קצב פרסום הרשומות שלכם

דנטל

New member
לא מנויה אצלך ../images/Emo13.gif

תדירות הפרסום בחדשוטק לגיטימית* ביותר למקרה של הבלוג הספציפי הזה. למרבה הנוחות, אתה מפרסם פה את כל העדכונים, כך שאני קוראת פה את התקצירים ונכנסת למה שמענין אותי, אחרת לא הייתי מגיעה לשם בכלל. *אם מישהו מרגיש צורך לפרוק את אשר על לבו כמה פעמים ביום - מי אני שאגיד שזה לא לגיטימי, אבל אני בטוח לא רוצה שלל הודעות על כך בתיבת המסרים שלי, גם כשזה כתוב לתפארת. מנסיון.

seymore butts

New member
מסכים עם החלק הראשון

אבל לדעתי בדרך כלל יש קשר בין תדירות לאיכות. הבלוג של חדשוטק הוא יוצא מהכלל המעיד על הכלל.

motior

Member
אני כותב בין פעמיים לשלוש בשבוע

בהתחלה הבטחתי להשתדל לפרסם רשומה אחת כל שבוע וגם עמדתי בזה... בינתיים אני חש צורך (ולעיתים גם יכולת) לפרסם בתדירות גבוהה יותר. פעם אחת ביטלתי מנוי לבלוג בגלל שפורסמו בו 6-7 רשומות קצרות ביום אחד בשבוע. לא עמדתי בזה. אני גם לא אוהב במיוחד בלוגים שמפרסמים אחת ליום - או כמה פעמים ביום - רשומה קצרה.

לשונאי10

New member
מעולם לא חשבתי על זה

ולא ייחסתי חשיבות לקצב הפרסום. כשיש לי מה לומר - אני כותב עליו. כבר קרה בעבר שפרסמתי באותו היום שתי רשומות שונות כי היה לי הרבה מה לומר בנושאים שונים, ומצד שני - היו מקרים שלא פרסמתי רשומה יותר משבוע. איני פועל לפי שיקולי מִדרוג (רייטינג) או תחרות. כשיש לי מה לומר ולכתוב - אני כותב, ומי שמעוניין לקרוא ולהגיב - מוזמן בברכה! דוגמה: כשהנושא החם בבלוג היה אלימות, לא פרסמתי כלום בעניין. והנה עכשיו, לא מזמן, היה לי מה לומר (הרבה אחרי שהנושא החם התחלף), וכתבתי רשומה על אלימות - שאף זכתה בתג הנכסף.

למעלה