קצת באסה

אומי5

New member
שיר קליט

זה שיר שאם תשמע אותו פעמיים ,אפילו אם לא ממש תאהב אותו תמצע את עצמך מזמזם אותו..... הבעיה היא עם שירים קליטים ברדיו שמושמעים 20 אלף פעם בשבוע (ע"ע גלגל"צ) אתם יודעים איזה מעצבן זה ש"בלונים בלונים "נדבק לכם למוח?

new revolution1

New member
קצת עצוב

לגלות שרק עכשיו אנשים מגלים את פינק פלויד. הקהל הוא בעיקר צעירים, אז יש הצדקה לחוסר הידיעה ובכל זאת- עצוב במקצת. אני חושבת גם שזה לא ימשך זמן רב, אנשים יאזינו להם, יקנו עוד דיסקים ואז יגלו שלא כל השירים שלהם הם כמו השירים שהם שרו בלייב. מה שקצת אכזב אותי לגבי פינק פלויד בהופעה שלהם בנוסף לקצת חוסר אנרגיה ומתח בין שני חברי להקה, זה שהם שרו שירים שהם מוכרים ואהובים, הלכו לפי כמות הרייטינג של השירים ולא לפי תחושה. יש עוד הרבה שירים טובים (ופחות אהובים) שחבל שלא ניגנו אותם. המאזינים החדשים בטח מצפים שכל השירים שלהם יהיו זהים לשירים ששרו בלייב וזה ממש לא נכון. פינק פלויד ידועים בדרך הלא סלולה שלהם. בחיפוש הלא פסוק אחר משהו מיוחד דבר הגרם לחוסר עקביות בסגנון המוסיקה שלהם. יום טוב.

One Echoe

New member
מה?

מתי לאחרונה דיברת עם רוג'ר ווטארס? ומה כ"כ מוכר בבריד שלא יהיה מוכר בטיים?

new revolution1

New member
הרשה לי להסביר..

כמובן, שזאת דעת יחיד, מזווית הראיה שלי. אני חשבתי שיכלו לעשות יותר. השירים שהם שרו די מוכרים. זה מה שאמרתי, ובאמת יכול להיות שהשירים היו עפ"י בחירה שלהם, אבל אני חושבת שזה היה גם ע"י השפעה של אהובי הקהל.

מוכר מהעבר..

לפני שנה- שנתיים גם אני הייתי מתעצבנת מכזה דבר. היום הייתי שמחה אם זה היה קורה. [
זה יעבור לך..]

CigaretteBurn

New member
הו... נכון. אני זוכרת שקראתי בעיתון

יומיים אחרי לייב8, שגדלה רכישת הדיסקים שלהם... כמו שנורא שנאתי שאחרי שנינט שרה היהודים, פתאום מלא אנשים שאני לא אוהבת התחילו לשיר את זה גם, אבל אני חושבת שזה עבר להם... הממ, טוב. זה בטח לא קשור. בכל מקרה, אני חושבת שזה דווקא די נחמד שבסופו של דבר אנשים "מגלים" את פינק פלויד... ואולי הם עדיין לא מכירים אותם ולא יודעים עליהם הכל, אבל אם מישו באמת נקשר למוזיקה הזאת הוא ישאר איתה ועם הזמן יבין את המילים והסיפורים וכל הדברים האלה. הו.. אני מקווה שאני לא אומרת המון שטויות.

adonhashlulit

New member
יש בזה משהו

חוץ מזה הקהל החדש מוריד שיר-שיר שלהם, ומתייחס אליהם כאילו הם עוד להקת גלגל"צ (לא שאלה קיפחו את פ"פ לאורך קיום התחנה, למרבה הצער).

למעלה