קניתי כמה בגדי גוף לשירי....

lovely2

New member
במקום להיכנס לאיקאה ממשיכים ישר

ופונים ימינה.. זאת לא בעיה למצוא! מקסימום תשאלי במקום .זה מה שאנחנו עשינו בכל אופן... זה מאוד קרוב לאיקאה,לא תהייה לך בעיה-צאי לדרך! החנות ענקית! אבל לא בשבת.הגענו במיוחד מהמרכז והיה סגור...באסה.

מתרגשת

New member
ליטל גם אנחנו היינו שם אתמול...

בסביבות 13:00-14:00 בצהריים, חבל שלא נפגשנו....

lovely2

New member
לא היינו נפגשות בכל מקרה...../images/Emo4.gif

היינו שם בשבת לפני שבועיים
באמת חבל!

אפרופו פוקס בייבי....

מה טווחי המחירים שם ? חולצה, מכנס או חליפה ? מישהי יכולה לומר לי +/- כמה ?

sharonik

New member
בייבי פוקס בקניון שבעת הכוכבים

ובקניון חיפה המחירים בכלל לא זולים. ביחס לחנויות שאני קונה - 9.90 לבגד גוף ו- 15.90 לאוברול אבל אין מה לעשות הבגדים של בייבי פוקס מדליקים וחוץ מיזה - מצרפת תמונה של נעם מקריא את ההגדה בליל הסדר.

lovely2

New member
היי דודה../images/Emo9.gif

היינו בפוקס בייבי בקניון בת ים -הרבה מהומה על לא מאומה כמו שאומרים...בגדים לא משהו בכלל ומאוד לא זול
25-29 שקלים כל בגד גוף..לא התעלפתי מההיצע...הרגשתי שהגעתי לחינם. עצתי-אם הבגדים בתמונה מצאו חן בעינייך,לדעתי שווה לך להציץ... מה גם שזה קל"ב

קניתי ליובל מכנס 3/4 מהמם עם ריקמה

שלי פרפר מקדימה וריקמה של לב מאחור המחיר בערך 49 ש"ח וחולצה יפייפה ב39 ש"ח המחירים לא זולים במיוחד אבל יש דברים יפים. מצד שני הייתי היום באביר באזור התעשייה החדש של נתניה (אני גרה שם) ומצאת אוורולים יפיפיים ב- 20 ש"ח ומנסיון עובר כביסה ומייבש ונשאר כחדש, בהזדמנות קניתי לעצמי מכנס 3/4 ב-25 ש"ח וחולצות טריקו 100% כותנה ב10 ש"ח,(מאיכות טובה) בגו'ניור קניתי ליובל בגדי גוף חלקים בצבעים(לא לבן) ב10 ש"ח.יש חולצות טריקו עם הדפסים של מיקי מאוס ב10ש"ח . צריך לבדוק בכל חנות מה המבצע שלה.

shirka

New member
קנתי לנועה ב"גנדן" (קצת אחרי איקאה)

אי אפשר לפספס-זה מתחם גדול של חנויות (בצורת ח- שתי קומות) אני קניתי לנועה בפוקס בייבי (ק.קרקע) בסולוג וKEDS (קומה א') יש דברים מקסימים גם בGOLF&CO (גם בקומה א') אבל עד שהגענו לשם נגמר הכסף (והסבלנות של נועה)

הייתי שם היום ../images/Emo51.gif

היינו באיקאה והלכנו גם לשם, קניתי לניב גם בפוקס בייבי יש להם דברים מקסימים, סולוג לא ראיתי, היינו גם בקדס קידס ובגולף, פשוט צריך לקחת עוד משכנתא בשביל כל הדברים שראיתי.

מכירות משהו כזה בשרון?

מישהי מכירה אולי בכ"ס או רעננה, חנות זולה לבגדי תינוקות? גם בתל אביב זה מעניין אותי. נראים בגדים מקסימים!

כמיסה

New member
וחוץ מזה יש "שוק רמלה"

בכל שלישי ושישי באזור התעשיה הישן של נתניה ויש שם כמה דוכנים קבועים עם בגדי תינוקות ומחירים נהדרים למשל קניתי 4 אוברולים קצרים (של אביגדור-שידוע כסחורה טובה) ב-30 ש"ח בלבד וחולצת פסים עם כפתורים חגיגית ושיקית ב-10 ש"ח בלבד. אני אוהבת לשלם 40 ש"ח ולצאת עם שק בגדים

מתרגשת

New member
אמא של אוריתי אני מכירה מקום טוב

בגבעתיים. פרטים: זה נקרא גוד בוי בויצמן בגבעתיים קרוב לכצנלסון (ליד בונז'ור)

dafdaf

New member
ליטל...נראה יופי של בגדים

אני אנסה לקפוץ שבוע הבא לשם...אם ישאר משהו

yaelli10

New member
שירי'לה מתוקה - תתחדשי !

אמא שלך קנתה לך בגדי גוף מקסימים במחירי מבצע טובים.

../images/Emo6.gif ליטל....

את רואה שלא גיליתי ? זה בגלל שמילאתי פי במצה עם שוקולד.....
אחלה בגדים ואחלה ילדה !
אני מתישהו גם אקפוץ לשם.....שווה !

ליטלי ושירי תתחדשו ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

אחלה קנייה ביצעת
הבגדים ממש חמודים, ועכשיו רוצים תמונות של שירי מדגמנת

למעלה