קסיסת ציפונים - איך נפתרים מהבעיה ?

• פותח הנושא chyuj
  • פורסם בתאריך

boaz31

New member
chyuj--מנסיוני בלבד-אני התחלתי

לכסוס צפורנים כשהייתי בן 8-9 והמשכתי לכסוס עד לגיל 55 לערך והאצבעות שלי היו ללא צפורנים עם פצעים ליד העור של האצבע!!! ניסיתי את הלכה המרה המיוחדת לגמילה מכסיסה וזה הוסיף רק לרצון לכסוס בגלל הטעם המר... ניסיתי והצלחתי עם לכה שקופה של נשים!!!! לפני המריחה של הלכה לשייף את הציפורן או את מה שנשאר ממנה לשייף חלק,חלק שלא ישאר שום גרד שימשוך את רצונך לכסס אותן גם את העור מסביב ולמרוח עם מברשת קטנה שיש לבקבוקון ובעוד 3 ימים למרוח שוב וכך הלאה ולא להרפות...תוך שבועיים עד שלושה תשלח לי אימייל שהצלחת בהצלחה!!!!!!

hilata6

New member
כ-ל-ו-ם לא עוזר!../images/Emo58.gif

תיראו אני כססתי ציפורניים וניסיתי להפסיק שמתי מרה, לק הכל..... (חוץ מבניית ציפורניים). הצלחתי להיגמל בכך שאמרתי לעצמי שזה מכוער ומגעיל!אני וחברה שלי עשינו הסכם! כל פעם שמישהיא שמה את היד בפה נותנים לה מכה ביד אבל אחרי כמה זמן כבר לא ממש שמים לב ו...... נגמלתי כמעט חודש... ואחרי זה עוד פעם חזרתי!!! יש לי פתרון ממש טוב! כל פעם שהציפורן גודלת תגזרו אותה ואז שתבואו לאכול לא יהיה לכם מה לאכול ככה תפסיקו! אני ניסיתי את זה אבל אחרי בערך שבועיים כבר שחכתי מזה ולא גזרתי! אני גוזרת לפעמיים אבל אני צריכה עזרה לפיתרון ד-ח-ו-ף!! כי אני רוצה להיגמל מזה!!!! תודה תודה!

טוב אז זה מה שיש לי להגיד!

קראתי כאן את כל מה שכתבתם ואת הכל אני כבר מכירה! מאז שאני זוכרת את עצמי הייתי אוכלת ציפורניים ואת העור הייתי פשוט הורסת בצורה טוטאלית! העור שמסביב ליד שלי כבר נפוח ואדום מכסיסה. זאת התמכרות! הידיים שלי נראות כמו של חולת נפש.. ניסיתי הכל! התחיבתי, הדבקתי, מרחתי, אין מה שאתם רוצים ולא רוצים! מרה זה סתם חראטה. הפיתרון שלי הוא להתערב עם חבר או חברה. מומלץ עם חבר\ה שגם אוכלים ציפורניים. תקבעו מועד שעד למועד אסור לאכול את העור והציפרוניים. כשמגיע המועד ולא הצלחתם אתם צריכים לעשות איזה משהו שהחבר רוצה, מומלץ משהו שאתם ממש לא רוצים. ככה תחשבו כל הזמן- אם אני אוכל אני צריך לעשות את הדבר הזה שאני ממש לא רוצה. צריך כח רצון אבל קל לדבר. תמיד חלמתי על ידיים מושלמות ותמיד אמרתי לעצמי, זהו- ממחר אני מפסיקה אבל זה לא הולך ככה...

למעלה