אדיר!! מהיכן התמונה?:)
L Light18m New member 16/11/12 #19 זה הדבר הכי טוב שיש, זה כמו לעוף. ואם היו נותנים לי לבחור איזה כח על שאני רוצה, הייתי בוחר בלעוף.
E EdisonGirl New member 16/11/12 #30 לא ניסיתי עוד שום דבר שקרוב לתעופה ככה, אבל החלום לדעת לעוף ("כמו פיטר פן") ליווה אותי עוד מהילדות.
Y yas12345 New member 17/11/12 #42 ככה את כותבת wallpapers בגוגל ויש שם מלא תמונות מדליקות... את זו ספציפית אחי הגדול מצא לי.. לאדעת איפה
ככה את כותבת wallpapers בגוגל ויש שם מלא תמונות מדליקות... את זו ספציפית אחי הגדול מצא לי.. לאדעת איפה
E einat162 New member 16/11/12 #15 יש לי פיצול אישיות.... חיה גם בעולם החלונות (בנייח) וגם בעולם הלינוקס (בנייד).
M Megie New member 16/11/12 #18 מזהירה אני והחבר משתמשים באותו מחשב-הדסקטופ שלנו גברי להחריד... מבולגן... ויש מצב שעד סוף היום הוא יאלץ להתמודד עם טפט ורוד ולבבות מטופשים
מזהירה אני והחבר משתמשים באותו מחשב-הדסקטופ שלנו גברי להחריד... מבולגן... ויש מצב שעד סוף היום הוא יאלץ להתמודד עם טפט ורוד ולבבות מטופשים
E ebi83 New member 16/11/12 #21 challenge accepted!! הכי כיף תמונה טובה שאתה צילמת.. שבלפטופ יש תמונה שונה, אבל אני לא עליו כרגע אז אולי בהזדמנות (שאגב, גם אותה אני צילמתי )
challenge accepted!! הכי כיף תמונה טובה שאתה צילמת.. שבלפטופ יש תמונה שונה, אבל אני לא עליו כרגע אז אולי בהזדמנות (שאגב, גם אותה אני צילמתי )
S spaysi8 New member 16/11/12 #24 את שמרת את זה בפאור פוינט- תשמרי רק את התמונה (מקש ימני עליה) בכל מקרה זה כן נפתח והחתולי חמודי!