קצת באסה

Adidason326655

New member
קצת באסה

אחרי ההופעה כל העולם התחיל לשמוע פינק פלויד. לא יודע למה זה מבאס אותי. אהבתי לשמוע אותם לבד. כל פעם שאני שומע מישהו מדבר עליהם בא לי לצעוק לו : מה אתה מבין. לא יודע למה אבל זה מעצבן אותי לגמריי.

מעניין

האם תוכל לספר לנו איפה נתקלת באנשים ששומעים פינק פלויד אחרי ההופעה? ולגבי החלק השני - הכעס - אין שום צורך לכעוס. שמח על כך שהם מגלים להקה נהדרת.

Adidason326655

New member
תראי

אני תמיד הייתי אחד ששומע אותם. עוד מילדות. אני לא כל כך מבוגר אמנם אני רק בן 14 אבל אני יכול להגדיר את עצמי כמבין גדול במוסיקה יחסית לבני גילי. פתאום כולם מתחילים לשמוע אותם. והם כל כך מתלהבים מהם. אני שמח ת'אמת שאנשים מתחילים לשמוע אותם אבל לא יודע למה בא לי לצרוח להם : אתם אפילו לא מבינים! אבל אחרי הכל סבבה, אולי ככה יהיה על הלהקה יותר לחץ לבוא לארץ
ובכל חור יש אנשים חדשים ששומעים את הלהקה. וביחוד את השיר COMFORTABLY NUMB כי הוא היה הכי מלהיב והכי מודרני.

מה פלצני בזה?

כ"כ הודעות לקוניות כאלו אינן מקדמות את הדיון. סתם פוגעות.

itaikuskus

New member
אבל הוא צודק

ההודעה הזאת באה מנבכי נשמתו של ילד בן 14, אני גם הייתי ככה ולא כל כך מזמן, שפשוט שומע משהו אחר מהסביבה הכללית שלו, והחשיפה של הסביבה ללהקה שהייתה יחודית רק לו מתסכלת אותו וגורמת לו להרגיש כמו שמתבגר בן 14 צריך להרגיש. זה טבעי, זה נכון, זה יעבור לו.

אולי אתה צודק...

אבלנראה לי שבני ה-14 כאן אולי קצת ייעלבו מהניסוח הקצת "מתנשא". לכאורה.

Adidason326655

New member
אני לא נעלב

אני לא מבין למה כולם מנסים לפרש את העצבים שלי. הפכתם את זה לנושא המרכזי בפורום. קצת מוזר לא?! ותאמין לי, זה שאתה בן (אני לא יודע כמה) ואני בן 14 לא אומר שהאהבה שלי ללהקה פחות גדולה משלך ושאני נהנה מהמוסיקה פחות. אולי ההפך.

aviah

New member
תשמח שלא חיית בתקופה

שהיו שרים אותם בטיולים שנתיים...

Magi¢ Girl

New member
אני כל כך מזדהה...ולא רק לגבי

פינק פלויד,לגבי עוד אמנים...

סלע 1

New member
אני בהחלט מבין את ההרגשה

גם כשיצאו הסרטים של שר הטבעות הרגשתי דומה. משהו שהיה ""שלי"" הפך פתאום מספר שרק חוג קטן יחסית הכיר לסרט שכל העולם ואישתו מדברים עליו ופתאום ילדות קטנות כותבות בפורומים הודעות בסגנון "יו, איזה מאמי הלגולאס הזה". יש כאן קונפליקט: מצד אחד אני רוצה שאחרים ידעו להעריך את הדברים שאני אוהב ומעריך, ומצד שני יש משהו נחמד בזה שאוהבים דברים שונים, לא כמו "כל אחד". אני מרגיש לא נוח בסיטואציות בהן אני מוצא את עצמי פתאום במיינסטרים מבחינת ההעדפות האמנותיות שלי.

shay or eli

New member
פינק פלויד

זאת להקה שקוסמת לאנשים בהרבה מקרים כי המוסיקה שלה פונה אליהם בצורה מאוד אישית. לשמוע אלבום של פינק פלויד זאת בד"כ חוויה די יחידנית - זאת לא להקה שתשמע בדיסקו סוער או בשירה בציבור עם הדודים. אבל זאת תכונה שעומדת בניגוד לפופולאריות של פינק פלויד. ולכן הרבה מעריצים מרגישים כשהם מדברים עם אנשים אחרים על פינק פלויד, בעיקר עם אנשים שהם לא "פנאטים" של הלהקה, שמשהו קצת התקלקל, שחוויה אישית שלהם נחשפה. גם לי זה קרה.

אצלי ממש לא!!!

רוב החברות שלי לא שומעות פיהק פלויד אומנם התאספנו כמה בנות ליראות את ההופעה אבל זה היה מיעוט ככה שלרובלא יצא ליראות את ההופעה ולהיתפעל ולאהוב. . . אם זה דווקא היה קורה הייתי שמחה להגד לכום: "אמרתי לכם זו להקה טובה"

aviah

New member
אינדיוידואליזם הוא תופעה אוניברסלית

ופינק פלויד היו מהראשונים לגלות את זה.

Shakty

New member
אם אתה שומע פינק פלויד כדי להיות

מיוחד - אז דע לך שיש עוד כמה מיליונים מיוחדים כמוך - רק בארצנו הביצתית והקונפורמיסטית לעייפה יכול להיחשב מי שמאזין לפינק פלויד במקום לשרית חדד למיוחד. אני לא אוהב את הניכוס (מלשון נכס) של הלהקה הזו - זה לא הופך אותם לפחות טובים בגלל שהם פופולרים. כל כך עמוק מוטמע אצלנו העניין שהיחס בין איכות לפופולריות הוא יחס הפוך - שקשה לנו לקבל להקה שהיא גם מצליחה מסחרית וגם לא מתפשרת באמנות שלה.

אומי5

New member
אני חושב שאני יודע להגדיר ת'בעיה...

הבעיה שלנו בעצם היא לא שמלא אנשים ישמעו פ"פ אלא שהם ישמעו אותם כי זה פופולרי ואחרי חודשיים יפסיקו ... זה כאילו מפריע לנו שמישהו קונה בחנות דיסק של פ"פ יחד עם דיסק של סבלימינל . בכללי אני חושב שצריך לחוקק חוק שמי שקונה דיסק של פ"פ צריך לשמוע אותו בפעם הראשונה לבד לכל אורכו בלי הפסקה.....

shay or eli

New member
גיוון זה דווקא חיובי

אחת מההנאות שלי זה לשמוע דיסק של קינג קרימזון ומיד אח"כ את האחיות פיק

אומי5

New member
גיוון זה חיובי

אבל לאו דווקה במוזיקה. אני לא מתכוון שצריך לישמוע רק להקה או סגנון אחד . אני אישית ככל שאני שומע יותר להקות איכותיות קשה לי יותר להנות ממוזיקה שאהבתי פעם (אחרי ג'ימי לשים איפה הילד .....). כמובן שלא באמת מפריע לי שמישהו קונה כל מיני יחד ,ניסיתי להגיד שזה מציק בעין כי זה "מוזיל "(זול) את הלהקה זה כאילו הופך אותם ללהקה פופלרית וזמנית....

למעלה