קצת השתוללתי

michal24

New member
רגע, רגע, מה נהיה שקוף כששמים לכה?

כי אני עד היום אף פעם לא תבעתי בלבן מתחת למפית, אבל דווקא התכוונתי להתחיל לרסס לכה, שגם את זה עוד לא עשיתי, ועכשיו אני תוהה אם כדאי. הסבר, בבקשה.

av_i_va

New member
עידית יקירתי../images/Emo140.gif

על מגש - לא שמים לכה. שמים חומר חאר ובכך - למעשה אני אפתח נושא חדש שלא יתפספס בין כל ההודעהות.

idithgal

New member
א. אחכה להסבר וחוץ מזה-

לגביי נעשה שקוף - אז זאת אותה בעיה עם קופסאות וכו´ - אם לא צובעים בלבן (או בהיר) מתחת המפית נעשית שקופה וזה לא יפה. לגביי חומר למגשים, אז האמת שראיתי דוגמא בחנות לחומר ששופכים והוא נראה ממש כמו זכוכית. הבעיה שהוא מאוד יקר (14 $ לקופסא קטנה), אז כבר קניתי כי היה לי קופון של 50% הנחה אבל עוד לא השתמשתי. אשמח לשמוע אם יש עוד דרכים. לגביי המפיות אני מבינה שאין פתרונות "קסם" צריך צבע בהיר...

av_i_va

New member
אם תהפכי אתהאותיות....../images/Emo8.gif

תגלי שזה "אחר" הקלדה מהירה.... פשוט חומר אחר אפתח הודעה אבל רק מחר שקודם אביא את השם המדויק

max63

New member
../images/Emo151.gifהצעה משושעשעת...

אני בעד שנשמור כאלו טעויות הדפסה קטנות ואולי נפתח סלנג פורומי. הצעה ראשונה: במקום "אחר" יש לרשום "חאר" ובמקום... טוב, אולי זו הצעה לא כל כך טובה. לא נרצה שמבקרים חדשים בפורום יחשבו שדרושה תוכנת פיענוח כדי לקרוא הודעות. נראה שאני זקוק למנוחה...

psa

New member
cckuki , נהניתי מאוד מעבודותייך, כל

הכבוד. מבקשת לדעת, מה השם המסחרי של צבעי החלון שהשתמשת? הכנתי כמה מדבקות וזה היה בסדר. הכנתי פרה חמודה ,צבעתי קודם את קווי המתאר החיצוניים והפנימיים. למחרת מלאתי את הדרוש עם לבן. השחור שהיה כבר יבש ,נמרח ככתמים חומים על הלבן. הסגול של הפעמון הפך להיות שחור. אין לי מושג מה קורה פה. מצרפת תמונה כדי להראות את תוצאת "הרת האסון"
הריבוע הכחול מורה על כך שהמדבקה נקרעה. בתמונה ניתן לראות את הכתמים החומים ש"נמרחו" על הלבן. תודה ויישר כח

cckuki

New member
טוב יש לי כמה סוגים

הייתי בכמה חנויות ובשום חנות לא הצלחתי למצוא את כל הצבעים שרציתי התוצאה היא שיש לי 3 סוגים שונים של צבעים (עדיין לא בכל הגוונים) הראשון שקניתי כתוב עליו SUNSHINE והוא בא בבקבוקים של 50מ"ל ויחסית נוח לשימוש למרות שהתוחם ממש קשה ויש לי גם בקבוק שכתוב עליו GLASSPAINT בבקבוק של 59מ"ל והוא היה הכי זול 10 ש"ח לבקבוק אבל לדעתי גם הכי גרוע, הוא מאוד נוזלי וקשה לצייר בלי לעלות על הקווים הקודמים וגם הצבעים הבהירים יוצאים לא אחידים והצבע השלישי והכי יקר כתוב עליו HAPPY WINDOW של DEKA והוא בבקבוק של 30 מ"ל ועלה לי 13 ש"ח אחד. מאוד יקר אבל אלו הצבעים הכי טובים לדעתי מאוד קל לשלוט עליהם. בכל אופן אף אחד מהסוגים לא גרם לי למריחות צבע כמו אצלך. היו לי מדבקות שהלכו לעולמם כי לא הצלחתי לקלף. ככל שהמדבקה יותר קטנה ככה יותר קל לקלף אותה וגם הצבעים יוצאים יותר יפה על משטח קטן. השיטה של שיר לעשות שכבה שנייה מאוד מקלה, או לשים שכבה מאוד עבה בהתחלה (אבל אז קשה לשלוט על החומר שלא ינזל)

psa

New member
תודה רבה על ההסבר.

במקום שאני קונה יש רק סוג אחד ומתוך תחושת בטן ואצבעות , נראה לי שהם לא הכי טובים. הם גם יקרים-9 ש"ח לטוש של 25 מ"ל. המדבקות הקטנות באמת קל יותר לקלף. ברכות

michal24

New member
מדבקה מדהימה ! אבל איך הצלחת

להוציא כזו מדבקה ענקית בלי שתיקרע לא ברור לי ?????????

cckuki

New member
המדבקה לא כזאת ענקית

עשיתי אותה עבה והוצאתי אותה בעדינות.. יש לי עוד הרבה מדבקות מתייבשות וגם כמה שנתתי אני מחפשת רעיונות למדבקות חדשות אם למישהו יש

catwomano

New member
../images/Emo41.gifשלום לכולם!

אני פה פעם ראשונה, אני רואה את העבודות שלכם ואתם מדהימים, אתם חייבים לשתף אותי בטכניקות כי כבר 4 שנים לא נגעתי באומנות, מה אלו בדיוק המדבקות האלו? ממה הן עשויות? ואיך עושים את האפקט של הפיצוצים על הקופסאות? תודה!!!

עינתפ

New member
וואו, איזה עבודות מקסימות

אהבתי את הקופסא הסגולה, וגם השניה. לגבי מדבקות החלון, מאיפה הדוגמאות, יש לי מעט מאוד תמונות למדבקות, בעיקר פו הדוב מהאינטרנט. אז הנה רעיון, ללקט תמונות למדבקות. עינת

catwomano

New member
אני חייבת להבין...../images/Emo22.gif

המדבקות האלו, דיפדפתי אחורה בפורום וראיתי את כל ההודעות כמעט, אולם לא כל כך ברור לי, את המדבקות מציירים בעזרת חומר מיוחד על שמרדף? השמרדף למעשה משמש רק כמשטח עבודה? איך המדבקה הופכת למדבקה? כמה אמורים לעלות החומרים המיוחדים הללו? איפה ניתן לקנותם? סליחה על ההצפה בשאלות , אבל המדבקות האלו פשוט להיט.
הייתי רוצה להחתיל להתנסות בהכנתן. אודה אם תגיבו ..

cckuki

New member
הבנת נכון

השמרדף הוא רק משטח עבודה. יש כאן כאלו שהמליצו לצייר על זכוכית את החומרים אפשר למצוא כמעט בכל חנות למלאכת יד והחומר עצמו הוא מה שעושה את המדבקה - הוא דביק ואחרי שהוא התייבש את יכולה להסיר אותו מהשמרדף ולהדביק זה קטע קצת טריקי - המדבקה צריכה להיות עבה מספיק ולא גדולה מידי אחרת משימת ההסרה מהשמרדף הופכת לבלתי אפשרית (המדבקה פשוט מתקפלת ומכיוון שהיא דביקה, אם שני חלקים שלה נוגעים אחד בשני לא ניתן להפריד בינהם! ואם היא דקה מידי היא פשוט נקרעת) שיר עשתה מדבקות מקסימות וגרמה לכולנו לנסות - אבל זה לא פשוט כמו שזה נשמע לצערי

ShirYaki

New member
צרפתי הוראות מדוייקות למעלה וגם...

אני מוכנה להעביר סדנאות בנושא בהתנדבות...

michal24

New member
איפה את גרה ? כי אני לוקחת ברצינות

את הענין של הסדנאות בהתנדבות :)

למעלה