קצת לא קשור אבל.....

היית פושע

אבל עד שלא הוכיחו שאתה פושע אתה צדיק ויודע מה אם הבאת את הכסף למדינה והיא לקחה אין לה זכות לשפוט אותך

Dark Muse

New member
ואיפה בדיוק אמרו שגיידמק אשם?

אומרים מאושם, ההבדל הקטן אתה יודע. הבעיה אצל גיידמק שהוא מנסה להגיד נגד המשטרה שבגלל שהוא תורם, זה חוצפה שהם חוקרים ו"נופלים" עליו. אני לא שמעתי אף אחד שאומר גיידמק אשם בעבירה כלשהי.

לא היו צריכים לפרסם את שמו חוקרים ע

עוד מלא אנשים בפרשה הזו שמעת על כולם בטוח שלא למה את השם שלו הזכירו וכן אני באמת מאמין שנפלו עליו בגלל שהוא הבעלים של בית"ר

זה מפריע לי מאוד

כי נמאס לי מהמדינה המושחתת הזו כי נמאס לי לראות בן אדם שרק עסוק בלתרום ולתרום לכל המדינה אם זה בתי חולים אם זה פליטים מהצפון אם זה קבוצות כדורגל ומכפישים את שמו ומתנכלים לו " עד מתי רשעים יעלוזו וצדיקים יזילו דמעה" אני בן אדם שאוהב צדק וזה מגעיל אותי כל מה שהולך בעיניינו

זה לא שאני מעודדת דברים שאלו במדינה

אבל כמו שאמרת זה בכל מקום וזה תמיד היה קיים במדינה שלנו. למה דווקא זה כ"כ מקומם אותך מכל המקרים שקיימים?

Dark Muse

New member
אה עכשיו זה מתחבר לי

חבר'ה תתעלמו הבן אדם אוהד ביתר שרוף וכנראה שגיידמק בשבילו זה אלוהים. אם להגיד לך בכנות? השיטה של גיידמק להכנס לתודעה של החברה הישראלית מעוררת בי בחילה. כל הכבוד לו באמת שהוא תורם והכל, אבל לא נראה לי שהוא תורם באמת מכוונות טהורות. כנראה שגיידמק, כמה שהוא מנסה להיות יהודי, שכח שתרומה נותנים בסתר.

גידאמק לא בשבילי אלוהים

ולכל בן אדם שהיו עושים דבר כזה הייתי מתלהם בן אם זה יוסי שריד או אביגדור ליברמן ולא משנה מאיזה כוונות הוא תורם ואם זה כמו שאתה אומר מתוך אינטרס אז הוא היה תורם 50 מיליון דולר לבית חולים ולא תורם 100 מיליון או שהוא היה בונה עיר אהלים יותר קטנה עם פחות הוצאות ולא משקיע בה חצי מיליון דולר ליום אז נכון מסכים איתך שתרומה נותנים בסתר אבל זה לא משנה את הכוונה שלו

twigy

New member
גאידמק

משחד את העם כדי שהמשטרה תרד ממנו. והוא יעשה מה שצריך, בין אם זה לקנות את בית"ר ובין אם זה לבנות עיר אוהלים. דווקא השוחד הזה צריך להדליק נורה אדומה, מה הוא מסתיר ?

מותק הוא קנה את בית"ר לפני

שהמשטרה עלתה עליו מה שמעלה אצלי נורה אדומה אם הוא באמת עשה משהו או שהמשטרה תופסת גל על הפרסום שלו

twigy

New member
מה שאתה אומר פשוט לא נכון.

ואם היתה לי סיבה או כוח עכשיו אז הייתי מוכיח לך את זה שחור על גבי לבן.

למעלה