לקחתי את המרתון הזה בהליכה ../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif
באמת בהליכה: הלכתי כל כך הרבה... נתחיל מזה ששוב מרתון במחזור. האם זו דרכו של הגוף שלי להגיד לי שאני טיפשה, ונעל, ונמאס לו ממני באופן כללי? נמשיך בזה שהיה מזג אוויר סוף - קצת קריר וקצת חמים עם רוח פרצים בדיוק בכיוון הנכון. התחיל נהדר, אך ברם אולם מקילומטר 20 בערך הבנתי סוף סוף על מה מור מדברת כשהיא מדברת על בחילה ובטן מתהפכת. בניתוח שלאחר המוות מסתבר שלקחתי יותר מדי ג'לים, יותר מהרגיל, כי עמית דחף לי לפי הספר, ואני בכלל רגילה להרבה פחות, ושתיתי המון, כי היה חם ואנחנו לא מאוקלמים - כשיצאנו לטייפר עוד היה קפוא.. בקיצור, בחילה של הלייף עם דמיונים (או שלא) של הצטמצמות הראיה, עם בעורף זיכרון של הבחור שמת בשבוע שעבר במרתון, והתוצאה: ניהול משבר על ידי הורדה למהירות של צב דרוס עם הליכות רבות שהיתדרדרו עם התדרדרות המצב לחצאי קילומטרים שלמים של הליכה. את כל העליות של ניוטון הלכתי! אחרי שחרשתי עליהן כל החורף כדי שלא יגדלו!! חרוש וחזור, לא סתם. נורא. יודעת שזה הזמן למלמל לעצמי את מה שאני תמיד אומרת: שמה שחשוב זו הדרך, ושרצות איטיות נהנות יותר.. וכו. אבל תחושת ההחמצה לא עוזבת אותי. למרות שאני יודעת שעשיתי כמיטב יכולתי. לא יכולתי. הבחילה היתה כה חזקה. הילדים עזרו, חיכו עם שלטים לקראת הסוף, המתוקים, ורצו איתנו קצת. אבל אפילו בסטנדרטים מרחיקי הלכת שלי זה מוגזם. בכל אופן, סיימתי את מרתון בוסטון. לפני שהוציאו את האוויר מהשער.. סיימתי. קצת עצוב.