלל לא מתעסקים עם מכשירים של מותגים - הם פשוט מעבירים ליבואן והוא מתקן, לא המעבדות של באג. אז לגבי עידכוני קושחה, אני לא יודע (אם כי מה שאתה חושב נשמע לי נכון).

תתפלא..

באג פותחים את הקופסא.. מתעסקים עם המכשיר.. בכל אופן לי הראו את הh10 פועל והתעסקו איתו ואח"כ החזירו לקופסא כאילו כלום.. ותמשיך להתפלא לבאג יש מחשב..!

יאיר B

New member
אז זה לא בסדר.

מזל שהציוד שאני קונה אצליהם בא באריזות שלא ניתנות לפתיחה ולסגירה חוזרת. סביר להניח שיש בבאג מחשב, אבל הוא לא אמור להיות מיועד להתקנת שידרוגים למכשירים (ובטח לא כאלו שהם בספק לגבי ביטול האחריות).

gt-master

New member
לא לזה הבן אדם התכוון>>>

זה שהם פתחו מכשיר אחד לתצוגה לא מוכיח שהם פותחים את כל המכשירים ומשנים בהם תוכנות. "ותמשיך להתפלא לבאג יש מחשב..!" נימה תקפנית משהו? מה אתה מגן על באג? מה גם שאף אחד לא אמר עליהם משהו רע.(אני קניתי אצלם השנה ב 5K ש"ח בערך).

כנס..

כן לזה הבן אדם התכוון לפי התגובה שלו(מעליך..).. ואני לא בא בנימה תקפנית, זה בצחוק..

בעע עוד משהו..

" זה שהם פתחו מכשיר אחד לתצוגה לא מוכיח שהם פותחים את כל המכשירים ומשנים בהם תוכנות." משנים בהם תוכנות לא התכוונתי התכוונתי שהם כן פותחים ומתעסקים בניגוד למה שהקודם אמר.. וזה שהם פתחו מכשיר זה כבר משהו שהם לא צריכים לעשות כי זה לא תגיד מכשיר שהיה לתצוגה זה היה מכשיר סגור שאח"כ הוא הכניס חזרה למדף.. וגם המוכר השני התפלא כזה: "אתה פותח להם אותו??" וזה שפתח אומר: "כן, למה לא..." - נותן הרגשה שהדבר הזה קצת שגרתי מצדו לא..?

למעלה