קניתי כמה בגדי גוף לשירי....

lovely2

New member
תודה מיה ../images/Emo9.gif

בקשר לדוגמנות...אולי נחכה קצת עד הקיץ? לא רוצה שהיא תתקרר לי

ayelet i

New member
איזה יופי של בגדים!

ואני צריכה המלצות לחנויות כאלה באיזור הקריות.... מישהי???...

הי אילת:

יש כמה מקומות באזור קריות-חיפה
יש את שוק רמלה-לוד בכל יום שני ויש שם סחורה מדליקה(בכלל לא סחורה של שוק)חמתי קנתה שם בגדי גוף לירדנוש ב-5 ש"ח 100% כותנה(בעלי אומר שזאת סחורה גנובה אבל למי אכפת?!!)זה נמצא במתחם ביג צומת ק.אתא כל יום שני.
באותו מקום יש גם את H&O ושוב בגדים מדליקים לתינוקות, קניתי שם לאלמוג.
אני יודעת שגם במוצצים בצ'ק פוסט יש המון בגדים אבל שם לא בדקתי, לדעתי המחירים גם לא יקרים.
יש גם את "פינוקט" החוצות המפרץ(צמוד למסעדת אווזי) סחורה מדליקה ובכלל לא יקרה. זה כל מה שאני זוכרת בינתיים.
ות לנעם היפיפיה .

עוד קצת מקומות

היי איילת, קודם כל מזל טוב לרגל שחרורה של נועם
*3 ובהזדמנות זו לאמר לך שהגישה החיובית והאופטמיות שלך מדהימים ואני בטוחה שההתפתחות המדהימה של נועם היא הרבה בזכות זה. ולעניננו-יש בגרנד קניון(לא קריות אבל קרוב) חנות בשם מינימל עם הרבה בגדי גוף בזול. החנות הכי הכי זולה היא בקרית אליעזר באחת הפינות של המרכז המסחרי, הגעתי אליה במקרה ומסתבר שחצי עולם קונה שם-יש שם רגליות,חזיות,בגדי גוף ,גרביים ופיג'מות בזיל הזול.

../images/Emo26.gif ליטל ../images/Emo46.gif ../images/Emo36.gif ../images/Emo124.gif

סתתתתתתתםםםםםםםםםםםםםם......... רק רציתי לומר לך
רבה על ההמלצה על החנות "בזאר פינסקר" בדב הוז -באמת אחלה חנות ! נכנסתי לשם בידיעה שאני הולכת לקנות כמה דברים ויצאתי עם 3 שקיות מלאות (הארנק
אבל אני מבסוטית בגלל שזה לליאלוש כך ש...הכל בסיידר !)
אחלה חליפות לקיץ,בגדי גוף ואוברולים ..חנות נקייה ומסודרת , ממש שווה ביקור ! (נראה לי שלמוכרות עוד יימאס מלראות אותי שם..
)
ו
על ה

lovely2

New member
../images/Emo123.gif עוד'פם ה"דודה" הזאת...../images/Emo122.gif

את נורמלית
את ה-
הורדת לי לתחתונים עכשיו
ולי הייתה כוונה טובה סך הכל...
יא
אחת...
נהנית אה???? נכון שהמוכרות הפארוסקיות המעאפנות מתנהגות כאילו הן עושות לך טובה שאת קונה שם??? טוב,מה אפשר לצפות מחנות של גרוש וחצי?
כמו שאמא'שלי הייתה אומרת לי בילדותי (או שזה כבר קשור לשירשור אחר
)"אני לא הולכת להתחתן עם אף אחד שם..." העיקר שנהנית!

ayelet i

New member
תודה אמא של אביתר!

חברה שבדרך לגרנד קניון תבדוק את מינימל. קרית אליעזר - האם הכוונה למרכז בפתחו בנו את בית האבות?

למעלה