קצב פרסום הרשומות שלכם

Ronit FL

New member
מה??

אינה, מה ולמה? את חשובה מדי בשביל לסגור את הבסטה!!!!

אני זקוקה לפרטיות קצת

הבלוג הפך מקום לא שלי. אולי יום אחד אפתח בלוג אחר. כרגע מחקתי אותו כי הוא היה ציבורי מדי עבורי.

../images/Emo45.gif אני בדעה שלו

חבל שסגרת מבלי לנסות אולי לתקן את הבעיה לפני שאת בוחרת בדרכי טיפול דראסטיות כאלה...

איך אפשר לתקן את העובדה שאנשים שלא רציתי

שיקראו את הבלוג שלי קראו בו ונחשפו לדברים הכי אישיים בנשמתי?

יש כמה אופציות

- לא מפרסמת את הבלוג. - לוחצת על הכפתור שבו אין באפשרותו של תפוז לפרסם את זה בעמוד הראשי. - במידה ואותם אנשים מסוימים קוראים ומגיבים, לחסום אותם. למחוק נראה לי כמו האופציה האחרונה בספר.

את זה אפשר לעשות לפני שהם גילו את הבלוג

אחרי שהם גילו ויש להם את הכתובת, גם אם אני אחסום אותם הם יהיו חסומים מלהגיב. זה לא ימנע מהם לקרוא את הדברים האישיים שלי שלא רציתי שיוודעו להם

כי היום זה בלוג

ומחר זה תוכן אחר שאנשים נקשרו אליו. גם בהודעה הרישמית של תפוז בקשר למחיקת קומונות היא מציגה תמונה שבה על פיה לא ימחקו קומונות בשל אובדן החשק של בעל הבית, ושרכוש ותוכן הקומונה כבר נהפך להיות כלל ציבורי. אני מאז ומעולם חושבת שבתפוז גם בלוגים יכולים להיראות באותה נקודת מבט. זה למה למשל התנגדתי לעובדה שBSBSBSBS מחקה את הבלוג שלה בזמנו.

בלוג וקומונה אלו שני דברים שונים

בלוג הוא אתר אישי. מקום פרטי שלי בו אני הבעתי את עצמי, בשונה מקומונה שכשמה כן היא - שייכת לקבוצה של אנשים שביחד כותבים ומעלים את התוכן שלה. הבלוג היה המקום האינטימי שלי עם התכנים הכי אישיים שלי. אני ממש לא מבינה איך הדברים הכי קשים שאני עברתי וחוויתי בחיי הפכו להיות רכוש של כלל הגולשים בתפוז. כל מה שאפשרתי לגולשים בתפוז זה חלון הצצה, וזכותי לסגור את החלון הזה אם הוא לא עושה לי טוב

לשונאי10

New member
מסכים אתך

זו בדיוק הסיבה לכך שמעולם לא פרסמתי ולעולם לא אפרסם נושאים פרטיים־אישיים־אינטימיים בבלוג שלי, בלוג הוא אמנם אתר פרטי אך כשמו כן הוא - אתר אינטרנט - וכל אחד רשאי לקרוא בו מפני שהבלוג נמצא במקום ציבורי. לכן לא כדאי לחשוף יותר מדי פרטים אישיים. צר לי מאוד שנפגעת מהבלוג שלך.

Bezalel P

New member
../images/Emo45.gif אני מסכים עם כל מילה.

הבלוג הוא המקום האישי והפרטי של הכותב. אם אינה מרגישה שהוא לא ממלא עבורה את הפונקציות הרצויות לה, זכותה להחליט שהיא סוגרת אותו. גם אם זה גורם לנו צער כקוראים שנהנו מהכתיבה שלה.

motior

Member
אני מצטרף לצער

אבל זה הבלוג של אינה וזכותה למחוק אותו אם אינה רוצה לפרסמו

wild orchid

New member
אני לי ממש אידאולוגיה מסודרת,

אני מפרסמת כשיש לי מה לומר ובעיקר כשיש לי זמן, מה שלא קורה הרבה ולכן אני מפרסמת פעם עד שלוש פעמים בחודש. אני לא מאמינה בלהפציץ ברשומות ובלוג שמתפרסמות בו יותר מרשומה אחת ביום בהחלט יאבד אותי. אין לי זמן וגם לא רצון לקרוא רשומה בכל פעם שלמישהו השתחרר השרוך בנעל. מניסיון אישי בלבד, ריבוי רשומות בהחלט מוריד את איכות הבלוג.

אני פרסמתי כל פעם שהיה לי מה לומר

זה עמד במומצע של רשומה ליום, והיו גם ימים עם שתי רשומות. אני לא חושבת שזה פגע באיכות שלהן, וגם אם כן זה לא ממש איכפת לי. בלוג כמו שהיה לי הוקם אך ורק בשבילי, בשביל לפרוק ולשחרר ולכן כל פעם שהיה לי מה לפרוק - פרקתי. אני צריכה להיות המרכז של הבלוג ולא מה נ/נעים/מזמין לקוראים

דנטל

New member
כותבת כשיש לי מה וזה עשוי לקרות לעתים רחוקות

לא מפציצה ואף אחכה כמה ימים אם יש לי מה לכתוב יום לאחר יום. לא אהיה מנויה על בלוגים שמפציצים. זה הדבר היחיד, מבחינת תדירות, שעשוי להשפיע על מנוי שאעשה. כלומר, לא אכפת לי כשבלוגר מעדכן פעם בכמה חודשים וזה לא יגרום לי לבטל את המנוי. כן אבטל מנוי אם בלוגר מעדכן כמה פעמים ביום. אין קשר בין התדירות לאיכות. בלוג כמו של חדשוטק שמתעדכן כמה פעמים ביום הוא איכותי למרות ההפצצה. מאידך, יכול להיות בלוגר שכותב רק פעם בשבועיים על השטויות המשעממות וחסרות התכלית שעברו עליו בחטיבה.

חדשוטק

New member
אז אני רוצה להבין

את מנויה אצלי או לא? (-; ולגבי נושא השרשור - בתור מי שבלוג אחד שלו מתעדכן בממוצע פעמיים-שלוש ביום, והבלוג האישי שלו זוכה לעדכון רק פעם או שתיים בחודש - אני מעיד שבאמת מדובר בחריגה אם יש בלוג שמתעדכן כל יום ולא מייגע. בעניין של חדשוטק, בגלל שמדובר בבלוג נישתי מאוד אני מרשה לעצמי להתפרע. אבל ב"קוטר" לעולם לא אפרסם רשומה - אפילו לא אחרי חודש BLANK - אם אין לי מה לכתוב. מבחינתי בלוג טוב הוא כזה שמצליח להנפיק פעם בשבוע רשומה טובה - לא קצרה מדי, לא אנציקלופדיה; כתובה בשפה כמה שיותר עשירה ומגוונת; ורצוי מעוררת רגש או משאירה נקודה למחשבה.

למעלה