קצת לא קשור אבל.....

Paranoid Eyes

New member
אז שלא יגעו לו בכסף

ושיסרבו לקחת ממנו כסף.. שהמשטרה תאסור על גופים שונים וכו.. לקחת ממנו את הכסף לתרומות.

מיטללל

New member
"קצת" ?

לא דיברנו על הקטע של לשרשור שרשורי
מעבר לכך צריך מאוד להיזהר לא לעשות לבן אדם משפט שדה על גבי הפורום. זה לא תפקידנו, לא מסמכותנו וגובל בהוצאת דיבה.

mass

New member
אני כבר מחכה לאדם שיוכיח לי

שעם ההתחזקות בתורה לא באה ההתרופפות בשכל.

הממ נראה לי שאם זה נכון...

אז אתה אחד מל"ו הצדיקים... מה קשור בדיוק.. ככה הבן אדם רוצה להתבטא וזאת דעתו.. אני לא חושב שהשכל שלו התרופף.. לעומת זאת.. אני חושב שאתה שחצן ויש לך דעה שלילית עליו רק בגלל שהוא התחזק... תגיד לי שאני טועה.. ותהיה גם שקרן..

mass

New member
נגמור את זה יפה

יש עוד 35 צדיקים כמוני? ואני חשבתי שאני מיוחד. כל בן אדם יכול להתבטא איך שהוא רוצה, מבחינתי שיעמוד על הראש תוך כדי, רק שלא יתפלא שאני (או צדיקים אחרים) יחשבו שהוא שכח מרכיב חשוב מהראש שלו בבית. זכותך לחשוב שאני שחצן, וכן זכותי להיות בעל דיעה שלילית על אנשים שהתחזקו. עדיין לא הבנתי למה אני שקרן. יום טוב!

הכרתי פעם אחד בשם יוחאי...

השם משפחה שלו זה 'דנינו' והוא גר בשלומי... הניק שלו תמיד דל פיירו אז נזכרתי... מין נוסטלגיה שכזו.. חחח

נראה לי דווקא שהשכל שלך קצת רפוי

אני אשאל אותך שאלה תגיד לי לא נמאס לך להיות כזה כפוי טובה למה המדינה לא הקימה עיר אוהלים לחיילים בצפון למה השתמשו בכסף "הגנוב" שלו ובקשר לדעה שלך על הדתיים לדעתי אתה בן אדם מסכן אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך אני יודע מה התכלית של החיים שלי בניגוד אלייך

RVD18

New member
בדיוק דיברתי על זה עם אמא

לפני כמה ימים, כשהיה המשחק נגד כפ"ס. ממש מגעיל שבממשלה מסתמכים על הכסף שלו כמו במלחמה כשישבו בחיבוק ידיים והוא דאג לתושבי הצפון. ועוד מדברים נגדו. חוקרים אותו? בסדר, אבל שיעשו את התפקיד שלהם. לא לנצל אותו. אבל עזבו את גאידמק,גם אם זה לא היה הוא וגם האחרים שתרמו לתושבים במלחמה, בממשלה צריכים לעשות את התפקיד שלהם ומה שקרה היה הפקרות. אבל זה כבר נושא אחר...

L y c a n

New member
אגב המשחק..

אחרי שבאופן נבזה דחו את המשחק לר"ג בגלל החלטת המשטרה, התבטאתי בציניות, שכנראה גאידמק לא בילה סתם בחקירות במשטרה
לכו תדעו..

גדימאיק לא צדיק טהור-

נכון הוא תורם מכספו, ובהחלט עוזר רבות, אבל זה לא מונע ממנו לבצע פשעים ועל פשע צריך להיענש, גם אם אתה חסיד טהור שעזר להרבה אנשים שנפגעו מהמלחמה וכו'.

Dark Muse

New member
אם הייתי שודד 50 מליון מהבנק

הייתי נותן 10 מליון לנזקקים. האם אני צדיק או פושע?

למעלה