ופונים ימינה.. זאת לא בעיה למצוא! מקסימום תשאלי במקום .זה מה שאנחנו עשינו בכל אופן... זה מאוד קרוב לאיקאה,לא תהייה לך בעיה-צאי לדרך! החנות ענקית! אבל לא בשבת.הגענו במיוחד מהמרכז והיה סגור...באסה.
ובקניון חיפה המחירים בכלל לא זולים. ביחס לחנויות שאני קונה - 9.90 לבגד גוף ו- 15.90 לאוברול אבל אין מה לעשות הבגדים של בייבי פוקס מדליקים וחוץ מיזה - מצרפת תמונה של נעם מקריא את ההגדה בליל הסדר.
שלי פרפר מקדימה וריקמה של לב מאחור המחיר בערך 49 ש"ח וחולצה יפייפה ב39 ש"ח המחירים לא זולים במיוחד אבל יש דברים יפים. מצד שני הייתי היום באביר באזור התעשייה החדש של נתניה (אני גרה שם) ומצאת אוורולים יפיפיים ב- 20 ש"ח ומנסיון עובר כביסה ומייבש ונשאר כחדש, בהזדמנות קניתי לעצמי מכנס 3/4 ב-25 ש"ח וחולצות טריקו 100% כותנה ב10 ש"ח,(מאיכות טובה) בגו'ניור קניתי ליובל בגדי גוף חלקים בצבעים(לא לבן) ב10 ש"ח.יש חולצות טריקו עם הדפסים של מיקי מאוס ב10ש"ח . צריך לבדוק בכל חנות מה המבצע שלה.
אי אפשר לפספס-זה מתחם גדול של חנויות (בצורת ח- שתי קומות) אני קניתי לנועה בפוקס בייבי (ק.קרקע) בסולוג וKEDS (קומה א') יש דברים מקסימים גם בGOLF&CO (גם בקומה א') אבל עד שהגענו לשם נגמר הכסף (והסבלנות של נועה)
היינו באיקאה והלכנו גם לשם, קניתי לניב גם בפוקס בייבי יש להם דברים מקסימים, סולוג לא ראיתי, היינו גם בקדס קידס ובגולף, פשוט צריך לקחת עוד משכנתא בשביל כל הדברים שראיתי.
בכל שלישי ושישי באזור התעשיה הישן של נתניה ויש שם כמה דוכנים קבועים עם בגדי תינוקות ומחירים נהדרים למשל קניתי 4 אוברולים קצרים (של אביגדור-שידוע כסחורה טובה) ב-30 ש"ח בלבד וחולצת פסים עם כפתורים חגיגית ושיקית ב-10 ש"ח בלבד. אני אוהבת לשלם 40 ש"ח ולצאת עם שק בגדים