קצת באיחור - התפקדות אוגוסט

Snow fairy

New member
אני לא היחידה;]

באמת שאנחנו אחלה בני אדם, בתור סניף אנחנו קצת מתנשאים, זה הכל

anat135

New member
זה הכל...

זה מספיקק...חחח מאיה את יודעת שהכל מאהבה, נכון?

Digital0

New member
מתפקדת..

שם:שקד גיל:15 עולה לכיתה:י' סניף:זכרון! תפקיד בסניף:הדרכתי ד' איך היה המחנה?- היה ממש טוב!! ולמי שהיה בקורס - איך היה?- הייתי בקורס שנה שעברה.. והיה ממש טוב!!

שקד9

New member
אברי.. חח שיניתי שם.. כנס

חחח מה קורה?? צוות ד' 2006 אימפריה!!

שקד9

New member
חחח עלק ברוכה הבאה למקום.. חח

אצלי הכל מעולה!! שנה הבאה.. ממ להדריך ז'.. נראה לי.. או ו'..

וואי..

גמאני רוצה להדריך ז' שנה הבאה! .. חחח אולי יחד גם היתה לנו פעולה עכשיו עם השכבה (כל השבישיסטים) .. ועשינו כזה שלכל אחד יש דף וכותבים עליו מה חושבים שהוא אמור לעשות שנה הבאה... מתוך 20 וכמה אנשים... 16 אמרו שאני צריך או להדריך ז' או ח' וכל השאר אמרו לרכז שכבה או לרכז סדנאות! חחחח

שקד9

New member
לרכז שכבה? אתה יכול בכלל?

אתה לא צריך להדריך שנתיים בשביל זה..? חחח וח'? זה לא קשה?

anat135

New member
לא צריך -

לא צריך שנתיים הדרכה. נראה לי שמספיק שנה סדנאות שנה הדרכה... וזה מה שעשית, לא?

כה זה מה שעשיתי...

ולא'דע אם זה חובה שנתיים הדרכה כי גבעתי עצמו כתב לי או להדריך או לרכז שכבה.. חחחח ו...להדריך ח' זה קשה.. אבל חוויה אדירה! חחחח וכן ... הייתי סדנאות ואז מדריך.

להדריך ח' זה...

כייף!! יש לזה את הקשיים שצריך לעמוד יותר בלו"ז של העברת תכנים.... ובאמת להבין איך לעשות את זה בצורה שהם הכי יבינו את המשמעות של מכבי... אבל זו חוויה, ולי אישית זה נתן יותר אחריות. כי אתה אחראי בעצם על השיכבה הבאה שתכנס לסניף... על הדור הבא... איך הם יהיו, ישקיעו, יתמידו....או להיפך.... ואם נותנים לכם את האפשרות להדריך ח', מניסיון, אל תוותרו על זה!

חמודה...

חחח תודה לילך.. אני לא אוותר על זה כמובן.. אבל יש יותר טובים ממני לזה שאני רוצה שהם ידריכו ח'

5may5

New member
קצת באיחור אופנתי אבל...מתפקדת =]

שם: מאי חנינא עולה לכיתה: יא'.....כן כן אני מזקני העם =\ סניף: רמת עמידר תפקיד: השנה הייתי בסדנאות... איך היה המחנה? המחנה היה מדהים! הכי נהנתי בעולםם ולא הייתי בקורס...שנה הבאה אני מקווה להדריך שם =] המשך חודש מקסים לכולם...
!!!!!!!!

מתפקדתתתתתתתתת !!!

שם: חן שרון גיל:15 עולה לכיתה: ט' סניף:אור יהודה !!! תפקיד בסניף: ללא ידוע כניראה הדרכה ! איך היה המחנה?היהי הכי שכונהההה בעולם היהה כל כך כיייףףףף !!! ולמי שהיה בקורס - איך היה? היה מדהיםםםםםםם אחלה חוויה ממקום למקום ! :] קורס 2006 משהו משהו משו אשששששששש :p

למעלה