קצת השתוללתי

cckuki

New member
קצת השתוללתי

השבוע אז הנה קצת תמונות עשיתי המון מדבקות חלון, כמו כולם נראה לי הסתבכתי עם ההוצאה מהניילון אבל הנה כמה דוגמאות לכאלו שהצליחו לי (ויש עוד הרבה)

cckuki

New member
וגם קצת קופסאות

יצא בסדר יחסית להתנסות ראשונה

cckuki

New member
ועוד

הקופסא השנייה שעשיתי ואותה אני יותר אוהבת

michal24

New member
שאלה על המתקן לדפים -

זה מפיות שהדבקת ?? ועל זה שמת לכה או שלא ? בכל אופן נורא יפה

cckuki

New member
על כל הקופסאות והמתקן

לדפים מודבקות מפיות את החמניות לקח לי שעה לגזור! בכל אופן הוא מצופה בלכה ספריי

העבודות מ-ק-ס-י-מ-ו-ת ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אהבתי מאוד מאוד את הקופסה השניה, אבל יש לציין שגם השאר היו יפות מאוד לטעמי. ישר כוח. סאני.

hazy jane

New member
שאלה? באיזה סוג צבע השתמשת ו-

האם מרחת לכה מעל - ואיזו?

cckuki

New member
כולם צבועים בצבעים אקריליים

ומצופים בלכה ספריי

ShirYaki

New member
הכל מקסים!../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif

אתי@

New member
הי קוקי, העבודות שלך ממש יפות

וגם אני אהבתי במיוחד את הקופסה השניה ואת המתקן לניירות. בקשר לקופסה השניה, יש לי שאלה, אם אפשר: אחרי הדבקת המפית - מרחת עליה צבע כלשהו או משהו אחר? אני שואלת משום שזה נראה כך, כלומר נראה שהמפית לא "נקייה".

cckuki

New member
יש עליה לכה

וגם סטפ 1+2 מרחתי קצת צבע זהב בצדדים וגם טשטשתי אותו עם מכחול ככה שזה לא נראה אחיד המפית במציאות לא נראית מלוכלכת

idithgal

New member
מקסים - וגם שאלה (לך ולכולם..)

אני מאוד אהבתי את הקופסה הסגולה. לגביי החמניות: מילא הגזירה, אבל אביבה המליצה לצבוע בלבן מתחת להדבקה (ובאמת אחרת זה נעשה שקוף כששמים ספרי) אז איך הצלחת (אם) לצבוע בדיוק מתחת לפרח בלבן? או שלא עשית את זה? אני ממש ביאוש מהעניין, כל העבודות על משטח כהה נהרסות לי עם הספרי, ומכיוון שזה מגשים חייבים ספרי. אביבה? מה את אומרת? תודה, ושבת שלום (טוב, אצלנו רק התחילה.... :) )

cckuki

New member
צבע לבן

במפיות הגדולות יותר סימנתי עם עפרון על הקופסא את גבולות המפית ואז צבעתי בלבן בפרחים לא צבעתי בלבן אלא צבעתי את כל המשטח בצבע אחד - הגוון הצהבהב הזה מכיוון שהוא בהיר לא היתה בעיה

למעלה