קניית iRiver/iAudio בארה"ב

יאיר B

New member
אתה אומר המכשירים של IRIVER מגיעים

בקופסאות קרטון ללא עטיפת ניילון? מחברה כל כך מכובדת הייתי מצפה ליותר. אגב, מה זה בדיוק התעסקו? עשו PLAY? אם פתחו את הכבל של האוזיות, או כל כבל אחר - קל מאוד לראות את זה כי הקיפול אף פעם לא אותו דבר. אז אתה כלקוח יכול לדעת לפי הכבלים (והסוגרים שלהם) אם שיחקו עם המכשיר או לא. ניתן גם לדעת לפי הצורה שבה הכל מונח בקופסא וכמובן שאם יש עטיפת ניילון. אני גם ראיתי פתיחה של ציוד כשהייתי אצלם (בעיקר מצלמות דיגיטליות). אני קונה אצלם הרבה וזה די מעצבן. אבל כמו שאמרתי, אני משתדל לקנות רק מוצרים שסגורים באריזות מולחמות שלא ניתן לסגור מחדש לאחר הפתיחה.

..

לא היה ניילון.. והם פתחו את המכשיר ושמו את הבטרייה הדליקו להראות קצת את התפריטים וזהו.. והוא החזיר הכל כמו שהיה, למרות שלקח לו קצת זמן חח..

Kodak997

New member
מסכים לגמרי עם הטענה הכללית

כלקוח אין תחליף לתחושה שהמכשיר שלך "בתולי" ואתה האדם הראשון שנוגע בו. בשביל נסיונות פותחים מכשיר אחד, שניים אם אתה חנות גדולה, להדגמות ועליו עושים את כל הניסויים. בייחוד במכשיר כזה שעובד מהרגע הראשון (ובניגוד לפלאפונים, למשל), אני לא רואה סיבה לפתוח אריזות נוספות ולהחזיר וזה באמת לא עסק. בעניין אריזות הניילון - לא קשה היום להשיג אורז עטיפות פשוט, ולראיה לכך בלוקבסטר שפותחים, משתמשים, מחזירים ומניילנים על בסיס קבוע. אז זה שהאריזה מנויילנת לא בהכרח מעיד על זה שזה חדש - אלא אם מדובר בעטיפה מיוחדת/עבה/צבעונית שלא משחזרים. וברוח החתימה שלך ומדריך הטרמפיסט לגלקסיה, "העולם - שנא אותו או התעלם ממנו, אי אפשר לאהוב אותו".

כנס..

כשפותחים מכשיר להדגמות משאירים אותו בחוץ בד"כ ולא מחזירים למדף.. פלאפונים אפשר לפתוח והם אכן עובדים מהרגע הראשון.. ואכן פותחים אותם.. למשל זה שיש לאורנג' אפשרות לשים על המקש הימני של נוקייה במקום קיצורים "obox" זה כי הם פותחים את המכשיר ומתקינים עליו את התוכנה שלהם.. וגם אתה מקבל פלאפון עם בטריה טעונה בימינו... זה החברה דואגת לזה... יש סיבה לפתוח ולהדגים ע"מ למשוך קונים ובמידה ולא רוצים לא להפסיד מכשיר אלא להחזיר אותו למכירה..

כנס..

במידה והפירם וור מתיישן יש דרך להשים עברית בעדכון החדש, ראה מדריך כאן. אני לא יודע אם זה מבטל את האחריות או לא(למרות שזה בפורום של ארקדיה..) אז כדאי לבדוק קודם..

למעלה