קצת באיחור - התפקדות אוגוסט

Rioter

New member
קצת באיחור - התפקדות אוגוסט

שם: גיל: עולה לכיתה: סניף: תפקיד בסניף: איך היה המחנה? ולמי שהיה בקורס - איך היה? צרפו תמונה שלכם.
אני מקווה שהחודש הזה יהיה נעים ושקט יותר..

Rioter

New member
../images/Emo196.gif מתפקדת...

שם: שיר גיל: עוד ארבעה חודשים 14 עולה לכיתה: ט' סניף: ראשל"צ מערב תפקיד בסניף: לא ידוע איך היה המחנה? לא הייתי ולמי שהיה בקורס - איך היה? ממה שהייתי - היה.. פסדר אין לי תמונה כרגע, בהמשך

idanshaf2

New member
מתנצל על האיחור.. מתפקד

שם: עידן שפריר גיל:אוטוטו 23 סניף: כפר שמואל אימפריה! תפקיד: מרכז איך היה המחנה: קשה אבל כיף חיים!

מתפקדת...

שם: שירלי שוט גיל:17 בקרוב... סניף:ראשון מה גונג ערב! תפקיד: השנה תרבות ומזכירות..שנה הבאה הדרכה ומזכירות איך היה המחנה: חביב!

מתפקדת...

שם: לילך ירושלמי גיל: 16 עולה לכיתה: יא' [אבל'ה] סניף: ראשל"צ מערב האימפריה הבאה
תפקיד בסניף: השנה הייתי מדריכת ח', טכני ומזכירות. המחנה: בשתי מילים, כייף ו-ה-ז-ו-י-
תמונה בהמשך.... המחשב שלי עבר פירמוט....

cenas girl

New member
מתפקדת:)

שם:חן אבידור גיל:עוד חודשים 15:))) עולה לכיתה:י' סניף:ראשוןןןן מלכות
תפקיד בסניף:מדריכה. איך היה המחנה? הכי כיף בעולם! שיהיה לנו חודש מדהים:)

Mgedera

New member
מתפקדת[פעם ראשונה!]

שם: גל גיל: עוד פחות מחודש 15[!!] עולה לכיתה: י' סניף: גדרה תפקיד בסניף: השנה הדרכתי גימלים איך היה המחנה?מעולה במיוחד אחרי שזכינו ב4 גביעים ותמונה נוותר חח..

assafein

New member
מתפקד../images/Emo70.gif

שם: אסף אינהורן גיל:15 עולה לכיתה:י' סניף: נעלה
תפקיד בסניף: רכז טכני איך היה המחנה? היה כיף בקור של הבית
ולמי שהיה בקורס - איך היה? היה הכי כיף בעולם, רק חבל שעברה כבר שנה

מתאושש עלק...

לקורס מדריכים יצאו השנה 2 אני וחברה שעזבה ביום ה2 ולמחנה בכלל לא יצאו.. נקווה שהוא יתאושש באמת השנה..

anat135

New member
../images/Emo176.gif מתפקדת!!!

שם:
ענת.. גיל:
עוד חודשיים ו17 יום.. 15.. (אבל מי סופר?!) עולה לכיתה:
י'. סניף:
זכרון.. תפקיד בסניף:
הדרכתי ה'. איך היה המחנה?
כיייףףף

מתפקד

שם:עמרי גיל:14 עולה לכיתה: ט' סניף: גדרה תפקיד בסניף: בוגר (כרגע) איך היה במחנה : היה כיף במחנה , בייחוד הפרסים.. בכל זאת 4 פרסים.. ולמי שהיה בקורס - איך היה? היה ממש כיף בקורס.. קורס משו לגבה.. מחלקה 7 שולטייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים

shelly17gedera

New member
בלייכר י'מכוערררר

שכחת לציין את משחקי הדמקה המטורפים איתי =P אהמ.. אני יותר טובה אתה סתם קרציה (=

orlupo

New member
מתפקד!

שם: אור גיל: 14 עולה לכיתה: ט' סניף: ראשל"צ תפקיד בסניף: השנה חניך ח'... שנה הבאה כנראה, סדנאות. איך היה המחנה? דעתי כמו של עידן: "קשה אבל כיף חיים!" ולמי שהיה בקורס - איך היה? כמו במחנה..

מתפקדת...

שם:מור גיל:15 עולה לכיתה:ט' (נשארתי גן...) סניף:זכרון יעקב! תפקיד בסניף:בוגרת(נכון לעכשיו) איך היה המחנה?-אני לא הייתי ...כי אני חולה..=[ איך היה בקורס?-היה מאוד מאוד כייף...ואני מתגעגעת לכולםםםםם... נצל"ש: בקשר לקוראים לי ג'ו ...היום שהיינו במקלט במלון...(כי דודים שלי במלון בזכרון)אז שרנו שלום קוראים לי ג'ו... ונזכרתי בכם..(בקורס)...חחח

זה אברי... לא עברי חחח

ולא... סורי לא זוכר... אם את נשארת במכבי.. אז אני צריך לראות מי זו.. חחחח תבואי אליי באיזו ישיבה או מתי שתראי אותי ... תגידי "היי אני מור" חחחח

למעלה