קצת באיחור - התפקדות אוגוסט

../images/Emo13.gif

מאיפה ידעתי שזה אתה? או מאיפה ידעתי על החניך? העיקר הוא בסדר עכשיו?

מאיפה..

מאיפה ידעת מי אני? .. וגם מאיפה ידעת על החניך? .. וגם מי את? חחחח (נועה לא אומר לי הרבה...)

אז ככה..

אני יודעת על החניך כי אני זו שניסתה להרגיע אותו ליד השירותים (אם אתה זוכר..
). וידעתי מי אתה כי באתי עם רז לבקר את החניך שלך בסניף, והוא אמר לי את השם שלך. אז חיברתי עכשיו 1+1 וניחשתי שזה אתה.
אני נועה, מראשון מערב, עולה לשישית.

אממ..

אההה... נכון... חחחח שאח"כ כזה אמרתי לך "תודה נועהה.. אנחנו נסתדר" .. ? משו כזה.. ששאלת אותי איך אני יודע את השם שלך? חחחח (אם זו לא את.. איזה פדיחות חחחח)

מתפקדת.

אחרי שלא הייתי פה הרבה זמן...
שם: נועה. גיל: 15. עולה לכיתה: י' (הצילו..). סניף: ראשון מערב. תפקיד בסניף: ממ השנה הייתי סדנאות. איך היה המחנה? מדהים
ולמי שהיה בקורס - איך היה? בקורס.. היה שווה ביותר (הייתי לפני שנתיים, נו.
).

A m b a G a l

New member
טוב אז גם אנייי...

שם:ענבל גיל:15 כבר שבועעע :] עולה לכיתה:י' סניף:גדרה שליטהה :] תפקיד בסניף:הדרכתי ד'.. איך היה המחנה?היה שולללללטטט.. באמתת!! במיוחד בסוףף.. הגביעיםםם... :]

WTF7

New member
מתפקד מאוחר...

שם:דין גיל:13.8 עולה לכיתה:ט סניף: גדרה רולז! תפקיד בסניף: בוגר (עד שאני אחליט מה אני רוצה להיות בסניף) איך היה המחנה? לא הייתי
בגלל משהו שקרה ביום הלפני אחרון של הקורס.. ולמי שהיה בקורס -שולטטטטט לא חשבתי שיהיה כל כך כיף...

הראלדר

New member
מתפקדת

שם: טליה גיל: 13 וחצי עולה לכיתה: ט' סניף: גדרה ד_ד תפקיד בסניף: אין בנתיים איך היה המחנה? אמ.נחמד.. ולמי שהיה בקורס - איך היה? מדהים

shaialbelda

New member
אני לא ממש פעילה כאן אבל שיהיה -

שם: שי אלבלדה גיל: 16.7 עולה לכיתה: י"ב סניף: ראשל"צ! תפקיד בסניף: הדרכתי ח' שנה שעברה, לגבי השנה עוד לא ידוע איך היה המחנה? : סבבה איך היה הקורס?: כנ"ל! צוות קורס 06 לפנים עכשיו נותר לי רק להבין איך תוקעים פה תמונה.... :)

מתפקדת O:

שם: שקד גיל:14 עולה לכיתה: ט' סניף: ראשל''צ מערב תפקיד בסניף: אנאערף. איך היה המחנה? לא הייתי ^^" ולמי שהיה בקורס - איך היה? לא הייתי ^^"

רחלונה

New member
מתפקדת :]

שם: רחל גיל:15 עולה לכיתה: י' סניף: עמידר -->הבית השני שלי .. תפקיד בסניף: שיאים איך היה המחנה? פייייי היה טוב וטוב שהיה ולמי שהיה בקורס - איך היה? לא הייתי חח

Snow fairy

New member
:]

שם: מאיה:]. גיל: 15 [15 ו-4 ימים ליתר דיוק^^]. עולה לכיתה: י'. סניף: מכבים. תפקיד בסניף: שנה שעברה הדרכתי ה' מודיעין. איך היה המחנה? לפניםםם
. ולמי שהיה בקורס - איך היה?- תמונה מהמחנה:]

למעלה