קצרים לשני,ערב פסח

לא אשכח בכניסתי לים

לומר לעצמי את זה"מנצלת את זכותי המגדרית לצווח" זה כמו "תמות נפשי עם הפלישתים" רק בגרסה הנשית. יהיה נחמד לצווח כי אפילו בלידות לא עשיתי את זה (רק אח"כ על החצי כשאדי האדרנלין התחלפו במתקפת הורמונלית חסרת תקדים בעוצמתה).

שלשום הייתי בים עם הילדים

היה קפוא ומראש לא תכננתי להיכנס, אז רק ישבתי במים (הרדודים מאד) והשקפתי על הילדים (שהיו אי שם בתוך הים
). מתישהו הגיע גל קפוא וצווחתי, ואז שמעתי אבא ששיחק עם הבן שלו מטקות מבקש ממנו לזוז, כי הוא "פגע באישה הזאת עם המטקה"
. העמדתי אותו על טעותו...

מור שלז

New member
חג שמח שהתחיל עם ../images/Emo234.gifנסחפתי קצת...

היה לי קשה לקום הבוקר, בקושי גררתי את עצמי מהמיטה, השרירים עוד כואבים מאז הדואתלון בשבת, אבל יצאתי לפארק עם האופניים. יום שני זה אימון קבוצה, ועד שכבר יש לי הזדמנות לרכוב עם עוד אנשים, אני לא ממהרת לוותר על זה. מראש התכוונתי לעשות אימון קל. נתתי לחברה החזקים לצאת קדימה, והצטרפתי לקבוצה הפחות חזקה היום... תכניות לחוד, ומציאות לחוד. איך שהוא אחרי שעה עבודה, פתאום מצאתי את עצמי שוב בתוך הפלוטון של הקבוצה החזקה. ומאותו הרגע, האינסטינקטים של רוכבת הכביש שבי התעוררו לחיים, ופשוט לא יכולתי להרפות מהפלוטון. מד המהירות מראה 37-38, ולפעמים גם יותר, על הדופק השתדלתי לא להסתכל, השרדות. אחרי שעתיים פתאום מופיע המאמן לצידי ושואל בתמיהה: "לא אמרת שאת באימון התאוששות קל היום? לא אמרת שכואבות לך הרגליים?" אופס...
אבל זה כבר היה הסוף, אז כמובן שהמשכתי לדבוק בפלוטון. מה לעשות, כמה שמשמעת עצמית חשובה בספורט הזה, לפעמים צריך גם להרפות, להשתולל מדי פעם... הרווחתי את הקניידעלך של הערב חג שמח לכולן

ואם ביום שני לא בא לי?

היו לי כוונות טהורות להצטרף, סוף סוף, לאימון הקבוצה, שמתקיים בימי שני בבוקר בעין השופט. אפילו דחו בחצי שעה את ההתחלה, מאוד מתחשב. אבל כבר מאמש אני מתלבטת, כי לא בא לי להסתובב סביב המרובע איזה 8-9 פעמים לפני שממשיכים לכיוון באח גולני והלאה. נכון, אימוני מהירות נעשים בהקפות בד"כ, ולבד קשה לי להביא את עצמי לאימוני מהירות מדהימים. אבל הי, אני פה בשביל הכיף ובעצם עדיין קצת מקוררת וכו'... ובכלל לא בא לי לרדוף אחרי פלטון, ובעצם לא שחיתי מזמן... כשסל התירוצים התמלא, החלטתי שוב להתאמן לבד, הפעם לבע את הסימולציה שנדחתה משבוע שעבר, עם הקלות לפי ההרגשה ולפי מזג האויר. עם פתיחת שערי הבריכה, 6:00 בבוקר, זינקתי פנימה. 2 ק"מ שחיה, כולל סטים של מהירות (יחסית, כן? מהירה יחסית למדוזה), מקלחת זריזה ויוצאת לדרך על האופניים. רוח דרום-מזרחית עזה מנשבת, מה שאומר שאני עובדת כמו חמור בהלוך. בחזור מקבלים פרס בדמות רוח צד-גב. עוקפת שני רוכבים, אחד מהם מתקדם ורוכב לידי, מפתח שיחה, מסתבר שזה הבחור שמכר לי את האופניים הראשונים לפני שנה וחודשיים. עולם קטן. ממשיכה, עושה סיבוב בכרם מהר"ל, עוצרת באלונית עופר כדי להצטייד במים. החברים שלי מרצי חוף הכרמל שם, הרוב כבר התפזרו אחרי ריצת ההרים שלהם, נותרו כמה, אני מצטרפת אליהם לכמה דקות, לא בדיוק חלק מהסימולציה אבל ככה בא לי... החום כבד, האויר יבש, הרוח חזקה, האף שלי גם דולף וגם מדמם- שילוב מנצח של התקררות וחמסין. הגרון פולט שיעולים וקולות צרודים, ואני תוהה כמה זמן הוירוס הזה מתכוון להתנחל אצלי עד שיעבור אל העונג הבא. ממשיכה ברכיבה, מסיימת אחרי שעתיים ומשהו נטו ומחליפה לנעלי ריצה. תכננתי לרוץ שעה לפחות. אבל לא תכננתי שזה יקרה ב-38 מעלות חום ואולי גם לי יש חום. אינלימושג... יוצאת לכיוון החוף, למרות שמזמן לא רצתי אחרי רכיבה, הרגליים בסדר גמור, וכשהרוח בגב כבר רואים 4:30 דקות לק"מ על השעון מדי פעם, בלי לשים לב בכלל. מהבוקר אני שותה כמויות בלתי נתפסות, רק על האופניים שתיתי 2 ליטר לפחות, עוצרת בברזיה בחוף, שותה עד שמרגישה כמו מימיה וממשיכה. בסוף טיילת דדו פוגשת חברץ. אני כבר החלטתי שבחום ההזוי הזה גם 40 דקות יספיקו, כל המטרה היתה להרגיש את ההחלפה מרכיבה לריצה, לתרגל את ההחלפה, לא מעבר לכך. כבר חשבתי להסתפק ב-40 דקות ריצה אבל החברץ מצטרף אלי, אני תוך 2 דקות מחליטה שאפשר להסתובב, מסיימים בחוף דדו כשמאחורי 25 דקות ריצה בלבד. בלי שום נקיפות מצפון אני נכנסת למים לבושה במכנסי רכיבה וגופיית ריצה ופוגשת מדוזה גדולה. הים מזמין אבל טומן מלכודות. המדוזה מוציאה לי את החשק לשחות ללא משקפת. יוצאים מהמים ומקנחים בקפה במזנון על החוף. לא זוכרת מתי בפעם האחרונה רצתי כל כך מעט. אבל לא זכור לי מתי לאחרונה רצתי בחום אימים שכזה. פשוט לא בא לי... חג שמח לכולנו!

מור שלז

New member
מה שאת עושה כשלא בא לך... ../images/Emo24.gif

התעייפתי רק מלקרוא על האימון שלך, וזה עוד לפני הוירוס והאף הדולף סחתיין! מקוה שהיום את כבר מרגישה יותר טוב

omaopa

New member
חג שמח לכל בית ישראל!!

הבוקר התחיל בריצה פשוטה ונפלאה, בחברת פרטנרים נהדרים שעשו לי את הבוקר! שקט, רוגע, בלי הרבה טררם, נועם. סיבובים קטנים בסאקר בקצב שווה לכל נפש. התכוונתי לעשות 14, יצא לי קצת יותר מ-15 וממש בלי להרגיש. הנאה צרופה! היום המשיך בטירוף של ניקיונות שנמשך כבר כמה ימים. הרגליים כואבות ועור הידיים יבש. חשבתי הבוקר איך הכיף הזה הוא השחרור היחיד שיהיה לי היום. צדקתי לגמרי. מאז אני באטרף. מזל שנקבעה ריצה בהר איתן מחר

מור שלז

New member
חג שמח, ואיך היה בהר איתן?

מזדהה כל כך. גם אני לפעמים מרגישה שריצת הבוקר, או הרכיבה, הם השחרור היחיד שיש לי בכל היום. חופשה קטנה מהחיים, על הבוקר, לפני שמתחילים את האטרף איזה כיף שקיבלת את הבוקר השקט, הרגוע הזה, עם פרטנרים נהדרים, לפני כל הטירוף של היום.

חג אביב שמח ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

היום פעם ראשונה שהתעוררתי מוקדם במיוחד בשביל ריצה. עדיין על הליכון. עדיין בחדר כושר. מה רבה היתה האכזבה שהיה סגור
עוד עברה לי בראש המחשבה לרוץ ברחובות העיר, אבל השרב והעליות של עיר הכרמל קצת הפחידו אותי
לא נורא, תמיד יש מחר

למה את כל כך פוחדת מהעליות של הכרמל???

את לא חייבת לרוץ את העליה של בית אורן. עליות באות והולכות ואת רק תתחזקי בזכותן והמישור ירוץ לך מהר יותר וקל יותר... התברכנו בעיר כל כך כיפית לריצה- יער, הרים וחוף- רק תבחרי איפה בא לך להזיע. עליות יכולות להיות חברותייך הטובות ביותר, הן אינן האוייב שלך! תני להן הזדמנות, אחר כך לא תביני איך יכולת בלעדיהן
נסי את העליות של שויצריה הקטנה, הן קצרות, הנוף מדהים ואולי בטעות גם תגלי שבכלל הכי כיף זה לרוץ בסינגלים בשטח ולאו דוקא להשאר על אספלט. לרוץ בתוך מכון כושר? רק במקרה של סערת שלגים, אם בכלל...

wonderMem

New member
חג חירות שמח ואביבי ../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

ביליתי את רוב היום בים - בשבילי זה החופש האמיתי
רק תנו לי ים ו
- אושר טהור!! שחיתי כה וכה (משגע אותי שאין לי דרך אמיתית למדוד מרחקים בים) ופשוט כל כך נהניתי!! חג שמח!!

tamark4

New member
הכי כיף !

קודם כל, כמו בריצה אפשר פשוט לשחות ע"פ זמן . אפשר לשחות במקום כמו חוף הצוק (1.6 כל כיוון מסוכת המציל למרינה) או כל חוף אחר "מדוד" . יש שעוני GPS שניתן לשחות איתם - לשים בכובע ולא על היד. (אל תשאלי אותי איזה - אני האדם הכי פחות מגודג'ט במים - אבל יש לי חברים קצת יותר מתוחכמים)

wonderMem

New member
../images/Emo51.gif על הרעיון לרכוש גאדג'ט חדש...

זה תמיד משמח אותי
גם בחוף פרישמן המציל עדכן אותי שיש משולש של 500 מטר, אם שוחים מהסוכה אל השובר הצפוני, ממנו אל הדרומי ואז חזרה. אבל יש שם קטעים עמוקים מאד, שאני מעדיפה לעקוף, אז מתבלבלת לי הספירה... אני אברר על השעונים. חג שמח!

למעלה