קצת לרענן את האווירה ולעודד- שרשור תמונות!

Reyn

New member
אה, דברים כאלה אני בכלל לא יודע לזהות

בחלק ממשחקי המחשב יש קטע שצריך לעצב את המראה של הדמות שלך. תמיד יש שם משתנים כמו "עומק העיניים" ו"רוחב המצח", ואני אף פעם לא מבין מה רוצים מהחיים שלי, כי אף פעם לא שמתי לב שלאנשים יש עיניים בעומקים שונים או מצח ברוחב שונה.
http://topofthemods.com/wp-content/uploads/2013/01/skyrim-character-customizer-mod.jpg

BlacKitten

New member
הזכרת לי את הסימס!

אהבת חיי
(מי אמר חנונית ילדותית ולא קיבל??)

החלק של עיצוב הדמות הוא אחד האהובים עליי, ואני יכולה לשבת על זה שעות, בעיקר על העיניים....

אני מתגעגעת ללא להיות סטודנית וללשחק כל היום בסימס

עוד אחת שמכורה לסימס כמוני

וואוו מגניב, גם אני משחקת אבל כרגע בתקופה של חופש מזה קצת, יש לי משפחה וילדים ואני גרה באחוזה מפוארת..
ורכבים ויוקרה ובלה בלה...

וכן תהליך עשיית הדמות הוא אחד המהנים

BlacKitten

New member

אני בחופש מזה כבר הרבה זמן....אני לא יכולה להרשות לעצמי להיסחף לזה עם הלימודים. אני מהמכורות קשה.

אני בקטע של לבנות שכונה שגרים בה רק אנשים שאני בניתי- אני מתחילה מ-4-5 זוגות, ואז לכולם נולדים ילדים שמתחתנים אחד עם השני ונולדים נכדים....שושלת כזאת, זה ממש מגניב

מגניב...למרות שבחיים לא ניסיתי

לבנות שכונות, זה אפשרי? שמעתי שזה אפשרי...אבל כבד עליי,

אני יותר בקטע של לבנות משפחה מפוארת ממש לדמות מציאות

BlacKitten

New member
אני לא ממש בונה את השכונה מאפס

אני יוצרת שכפול של שכונה קיימת ואז מוחקת ממנה את כל הבתים והמשפחות שקיימות

BlacKitten

New member
נכון

זה מה שעושה את המשחק מעניין לדעתי, למרות שאין לו סוף או מטרה מסויימת.

יש הרבה מאוד סוגים וגוונים ועומקים

יש גם שמות לכל מבנה עין, בתור גבר זה בוודאי לא כזה משנה כי אתם לא מתאפרים, אבל בתור אשה שנוהגת להתאפר מדי פעם...לולא היה לי מבנה כמו שלך...הייתי מחייכת כל בוקר

ומה זה המשחק הזה? נראה מעניין..אני משחקת במשחקים אבל..לא תמיד

Reyn

New member
Skyrim, משחק תפקידים בעולם פתוח

זה סוג המשחקים שמאפשרים עיצוב דמות בדרך כלל. חשוב מזה, יש שם דרקונים.

(המסך הספציפי הזה לקוח מתוספת למשחק שמשכללת קצת את עיצוב הדמות, אבל גם בלי התוספת העיקרון דומה)

רשמתי לי,

זה לא כמו Second Life? כי המשחק הזה היה גרוע לדעתי, ניסיתי לשחק בו ולא הבנתי בכלל מה המטרה או לאן ללכת או מה לעשות,

סימס בנתיים במשחקי תפקידים הכי טוב לדעתי,

פעם הייתי בורה לגמרי במחשבים וכל זה בשנתיים האחרונות השתפרתי פלאים..

Reyn

New member
Second Life זה לא משחק אלא עולם וירטואלי

סימס הוא לא משחק תפקידים; אין שום ז'אנר שהוא ממש שייך אליו, אבל הכי קרוב זה ניהול.
ש לך עוד מה ללמוד

אוי ויי
סימס זה בסימולציה..? ככה אני

זוכרת, בכל מקום זה מופיע תחת סימולציה, נו תפקידים סימולציה כל כך הרבה קטגוריות

נו עולם וירטואלי...אוי ויי, אני אסון בדברים האלה
אני מנסה ללמוד עוד ועוד אבל קשה לי..לא תמיד יש לי זמן ולא תמיד יש לי כוח

Berethor

New member
במקרה של סימס אפילו השם מרמז

על כך שהוא שייך לז'אנר של סימולציה. בתור משחק שאת כל כך אוהבת, על אחת כמה וכמה מצופה ממך לדעת לאן הוא שייך.

Berethor

New member
תרשה לי לתקן אותך

סימס הוא משחק סימולציה, למרות שיש בו גם אלמנטים של ניהול. פשוט הז'אנרים בעברית נופלים בעומקם ביחס לז'אנרים באנגלית(המקור), ככה שיש הרבה תוכן חסר בהגדרות, והרבה תוכן חסר וכל הנוגע לתת-ז'אנרים. סימולציה זה לא רק סימולציה של נהיגה או טיסה. למעשה יש Life simulation, ששם במקום נסיעה או טיסה ריאליסטיים יחסית, יש ניהול חיי דמויות ריאליסטי ושיגרתי יחסית, כמו בסימס לדוגמה.

Reyn

New member
אין ז'אנר "life simulation", זה רק הסימס...

יש בו אלמנטים של ניהול; אלמנטים של סימולטור; ואלמנטים של עיצוב דמות ובית שלא קיימים בשום משחק אחר למיטב ידיעתי. כך שהסימס לא נופל במאה אחוז להגדרה של אף אחד מהז'אנרים הקיימים, ואין משחקים מספיק דומים לו כדי לאחד אותם תחת ז'אנר חדש.

התגובה האחרונה שלך ל'ספר מצונזר' מחסירה מידע חשוב: 'הסימס' ממשיך את סדרת המשחקים של חברת Maxis, שכולם כוללים את הקיצור Sim. חלקם סימולטורים רגילים (למשל SimCopter, שמדמה טיסה במסוקים), וחלקם משחקי ניהול (למשל SimCity, שמדמה בנייה וניהול של עיר). באנגלית משחקי ניהול נקראים Management Simulators, ולכן הקיצור Sim מתאים גם להם וגם לסימולטורים קלאסיים.

עוד לפני שיצא 'הסימס', הדמויות שהופיעו במשחקי Maxis (למשל התושבים בעיר שניהלת) נקראו "Sims". מכאן בא שם המשחק 'The Sims', שמדמה את ניהול החיים של הסימים עצמם.

למעלה