קסיסת ציפונים - איך נפתרים מהבעיה ?

• פותח הנושא chyuj
  • פורסם בתאריך

I Was Hoping

New member
אולי כדאי

ללעוס דברים אחרים, ככה נגמלתי אני מהצורך ללעוס עפרונות, זה אולי לא דומה אבל גם כן סוג של מנהג מעצבן ומכוער. לשים לב מה גורם לך לכסוס ציפורניים, ומהר לשים בפה חתיכה של מסטיק או משהו אחר שאוהבים, להעסיק את הפה ולשכוח מהחשק הזה...

Golden Cherry

New member
בתור אחת שלא מזמן נגמלה

מכסיסת ציפורניים, אני יכולה רק לומר לך שזה עניין של כוח רצון. הפסקתי בבת אחת, ושום מרה, פלפל שחור מסטיקים או סחוג לא יעזרו

Superchen

New member
גמני בדיוק כמוך...

כל החיים כססתי ציפורניים עד שהחלטתי שבא לי שיהיו לי ציפורניים נורמליות ולא מכוערות ועקומות. פשוט הפסקתי, בלי מרה ובלי כלום. הרי מי שבאמת ירצה לכסוס, המרה לא תהווה עבורו מכשול. אם רוצים אפשר להפסיק, רק צריך מאוד לרצות..

0 אור 0

New member
סיפור הצלחה אמיתי

הבת שלי כססה במשך שנים ושום דבר לא עזר - לא איומים, ולא פרסים ולא הבטחות ולא מרה ולא חומרים מרים אחרים. עד שהגיעה הדודה שלה והביאה עמה ערכת מניקור מדהימה שכוללת גם לקות בצבעים יפים ומכחולים דקים לציור - ואז התחילו כל הבנות במניקור וציורים. הגברת הקטנה התחילה לטפח ולהשקיע במניקור, בסידור יומי של הציפורניים, בהשקעה בעיצובים - וכבר 3 או 4 שנים שהפסיקה לכסוס ואפילו הציפורניים הבריאו וכמעט לא נשאר זכר לנזק שהכסיסה גרמה). מעלי הציעו לך להשתמש במחזק ציפורניים - אני מצטרפת בחום ומוסיפה לכך את הציור הקטן או המניקור המושקע.

נחמד..

אני בת 19 וצאז שאני זוכרת את עצמי אני כוססת את הציפורנים.. קנתי לקים..מכחולים ערכת פדיקור ומניקור...אבל יש בעיה..אני אוכלת גם את העור שמסביב לציפורן..לזה יש תרופה??

כוכב111

New member
אני עם הבעיה הזו שנים ואין פתרון

כבר יותר מ10 שנים אני אוכלת את הציפורניים וכלום לא עוזר זה נובע מלחץ ואופי של עצבנות . אין פתרון זה בעיה נפשית לדעתי אצל כל אלו שאוכלים את הציפורניים . אז כמו שכבר אמרו פה צריך להגיע לשורש הבעיה

רעיון שאצלי עובד לפעמים-

אני לא יודעת מה איתכם, אצלי כסיסת ציפורניים זה פשוט בא עם צורך בכרסום... אז אני לוקחת חופן שקדי מרק ומכרסמת אותם במקום!!! עוד דבר שכיף מאד לכרסם- גרעיני סויה קלויים (קונים את זה באריזות בסופר איפה שהפיצוחים, זה לא יקר וגם טעים וגם בריא
)

pegasus2

New member
זה מה שאני עשיתי

התחלתי עם פדיקורים לעצמי, עם פצירה, וככה היה לי חבל עליהן. אבל בגלל שאני מנגנת על גיטרה, וספורטאית, לא יכולה להארי ציפורנים, וקש לגזור ביד ימין, אז אני מעדיפה לכסוס...אז חזרתי לזה...

Witch Child

New member
זה תלוי

אם הכסיסה היא בגלל לחץ ועצבנות, צריך טיפול. אבל זה יכול להיגרם גם מקיבעון אוראלי. לי למשל יש קיבעון אוראלי. אני חייבת תמיד שיהיה לי משהו בפה, וזה לא חייב להיות ציפורניים. אני לועסת חתיכות פלסטיק ועפרונות במקום הציפורניים. פשוט לפעמים אני שוכחת את עצמי ומתחילה לכסוס. פשוט צריך לברר ממה הכסיסה נובעת.

chyuj

New member
כסיסת ציפורניים

כבר שנתיים אני עם הדבקה איך שאני מורידה אני כוססת הכל נראה לי שהמצב חסר תקנה

תגידי

הציעו פה פלפל חריף והכל ניסית פעם מרה ? את צכה מסיר לק \אציטון בשביל להוריד אותו.. את לא יכולה לשטו כמו שאמרו על הפללפל בקיצר - נסי את זה נראה לי שזה יעזור יש רק בעייה אחת: יש חי חברה אחת שפעם הייתה בשלבים מתחילים - שמה את זה ופשט לא יכלה לאכול כלום זה מעביר טעם נוראאאא לאכול ואפחד במשפחה שלה בכלל לא יכל לאכול בגללה חח... קיצר היום היא לא כוססת ולא כלום לא כל כך בקשר איתהב לא יודעת מה היא עשתה קיצר נסי מרה..

chyuj

New member
כסיסה

אני בגיל 45 נסיתי מרה וכססתי עם המרה אני כנראה חסרת תקנה לחלוטין

chyuj

New member
כסיסה

עכשיו את מבינה על מה אני מדברת האצבעות שלי מכוערות פחד חבלזזזזזזזז

למעלה