חיפה ובכיף
M michal24 New member 28/9/02 #34 אז שתדעי שאני מתכוונת לזכור את ההצעה שלך, ולנצל אותה מתישהו, אחרי שאני אקנה את הצבעים והכל. מה קורה בסוף יום שלישי, את באה איתי לחוג ?
אז שתדעי שאני מתכוונת לזכור את ההצעה שלך, ולנצל אותה מתישהו, אחרי שאני אקנה את הצבעים והכל. מה קורה בסוף יום שלישי, את באה איתי לחוג ?
C catwomano New member 28/9/02 #35 ../images/Emo9.gifאני רוצה גם כן להצטרף לסדנה! אם אפשר כמובן , הבעיה היא שאני מאיזור ת"א... אבל אני נמצאת הרבה בחיפה, בבקשה תיידעו אותי לפני שמתבצעת סדנא כזו ... תודות..
../images/Emo9.gifאני רוצה גם כן להצטרף לסדנה! אם אפשר כמובן , הבעיה היא שאני מאיזור ת"א... אבל אני נמצאת הרבה בחיפה, בבקשה תיידעו אותי לפני שמתבצעת סדנא כזו ... תודות..
S ShirYaki New member 28/9/02 #36 אל תדאגי, אני זוכרת אולי אני אאלץ להדרים לתל אביב כדי לסיים איזו עבודה, מקווה שלא
2 2_be New member 28/9/02 #37 ../images/Emo124.gif העבודות פשוט מקסימות... אהבתי במיוחד את המתקן לדפים עם החמניות..כל הכבוד גם על הסבלנות לגזור את החמניות..זה נראה לי לא פשוט
../images/Emo124.gif העבודות פשוט מקסימות... אהבתי במיוחד את המתקן לדפים עם החמניות..כל הכבוד גם על הסבלנות לגזור את החמניות..זה נראה לי לא פשוט
ק קלמנטיננה New member 29/9/02 #40 הכל כלכך יפה מדבקות החלון הגדולות משגעות. והקופסאות....... מאיפה משיגים מפיות כלכך יפות?