קצת לא קשור אבל.....

קצת לא קשור אבל.....

יש משהו שמציק לי והוא היחס שמקבל ארקדי גידאמק הצדיק מהמשטרה ומהמדינה הבן אדם לא מפסיק לתרום כסף מכל הבא ליד ילדות חולות השתלת כליות לבתי חולים לפליטים מהצפון ומה הוא מקבל בתמורה הכפשת שמו הטוב חקירות על ימין ועל שמאל עד מתי נהיה כפויי טובה הגיע הזמן שנסתכל במראה האם אנו אוהבים את מה שאנו רואים יודעים מה גם אם הוא גנב גם אם הוא הלין כספים אחרי כל התרומות שלו הוא שילם את חובו לחברה אז אני קורא לכולם כאן לעזור לי להביע מחאה בפני המשטרה אם למישהו יש רעיונות איך לעשות את זה בצורה המועילה ביותר אשמח לשמוע אפשר

pain is MY love

New member
הוא באמת בן אדם ענק

שתורם המון ועוזר המון אבל מדינה שיש בה חוקים לא יכולה להתעלם מהם בשנייה אחת רק משום שהבן אדם נחמד להם בעין...

Cobe Anan

New member
ואני מסכים איתך לגמרי-

למרות שהאיש הדגול הזה תרם רבות להמון אנשים- וגם לי (מה לעשות, צה``ל לא דאג לנו למספיק אוכל במילואים..)- אם הוא חטא, הוא יצטרך לתת על זה את הדין. כמו שאומר ``הרוח`` בסוף הספר של הרלן קובן, `הנעלמים`- העולם לא מתחלק לאנשים טובים ואנשים רעים. יש מעשים טובים ומעשים רעים; ואנשים עושים גם את זה וגם את זה. פשוט יש אנשים שעושים יותר מזה ופחות מזה..

איך אתה קובע...

שהוא שילם את חובו לחברה... בשביל זה יש חקירה.. לראות מה הוא חיב וכמה... ויש שופטים שיחליטו אם הוא חיב כמה הוא חיב.. זה שהוא תורם מרצונו החופשי.. ( עיין ערך משפט על כל הנשק שהוא סיפק לאיזה מדינה באפריקה שיש לו בצרפת ויש נגדו בקשת הסגרה בפרקליטות כבר כמה חודשים והיא עדיין לא החליטה בנושא..) זה לא אומר כלום למרות שבאופן אישי אני בטוח שיחליטו לא להסגיר אותו וגם שזה באמת יפה מה שהוא עושה... למרות שאין קשר בין הדברים... הוא פשוט דואג לאינטרסים שלו ובדרך עוזר קצת ( קצת הרבה מאוד.. ) לאנשים במדינה...

בוא אני אשאל אותך שאלה

יודע מה אני אזרום עם התקשורת אני לא אמרתי שלא יעמידו אותו לדין אני ביקשתי שלא יפרסמו את זה שלא יכפישו את שמו מה אכפת לי אם הוא מכר נשק לאיזה מדינה באפריקה(כל עוד זה לא האויבים שלנו ) אני קובע שהוא שילם את חובו לחברה על ידי כל אלו אותם תרומות ומיליונים על גבי מיליונים של דולרים לחברה אז תגיד לי מה ייצא מזה שיכניסו אותו לכלא ???? תועלת לא תצא רק עוד כסף למשלם המיסים ואילו אם יירדו ממנו אז כל המדינה תמשיל להינות מנדיבותו הוא אולי דואג לאינטרסים שלו אבל הוא יכל לעשות הרבה פחות וזה היה נראה אותו דבר הוא יכל לתרום חמישים מיליון דולר לבתי חולים ולא מאה מיליון הוא יכל להקים עיר אוהלים בלי כל האטרקציות שהוא עשה ולחסוך כסף הוא עשה הרבה דברים שהוא לא היה חייב לעשות תשאלו אמאות שהוא הציל את חיי הבנות שלהם חיילים שראו מונדיאל על חשבונו חיילים שאכלו על חשבונו ועליו המדינה יורקת בפנים זה לדעתי בושה ועוד משהו קטן זה לא נראה לכם מוזר שאיך שהוא קנה את בית"ר וקיבל פרסום כל החקירות האלה התחילו לי יש הרגשה שהמשטרה רוצה לתפוס לה גל יחד עם פרסומו

אז מה אתה אומר עכשיו?

שאם בן אד עושה דבר רע\ עבירה על החוק או פשע זה מתכפר לו אם הוא טתורם לחברה??? מה שאתה אומר זה א' שלא קשור ל- ת'.. בן אדם שעובר על החוק צריך לשלם על זה ולא להצדיק את מעשיו בכך שהוא תורם לחברה או מרבה בצדקה, ככה זה עובד בעולם הזה.. חשבונות שמים תשאיר להקב"ה.

מה שאני אומר זה

שאם אומרים שהוא פושע שלא ייגעו בכסף שלו שלא יכפישו את שמו לפני שוככחה אשמתו וכן לדעתי צריך להתכפר לו אם הוא תורם לחברה מה עדיף להכניס אותו לכלא ואז מה תגידי לאמא של ילדה שצריכה ניתוח מצטער הוא הלבין כספים בגלל זה הוא בכלא?

מיטללל

New member
בלי קשר אליו

לבן אדם עשיר, שתורם את הכסף שלו, מותר לבצע פשעים? הוא מעל החוק?

לא

אבל לבן אדם עשיר שביצע שטחים נגד עמים אחרים ובא ותורם לי אהלן וסהלן אכפת לי מהצרפתים כל שקל שלקח מהם מצווה אבל נשאלת השאלה האם הוא גנב מישראל אפילו שזו גם מצווה אבל לא משנה (הכוונה לביטוח לאומי הכלבים) אז זו עדיין לא סיבה להכפיש אותו ולטפס עליו ואני בטוח שאם הוא לא היה המנהל של בית"ר כל הבאלאגן הזה לא היה המשטרה רוצה לתפוס פרסום על התחת שלו וכן גם אם הוא גנב כל המצוות שהוא עשה ראויים להתחשבות אולי לא לזיכוי מלא אבל להתחשבות חושבים שהוא גנב שיחזירו לו את הכסף ובאמת בושה שבן אדם פרטי צריך לעשות עבודה של מונדיאל לדעתי זה מספיק לכפר על פשעיו

מכבדת את דעתך..

אזל זו דעתך וזו דעתי.... ואני מאמינה שהדיון הזה לא ישנה לאף אחד מאיתנו את הדיעות, ולא נגיע לשום מקום איתו.. אז בוא נשאיר את זה ככה...

lb22

New member
ארקדי גאידמק

לא אמור לשלם את חובו לחברה מהסיבה הפשוטה שעדיין לא היה כתב אישום ושום הרשעה. אני לא נמנה עם חובבי הבחור אבל : אי אפשר להתעלם מזה שהוא רוצה להגיע ולהיום בתוך המיינסטרים בישראל. מצד שני יש את כל הקטע של המשטרה והמשפט שאומר שאדם חף מפשע עד שלא הוכח אחרת תקף גם פה בסופו של דבר מישהו יצטרך לתת דין ודברים או ארקדי או המשטרה ככה שאין מה להלל אותו יותר מידי וגם אי אפשר להגיד שהוא צריך לשלם את חובו לחברה.

Paranoid Eyes

New member
מה שיפה פה

זה שהצביעות חוגגת, כמו כן השחיתות! מחד, חוקרים אותו על עסקים לא חוקיים וכו...(שאולי באמת יש דברים בגו') ומאידך, לוקחים חופשי כל כסף (שכנראה הוא הרוויח באמצעות העסקים הלא חוקיים האלה כביכול) שהוא תורם. עיר אוהלים, דברים לחיילים, תרומות לאנשים וילדים חולים.. כן, ממש לתפארת מדינת ישראל. צריכים להתבייש.

הווווווו גדול אחי

ולכן אני טוען שאם כבר לקחתם תדעו גם לתת זו לא חוכמה לקחת ממנו ויודע מה אם הוא פושע וגנב הלוואי שיהיו הרבה כמותו בכנסת יושבים לך 120 גנבים ואף אחד לא נותן כלום לפחות הוא נותן

Paranoid Eyes

New member
אחותי*

וכן, זו לא חוכמה לקחת לקחת לקחת כסף שהוא אמור להיות כסף לא חוקי, שהגיע בדרכים לא חוקיות... אבל לחקור אותו על מעשיו הלא חוקיים.. זה פשוט גועל נפש ,צביעות ומה לא! שונאת את המדינה הזאת!

למעלה