כן גם לי, אז הורדתי את האיכות :P
ג גילושיט New member 16/11/12 #27 יאללה מינימליסטי כי בדיוק השבוע סידרתי את האייקונים בדסקטופ והעפתי כמה.. וכן אני אוהבת ורוד ונאלצתי לצנזר כמה דברים, לא אישי.
יאללה מינימליסטי כי בדיוק השבוע סידרתי את האייקונים בדסקטופ והעפתי כמה.. וכן אני אוהבת ורוד ונאלצתי לצנזר כמה דברים, לא אישי.
ג גילושיט New member 17/11/12 #73 אני ציירתי ממש. סתם מאיזה אתר ישן לא משהו מיוחד.. אם תרצי אני יכולה לשלוח את התמונה בכיף. חולללללה על שלג! חורף אהבת חיי..
אני ציירתי ממש. סתם מאיזה אתר ישן לא משהו מיוחד.. אם תרצי אני יכולה לשלוח את התמונה בכיף. חולללללה על שלג! חורף אהבת חיי..
S sarne New member 16/11/12 #31 אני לא נוהג להראות אותו לאנשים דבר די פרטי, דסקטופ של אדם, אבל אני מוכן לשתף היום. התמונה ברקע שונתה לא מזמן. קשה למצוא אחת טובה, אבל אני מרגיש שהצלחתי הפעם.
אני לא נוהג להראות אותו לאנשים דבר די פרטי, דסקטופ של אדם, אבל אני מוכן לשתף היום. התמונה ברקע שונתה לא מזמן. קשה למצוא אחת טובה, אבל אני מרגיש שהצלחתי הפעם.
S sarne New member 18/11/12 #74 אני מתחיל לחשוב שאני צריך לעשות איזו עלייה לרגל קטנה לרומא מתישהו. כל מה שיש לי כאן הם ארבעה קירות לבנים והדסקטופ. לא יודע כמה זמן אפשר עוד להמשיך ככה...
אני מתחיל לחשוב שאני צריך לעשות איזו עלייה לרגל קטנה לרומא מתישהו. כל מה שיש לי כאן הם ארבעה קירות לבנים והדסקטופ. לא יודע כמה זמן אפשר עוד להמשיך ככה...
B Building a mystery New member 16/11/12 #35 תודה, היא מ-Deviantart.com קצת טיפלתי בה בפוטושופ כדי להתאים אותה לגודל המסך.
T tamaguchi girl New member 16/11/12 #41 זה מאוד כללי להגיד דויאנטארט זה אתר שהוא בעצם פלטפורמה ליוצרים, ולכל אחד יש דף משלו..